big box בושה וכלימה!!!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #21 

יש את הבעיה הזו ברשתות חשמל בעיקר, אני מכיר את זה. פשוט אין מספיק אנשי סטריאו שמבינים באמת, ואז מה שקורה, לוקחים את אחד המוכרים שמספיק שיש לו ידע אפילו פחות מבסיסי ומכניסים אותו לחדר הסטריאו, נותנים לו רשימה של המוצרים שהכי ריווחי למכור והוא צריך לאלתר. כשאלי היו באים לקוחות הייתי יכול להיות איתם גם שעה וחצי אם כיף לדבר איתם על התחום, אבל הייתי מקבל גם המון ריקושטים על כך שלקוחות באו אלינו מסניפים אחרים אפילו ברשת שלנו ופשוט לא התייחסו אליהם. יש לציין שהבעיה קיימת בעיקר בתחום הסטריאו, כי מכירת סטריאו דורשת הרבה יותר ידע ודיוק מאשר מכירת מקרר שבו רק צריך לדעת מידות של הנישה במטבח וצבע שהלקוח רוצה. יש אימרה שאומרת- איש סטריאו יכול למכור את כל המוצרים בחנות, איש מכירות רגיל בחנות לא יכול למכור סטריאו...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #22 

ואגב, יש רשתות מסויימות, שיש בהן נוהל שלא מתעכבים עם לקוח יותר מ-10 דקות- רבע שעה, כדי לא ליצור מצב שלקוח אחר יחכה, וכדי לא ליצור מצב שלקוח "לא רציני" סתם ימרח את השיחה ובזמן הזה לקוח שבא לקנות כמו נמר ייצא בעצבים מהחנות. ושוב, נמר, יש לפעמים לקוחות שבשבילם להוציא 100 ש"ח על טייפ זו עדיין הוצאה כבדה והם פשוט רוצים לקבל את מלוא היחס. הבעיה למעשה היא שלא היה אף אחד אחר שניגש אליך, וזה אכן לא היה בסדר. הכי גרוע היה הקטע שהוא יצא לעשן סיגריה והשאיר אותך לשיממון... אבל הנה, בשביל זה יש את הפורום הזה, כדי שנעלה על הדברים האלה...

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

קשה להאמין שבאתר הזה מצדיקים מקרים כמו שקרו לנמר.
בתור הלקוח לא אמור לעניין אותי הפסקות סיגריה, רדיו-דיסק ב-150 ש"ח שמשפחה אחרת רוצה לקנות, או שום דבר אחר!

keyser,
אתה אומר שעבדת עד לא מזמן ברשת גדולה במחלקת הסטריאו והק"ב.
בשרשור הקודם הסתבכת בהסברת ההבדלים בין שידור DD לשידור PROLOGIC.
באמת באמת בלי לפגוע, אולי זו הבעיה??? רשתות השיווק צריכות להבין שתחום הסטריאו והק"ב רץ קדימה בצעדי ענק.
אי אפשר לקחת איש מכירות ממח' מקררים ולהעביר אותו לסטריאו. הוא לא יידע כלום! זה תחום שצריך לדעת לפני שיכולים לייעץ לאחרים מה לקנות.
האם דואגים להדרכות מקצועיות? הדרכות שיווק? משהו???

peter,
אתה מספר על מקרה שקרה לך כשהגעת לפני הסגירה של הסניף. הצלחת לשכנע את המוכר שאתה עומד לספור לו שטרות, והוא נתן לך
להכנס. :מבולבל: תנסה פעם להכנס לחנות סטריאו מקצועית (כמו כל חנות כמעט באינדקס הקישורים, רק בתיאום מראש) - אז תראה מה זה יחס.
אני לא צריך לשכנע אף איש מכירות שאני עומד לקנות רק כדי לקבל שירות.
בקשר לטענה לא להתעכב עם לקוח יותר מ-10 ד', גם במקרה הזה אני מציע לבקר בחנויות הסטריאו המקצועיות בארץ.
מה, אם אני מחפש רמקולים או מגבר או כל דבר אחר ב-15K ש"ח, נגיד, אני חייב לקנות תוך 10 ד' או שהמוכר יברח לי??
תנסה להגיד את זה לאיש מכירות ברשת גדולה, הוא ייצא להפסקת סיגריה רק בגלל העצבים.

תגיד את זה למוכר בחנות סטריאו מקצועית, אחרי שישבת אצלו בחנות שעה וחצי, שתית 2 כוסות קפה, כל סטאפ שאתה מבקש לשמוע הוא צריך להתחיל לפרק ולסחוב בעצמו (אין דבר כזה ממתג), ואתה שואל המון שאלות מעצבנות -
ובסוף תקבל חיוך, כרטיס ביקור והזמנה חוזרת. תהיה בטוח שכשבאמת תהיה מוכן לספור שטרות, אתה תספור אצלו ולא אצל אף אחד אחר!

אין לנו מה ללמוד מארה"ב בתחום הזה.
לאנשים כמונו רשתות השיווק הגדולות, עם חדרי סטריאו יפים ומושקעים ככל שיהיו - פשוט לא בשבילנו.
אנחנו צריכים ללמוד שלמקום שבו אני מרגיש לא בנוח בתור הקונה - אני לא אחזור בחיים!
לי הספיקו ההודעות של נמר ושל עוד כמה לפניו בשביל לדעת שאין לי מה לחפש ב-BIG BOX.
ושיהיה להם בהצלחה.

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1419
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

הגיע הזמן !!! :claps:

אוף שברתם לי את הראש כבר :hammer:

חברה אני לא מסוגל לחשוב על יחס כזה ...אני בחיים לא נכנס לרשתות הללו בשביל לרכוש כלום! גם לא מכונת שיער או טוסטר .

אניפשוט לא מבין איך אפשר לעבור לסדר היום ו"להבין" יחס כזה או לנסות לפשט את זה או לתת לזה תירוצים כלשהם.

אסור פשוט אסור לכם להסכים לזה ולא משנה עד כמה אתם אופטימיים .

אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #25 

tamiral לא הסתבכתי עם שום הסבר, לא התיימרתי להסביר שום דבר, תקרא את התגובה שכתבתי לך בשירשור שם. אני לא מתיימר להיות גאון ולדעת כמו שאתה יודע, אבל כמו שאתה יודע התחום הזה הוא תחום שתמיד יש מה ללמוד, ומתי שאפשר ללמוד משהו חדש אני לומד. ותאמין לי שלא אני הבעיה, כי אני מעולם לא מכרתי לוקש לאף אחד, ואם בן אדם רצה משהו ב-100 ש"ח הבהרתי לו (בניגוד לנהלי הרשת) שמה שהוא משלם זה מה שהוא מקבל, ומתי שבא אחד שמבין ויודע יותר ממני לא התיימרתי לספר לו סיפורים אלא רשמתי את כל השאלות שלו, נפגשתי עם הסוכן של היבואן של המוצר בו הוא התעניין וקיבלתי הסברים. כך צברתי ידע כשעבדתי שם. נכון להיום אני משתדל לצבור עוד ועוד ידע מאתרים כמו זה וממי שמבין יותר ממני.
לגבי ההדרכה שמקבלים ברשתות הגדולות- כאן אתה צודק לחלוטין וזה אפילו עצוב.
ההדרכה היא ממש דלה, ולא ניתן ללמוד ממנה כמעט כלום.. לומדים שם דברים כגון מה זה סטריאו, מה זה 5 ערוצים ומה זה 6 ערוצים וכו'... ועם המידע הזה שולחים את אנשי המכירות לחנות ואז נוצרו סיטואציות לא נעימות.
לגבי העניין של 10 דקות עם לקוח, תשים לב שלא אמרתי שאני מצדיק את זה, רק אמרתי שאלה נהלים בחלק מהרשתות.. תשים לב שכבר ציינתי בהודעה שלפני הקודמת שאני אישית יכולתי לשבת עם לקוח שעה וחצי אם הוא היה לקוח ענייני שכיף לשרת. לא פעם ולא פעמיים קיבלתי בראש על כך שהתעכבתי עם לקוחות מעל ומעבר, אבל אני תמיד אמשיך בקו שאני מאמין בו.
מה גם שלדעתי אי אפשר להשוות בין רשת לבין מקום מקצועי של סטריאו, כיוון שלרשת נכנסים ביום 800 איש, 85 אחוז מהם כדי לבלבל את המוח וכי משעמם להם בבית. למקום מקצועי אני מניח שגם יש את אלה שמבלבלים את המוח, אבל הכמות היא שונה לגמרי.
גם מבחינת המוכרים, ברשת- לרוב- יעבדו מוכרים שבאים כדי לגמור את החודש בכבוד.
בחנות סטריאו מקצועית עובדים כאלה שפשוט אוהבים את זה.
הכי עצוב זה, שברשת שבה אני עבדתי לדוגמא, אנשים כמוני וכמו מנהל תחום הסטריאו (לשעבר) תמיד רוצים לשפר את מצב אנשי הסטריאו ברשת, אבל הנהלת הרשת לא מעוניינת בכך כי גם ככה מחזורי המכירה הם גבוהים ולא צריך לשנות את זה, זה עולה להם כסף... הייתי יכול לתת לך דוגמא קלאסית אבל אז (וכבר עכשיו) זה כבר יהיה ספר ולא הודעה... ואני לא חושב שזה מעניין כאן את כולם.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

אתה כבר נכנס לניואנסים קטנים.
כל רשת וההנהלה שלה, כל רשת והקריזות שלה - בגדול - אין הרבה הבדלים בין האחת לשניה.

חשוב לי שתדע -
לא העברתי עליך ביקורת, אלא על הרשתות שעבדת בהם.
Good advise $5, me shut up $10

peter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה #27 

חברה, לא הבנתם אותי, אני לא מגן על היחס המגעיל של המוחרים, ונמר, אם באמת באתה לקנות- אני משתתף בצערך, אני מקיר איך זה סוף סוף להחלית לקנות משהוא די יקר, זה חתיחת אטרף!! ואם זה לא מצליח!!!! :evil: :evil: :evil:
פשוט, אפשר להבין גם את המוחרים שעובדים במשמרות, ומבחינתם אם תבוא לקנות מחר, זה כאילו שלא תבוא בכלל...
ובכלל, ברשתות הגדולות והזולות צריך רק לקנות. לא לבדוק ולהשוות- רק לקנות וזהו! במילא המוצרים שם לא משהוא... אם מחפשים דברים אכותיים ממש, בהנחה שיש תקציב, אז הולכים לחנויות יעודיות של סטראו. ומקבלים יחס, והשמעות, והכול!!! אבל, אם אחרי ששמעתה , נגיד, רוטל, והחלתתה שלך מספיק איזה קנווד/פיוניר/יאמהה פופולרי- אז תקנה אותו ברשת גדולה ותחסוך. לרוב שירות ומקצוענות לא תקבל, אבל מחיר אולאי כן.
הרי כשאתה קונה חולצת טישרת בסופר אתה לא מצפה ליחס של בוטיק בכיקר המדינה?
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #28 

tamiral אכן התייחסתי לרשת שבה עבדתי- והסיבה שאני כותב כל כך הרבה, שאפילו אותי כמוכר זה מאוד מרגיז.
פשוט כובלים את הידיים של תחום הסטריאו ברשת וזה קומם אותי. פשוט זילזול. אני כאחד שבא ורצה לשנות וללמוד עוד ועוד על התחום ולשדרג את כל הרשת בעניין הזה, פשוט השתיקו אותי, ועד היום זה מרתיח אותי. טוב כנראה שזה המצב... אז ההפסד שלהם בעניין הזה, כי אנשים כמוך וכמו נמר וכמו כל החברים שלכם לא ייכנסו יותר לקנות שם. ואני, אם אעבוד ברשת אחרת אי פעם, הפסדתי אתכם רק בגלל הדברים האלה...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #29 

tamiral כתב: רשתות השיווק צריכות להבין שתחום הסטריאו והק"ב רץ קדימה בצעדי ענק.
אי אפשר לקחת איש מכירות ממח' מקררים ולהעביר אותו לסטריאו. הוא לא יידע כלום! זה תחום שצריך לדעת לפני שיכולים לייעץ לאחרים מה לקנות.
האם דואגים להדרכות מקצועיות? הדרכות שיווק? משהו???
...
בואו נזכור שאנשי המכירות לא ממש צריכים להיות הרבה יותר מבינים מהקונים, רק קצת.
אין היגיון להכשיר מישהו לעומק בתחום בסטראו כדי למכור לקהל לקוחות שלא יעריך ולא יהנה מאותו ידע.
צריך לזכור שלמרות שגם ברשתות וגן בחנויות ייעודיות מוכרים "מערכות סטראו", מדובר בשווקים שונים.
מי שחשוב לו הדקויות צריך ללכת לחנות מתאימה.
אין שום סיבה שמקדונלדס יכשירו טבחים שנתיים בצרפת ואין שום סיבה שאנין טעם יאכל במקדונלדס.
משה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #30 

moco יש משהו בדבריך, אבל לא אמרתי שצריך להכשיר מישהו ברמות של איזה בורג לחבר לאן. אבל ההכשרה היא אפילו לא מינימלית. אם אתה כלקוח רצית לדעת על דגם מסויים, צריך לצפות מהמוכר שיידע לא סתם לעשות לך הנחה גדולה ושתיקח את הדגם הזה במחיר טוב, אלא לזהות את צרכיך ולהתאים לך את הכי טוב שאפשר בתקציב שלך.
אתה אומר שמי שמעניין אותו דקויות שיילך למקום שמתאים לכך, ואתה מאוד צודק. אבל אל תשכח שמי שממש אין לו מושג, ייכנס לרשת עם שם מוכר כי זה מה שנצרב לו בראש מפירסום, ואז- איש מכירות לא מקצועי לא יתאים לו את הכי טוב לצרכים שלו אלא את מה שאמרו לו למכור. הצרכן שלא מבין כלום נפגע, חד משמעית. את הידע הבסיסי הזה , לרוב המוכרים ברשתות- אין.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #31 

keyser כתב:אתה אומר שמי שמעניין אותו דקויות שיילך למקום שמתאים לכך, ואתה מאוד צודק. אבל אל תשכח שמי שממש אין לו מושג, ייכנס לרשת עם שם מוכר כי זה מה שנצרב לו בראש מפירסום, ואז- איש מכירות לא מקצועי לא יתאים לו את הכי טוב לצרכים שלו אלא את מה שאמרו לו למכור. הצרכן שלא מבין כלום נפגע, חד משמעית. את הידע הבסיסי הזה , לרוב המוכרים ברשתות- אין.
...
אתה צודק. בן אדם, גם אם אינו מבין כלום בסטראו לדוגמה, עדיין מאוד כדאי שיבין משהו בצרכנות נבונה או במילים אחרות, שיהיה לו קצת קומון סנס לא להתבסס כמקור מידע בלעדי על מי שיש לו אינטרס למכור לו.
אנשים תמימים מידי נפגעים. זה אולי עצוב אך זוהי דרכו של עולם.
משה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #32 

אין לך מושג כמה באו אלי אנשים מאוד מבוגרים וקנו מוצרים שלדעתי היו הטובים ביותר עבורם, והם אכן נהנו מהם, אבל אני לא רוצה לחשוב אפילו על אלה שלא באו אלי, אלא נכנסו למקום שעובד על פי אינטרסים של רווחיות ולקחו הביתה מוצרים אחרים כשבכסף הזה היו יכולים לקבל יותר. ואני מדגיש את עניין המבוגרים כי דווקא הם פחות מבינים ופחות מבררים ויותר נוטים להאמין למוכר. אבל לא רק לגביהם. אין מה לעשות. האינטרס של הרשתות הוא לא לקחת אנשים שבאמת מבינים כי אלה אנשים שאוהבים את התחום ועלולים למכור מוצרים לא רווחיים רק כדי שהלקוח יהנה. הם מעדיפים אנשים שלא מבינים כלום ושימכרו כמו רובוטים את מה שאומרים להם. אבל כמו שאמרת: דרכו של העולם.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #33 

לא דשנו כבר בנושא BIG BOX? הלא הבנתם שזו רשת שעדיף להתרחק ממנה?
אגב tamiral,אני יכול לומר לך שישנם לא מעט חניות "נכבדות" גם הם באינדקס שלנו שלא ממש שמות על הלקוח,לצערי הייתי עד לכמה כאלה וזה מתחיל ממידע כוזב ומטעה וגובל בחוסר שירותיות מובהק.
ככה שהכללות זה תמיד יפה לעשות,אבל לא תמיד נכון.
מאותו צד אני יכול לומר שהיו פעמים שהשירות שקיבלתי בשקם אלקטריק היה טוב ואדיב יותר מהשירות שקיבלתי בכמה מהחנויות פה באידנקס.
בזמן הקרוב אני לא אקנה בחניות הללו אם בכלל,אבל צ'אנס נוסף אני תמיד מוכן לתת...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #34 

אולי יש כאן שירשור או שאפשר לפתוח אחד כזה, של חנויות בהן נתקלנו בשירות גרוע? כשזה קורה פעם אחת אולי אפשר להסביר, אבל חנויות שיופיעו יותר מפעם אחת אולי מגיע להן שיופיעו כנקודה שחורה.... אני עוד חדש כאן אז אני לא יודע אם זה נהוג כאן, אבל אם כן, תגיבו....

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #35 

keyser כתב:אולי יש כאן שירשור או שאפשר לפתוח אחד כזה, של חנויות בהן נתקלנו בשירות גרוע? כשזה קורה פעם אחת אולי אפשר להסביר, אבל חנויות שיופיעו יותר מפעם אחת אולי מגיע להן שיופיעו כנקודה שחורה.... אני עוד חדש כאן אז אני לא יודע אם זה נהוג כאן, אבל אם כן, תגיבו....
...
אצלנו באתר אין דבר כזה אבל אחד מהחברים כאן באתר פתח אתר משלו שהנושא העיקרי בו הוא כול הרמאים, כול השחיתויות ונותני השירות הגרוע וכו'
http://www.chelem.org.il
אם אני לא טועה זה האתר של דורון עמדי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #36 

האתר הוא של AdiLev.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ledirf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #37 

נמר,

מסכים איתך לחלוטין עברתה חוויה מבישה.
אבל לפעמים לעשות חרם גורף לא כול כך נכון.
יצאה לי לעבור לא מיזמן במהלך חיפושים אחרי מערכת שלי בסניף ביג בוקס מול קניון איילון.
פגשתי שם אחראי של מחלקת סטריאו, שהקים את המחלקה, עז כודם כול הבחור מאוד מקצועי אודיופיל עם הרבה ניסיון.
יש לא מערכת של 100-150K, והוא לא מפספס תערוכות בינלאומיות.
המבחר של המחלקה הפתיע אותי, אין שם מוצרי מדבקה כלל ! אלה מבחר נאה של מותגים, אומנם לא HI-END, אבל מאוד מכובד לרשת מסוג זה
שם גם שמעתי לראשונה את הרמקולים שלי, הבחור שייכנע אותי שאם אני הולך על הרמקולים ברמה כזאת, עז חבל לחבר אותם לרסיבר בסיסי של YAMAHA, הוא לימד אותי על מה לשים לב (דברים קטנים) כאשר משווים ביו רסיברים שונים.
המוכר אחר שעובד אצלו במחלקה התקשר עלי מספר כמה פעמים לעדכן אותי על המחיר ומעד אספקה אפשרי או סתם להגיד תודה על שיר שנתתי לו (השיר עזר למקור כמה מערכות).

בסוף קניתי את הרמקולים בחנות מקצועית אבל בעיקר בגלל המחיר המצוין שקיבלתי שם.

המסכנה, אתה צודק הרבה פעמים נתקלים בשירות לא טוב ברשתות מסוג זה, אבל לא צריך להיות גורף כל כך, גם שם עובדים מקצוענים (מיעוט אומנם) שנותנים שירות מעולה ללקוח.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

moco כתב: בואו נזכור שאנשי המכירות לא ממש צריכים להיות הרבה יותר מבינים מהקונים, רק קצת.
אין היגיון להכשיר מישהו לעומק בתחום בסטראו כדי למכור לקהל לקוחות שלא יעריך ולא יהנה מאותו ידע.

אין שום סיבה שמקדונלדס יכשירו טבחים שנתיים בצרפת ואין שום סיבה שאנין טעם יאכל במקדונלדס.
...
זה בדיוק הרעיון מאחורי המושג מקצועיות.
נניח בתור בנאדם שזוהי הפרנסה שלו, אתה לא צריך לדעת קצת יותר מהקונה הממוצע,
אלא לדעת הרבה יותר. האם רמת הידע הממוצעת בתחום שלך (כל תחום שהוא) - קובעת את רף הידע שלך ???

בשורה התחתונה, כל עוד אתה מחזיק ציוד ברמה X אתה צריך להחזיק גם מישהו שלא רק יידע איך למכור אותו, אלא גם שיידע להסביר עליו. בקיצור מקצוען.

אם אתה מתעקש להקביל למקדונלדס... הם מכינים המבורגרים לכן הם מחזיקים טבחים שיודעים להכין המבורגרים. אם הם מחר היו מוסיפים לתפריט שרימפס או עוף ברוטב דבש ויין, אז הם בטח היו מביאים מישהו שיודע להכין אותם, ולא מפילים את זה על הילד שעד אתמול הכין המבורגרים...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #39 

tamiral כתב: אם אתה מתעקש להקביל למקדונלדס... הם מכינים המבורגרים לכן הם מחזיקים טבחים שיודעים להכין המבורגרים. אם הם מחר היו מוסיפים לתפריט שרימפס או עוף ברוטב דבש ויין, אז הם בטח היו מביאים מישהו שיודע להכין אותם, ולא מפילים את זה על הילד שעד אתמול הכין המבורגרים...
...
ראשית, אני חולק עליך שהם מחזיקים טבחים שיודעים להכין המבורגרים :lol:
להמשיך את ההקבלה, גם את הדיסק הדק שמוכרים במקדונלדס וגם את הדבר הנפלא שמוכרים ב"מרמורק" למשל, מכנים "המבורגר". הטבח של "מרמורק" לא יעבוד במקדונלדס כי ירגיש שם מאוד מתוסכל וגם לא יתוגמל כראוי. יותר לעיניין, לקוחות מקדונלדס גם לא יפיקו תועלת ממנו.
מישהו שמבין מספיק במערכות, ייתכן ויהיה מתוסכל בביג בוקס, כי לרוב הלקוחות שם, הידע שלו לא יהיה רלוונטי.

(הערת אגב: המבורגרים לא הייתה דוגמה ממש טובה, כי מקצועיות הטבח כמעט ולא רלוונטית למאכל פשוט זה. מה שקובע כמעט ב100% את התוצאה זה איכות הבשר . בתיאבון)
משה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”