big box בושה וכלימה!!!!
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אז ככה היום יום שבת הלכנו אני וחברתי שתחיה לצומת ביל"ו...
בפעם הראשונה שכף רגלי דורכת שם וישר אני ניסחף לחדר תצוגת הסטריאו!
בתוך החדר נימצא המוכר יחד עם זוג צעיר שרוצה רדיו דיסק לשיש במטבח והתקציב עד 200 שקל...
המוכר לא היתייחס אלי וישר יצא איתם למחלקת הטייפים להציע להם את המכשיר הטוב ביותר בעולם 1400w לכל צד במחיר של 170 ש"ח מחברת המילטון...
לאחר רבע שעה ניגשתי אליו ושאלתי אם יש מישהו שיכול לעזור לי והוא ענה "שהוא עם לקוחות ואין לו זמן"...חזרתי לחדר הסטראו ובינתיים מוכרים עוברים ושבים לחדר ואני וחברתי יושבים בפנים ומחכים... מעבר לזה שאף אחד לא הציע לנו שירות איש הסטראו עדיין משכנע אותם לרכוש את הטייפ המילטון {הטוב בעולם לדבריו} ולא מרפה ואפילו פותח אותו להדגמא ושואל איזו מוסיקה מועדפת עליו {הלו. זה טייפ ב-150 ש"ח מה כבר יכול להיות בו טוב?!!!}... ואני מבחינתו אויר , חמצן , בקיצור כספר!!!
הזוג הצעיר החליט לפתוח את ארנקו ולרכוש את הדגם הזול יותר גם הוא מבית המילטון {הטובים בעולם} .. אך אני המתנתי רק בכדיי לתקוף את המוכר על השירות הזוועתי והלא אדיב שלו! כעבור 10 דקות היתייאשתי {יותר נכון החברה היתייאשה} ויצאנו מחוץ לחנות ומה עיני רואות!!??
המוכר יצא לעשן סיגריה ולספר להם עד כמה שהמוצר שקנו נדיר טוב ונחשב....
חזרתי לחנות ניגשתי לאחראי וביקשתי ממנו את האחראי עליו בלי לספר לו את הבעיה...
כעבור 5 דקות המתנה הגיע מנהל החנות וסיפרתי לו את הסיפור המלא ..{זה שאני מספר לכם בדיוק ולא הפקרתי פרט אחד}...והוספתי שאני אעביר את תחושתי לכל אדם שאפגוש ועלול להגיע לשם אפילו בשביל כבל לרמקול ב- 2 שקל למטר...
מסקנה !!!
חברים יקרים ראו הוזהרתם המקצועיות שוות ערך ליחס {והשירות גרוע ביותר}
לא אקנה משם בחיים !!!!!!!
בפעם הראשונה שכף רגלי דורכת שם וישר אני ניסחף לחדר תצוגת הסטריאו!
בתוך החדר נימצא המוכר יחד עם זוג צעיר שרוצה רדיו דיסק לשיש במטבח והתקציב עד 200 שקל...
המוכר לא היתייחס אלי וישר יצא איתם למחלקת הטייפים להציע להם את המכשיר הטוב ביותר בעולם 1400w לכל צד במחיר של 170 ש"ח מחברת המילטון...
לאחר רבע שעה ניגשתי אליו ושאלתי אם יש מישהו שיכול לעזור לי והוא ענה "שהוא עם לקוחות ואין לו זמן"...חזרתי לחדר הסטראו ובינתיים מוכרים עוברים ושבים לחדר ואני וחברתי יושבים בפנים ומחכים... מעבר לזה שאף אחד לא הציע לנו שירות איש הסטראו עדיין משכנע אותם לרכוש את הטייפ המילטון {הטוב בעולם לדבריו} ולא מרפה ואפילו פותח אותו להדגמא ושואל איזו מוסיקה מועדפת עליו {הלו. זה טייפ ב-150 ש"ח מה כבר יכול להיות בו טוב?!!!}... ואני מבחינתו אויר , חמצן , בקיצור כספר!!!
הזוג הצעיר החליט לפתוח את ארנקו ולרכוש את הדגם הזול יותר גם הוא מבית המילטון {הטובים בעולם} .. אך אני המתנתי רק בכדיי לתקוף את המוכר על השירות הזוועתי והלא אדיב שלו! כעבור 10 דקות היתייאשתי {יותר נכון החברה היתייאשה} ויצאנו מחוץ לחנות ומה עיני רואות!!??
המוכר יצא לעשן סיגריה ולספר להם עד כמה שהמוצר שקנו נדיר טוב ונחשב....
חזרתי לחנות ניגשתי לאחראי וביקשתי ממנו את האחראי עליו בלי לספר לו את הבעיה...
כעבור 5 דקות המתנה הגיע מנהל החנות וסיפרתי לו את הסיפור המלא ..{זה שאני מספר לכם בדיוק ולא הפקרתי פרט אחד}...והוספתי שאני אעביר את תחושתי לכל אדם שאפגוש ועלול להגיע לשם אפילו בשביל כבל לרמקול ב- 2 שקל למטר...
מסקנה !!!
חברים יקרים ראו הוזהרתם המקצועיות שוות ערך ליחס {והשירות גרוע ביותר}
לא אקנה משם בחיים !!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי נמר ב 07/01/2006 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
אכן חדר תצוגת באודיו בחנות הוא מתחת לכול ביקורת
גם אני התרשמתי לרעה מהחדר ומהיחס שם (ניראה כאילו החדר הזה ניבנה שם רק בגלל שהיה "צריך לבנות את זה" ע"פ מודל FNAC) .
אבל ביננו , מה אתה מצפה מרשת בסט-בי ששינתה את השם שלה ?
אולי מיתוג שיווקי מוצלח , אבל כשהמוצר דפוק ...לא יעזור כלום.
דרור.
אבל ביננו , מה אתה מצפה מרשת בסט-בי ששינתה את השם שלה ?
אולי מיתוג שיווקי מוצלח , אבל כשהמוצר דפוק ...לא יעזור כלום.
דרור.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 07/01/2006 14:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אתם צריכים להבין שהמוכר צריך למכור. ככה הם מרוויחים מעבר לשכר הנמוך שהם מקבלים. אם זה אומר שצריך לתאר את המכשיר הכי מאפן שיש כמוצר מדהים אז ככה יעשו - כדי למכור. מה אתם מצפים, שהוא יגיד לאותו זוג ? שהתקציב שלהם נמוך מדי והמוצר שהם מוכרים להם הוא *** ? אם הוא יעשה את זה, הוא יצטרך לחפש עבודה במקום אחר. לגבי הפסקת הסיגריה שלו, מאיפה לכם שזה לא בדיוק רגע ההפסקה, שלה הוא חיכה כבר מספר שעות ? אולי הוא קבע עם מישהו שיחליף אותו, אבל אותו מישהו בסוף לא בא בכלל. אני בהחלט מסכים שהוא היה צריך להפנות אליכם מישהו אחר שיעזור לכם לפני שהוא יוצא להפסקה. בסה"כ יש בחנות הזו יותר מוכרים מלקוחות ותמיד צריך להיות מישהו פנוי.
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

HazooM יש לי הרגשה שיש לך איזה שהוא קשר לחנות אבל לא משנה!
אתה חושב שאותי מעניין בתור צרכן מתי ההפסקות של המוכרים??
אתה חושב שאותי מעניין בתור צרכן כמה עמלה הוא מרוויח שם על עיסקה של 150 שקל??
אני בא לקבל שירות אז לפני שהמוכר יוצא להפסקה המיועדת שלו הוא צריך לזכור שיש מישהו שמחכה לו בחדר לגשת אליו ולהגיד לו שהוא יוצא להפסקת סיגריה בחוץ ובינתיים אם אני יכול להיתלוות אליו ולספר לו מה אני צריך על סיגריה בכייף או שישים עלי *** ויצא בלי להגיד לי ולתת לי לחכות כמו כלבלבון רחוב בחדר ולהיתייבש!!
HazooM ידידי!
חבל שאתה מגן על כזה שירות אני מקווה שאם תעבוד במקום כלשהו תדע לתת קצת יותר ממה שהוא נתן ... אחרי הכל הוא איבד ממני עמלה שהוא לא יקבל בכל עיסקה...
אם אני ניכנס לחנות אני תמיד יוצא עם מוצר והכסף אצלי לא משחק תפקיד אם אני מקבל את מה שאני רוצה!
אתה חושב שאותי מעניין בתור צרכן מתי ההפסקות של המוכרים??
אתה חושב שאותי מעניין בתור צרכן כמה עמלה הוא מרוויח שם על עיסקה של 150 שקל??
אני בא לקבל שירות אז לפני שהמוכר יוצא להפסקה המיועדת שלו הוא צריך לזכור שיש מישהו שמחכה לו בחדר לגשת אליו ולהגיד לו שהוא יוצא להפסקת סיגריה בחוץ ובינתיים אם אני יכול להיתלוות אליו ולספר לו מה אני צריך על סיגריה בכייף או שישים עלי *** ויצא בלי להגיד לי ולתת לי לחכות כמו כלבלבון רחוב בחדר ולהיתייבש!!
HazooM ידידי!
חבל שאתה מגן על כזה שירות אני מקווה שאם תעבוד במקום כלשהו תדע לתת קצת יותר ממה שהוא נתן ... אחרי הכל הוא איבד ממני עמלה שהוא לא יקבל בכל עיסקה...
אם אני ניכנס לחנות אני תמיד יוצא עם מוצר והכסף אצלי לא משחק תפקיד אם אני מקבל את מה שאני רוצה!
נמר, אם תשים לב בסוף ההודעה שלי, רשמתי שאני מסכים איתך. אכן חוסר ההתייחסות שלו היא לא לעניין.לי אין שום קשר לעסקים מהסוג הזה, ואל תחשוב להאשים אותי בזה. אתה רואה באייקון שלי "עוסק בתחום" ? בתור אחד שמכיר כמה אנשים שעובדים במכירות, אני מבין חלק מהמנטליות של המוכרים. המוכר הזוטר לא יכול לא לעשות מה שאומרים לו, זה לא עסק פרטי שלו, ואם אומרים לו להמליץ על מוצר ***, זה בדיוק מה שהוא יעשה. זה שהוא לא הפנה אותך למוכר אחר שיטפל בכם זה באמת לא טוב.
נמר אכן המוכר הזה ראוי ל...BigBox ממך!
אבל לצערי זו הרמה הממוצעת ברשתות
ואני עוד לא מגיע לרמה המקצועית שהיא אפילו נמוכה יותר
מבלי לפגוע במעט חריגים מצטיינים.
ואני עוד לא מגיע לרמה המקצועית שהיא אפילו נמוכה יותר
מבלי לפגוע במעט חריגים מצטיינים.
בעקרון
צודק hazoom לגבי הראיה באופן כללי.
מה שקורה ברשתות, בגלל שיש המון אנשים בשבתות, וגם המון כאלה שבפי המוכרים נקראים "מטיילים"
עליהם "לסנן" את הלקוחות, ולפנות לכאלה שמזהים אצלם "פוטנציאל לקניה". מה שעדיין לא מצדיק את היחס לו זכית,
אך באופן כללי, אלו הן ההנחיות למוכרים, ע"מ למכור כמה שיותר.
מה שקורה ברשתות, בגלל שיש המון אנשים בשבתות, וגם המון כאלה שבפי המוכרים נקראים "מטיילים"
עליהם "לסנן" את הלקוחות, ולפנות לכאלה שמזהים אצלם "פוטנציאל לקניה". מה שעדיין לא מצדיק את היחס לו זכית,
אך באופן כללי, אלו הן ההנחיות למוכרים, ע"מ למכור כמה שיותר.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
כמה דברים
ע"פ הסיפור המוכר מאוד נחמד הוא התייחס לאחד שרותה להשקיע 150 ש"ח כאחד שמשקיע 1500 ש"ח.
למוכר אין יכולת לדעת את כוונתך מראש ולכן ציפור עם 150 ש"ח ביד שווה ציפור עם 15000 ש"ע על העץ.
אני חושב שנוקדת הפתיחה שלך צריכה להשתנות אם אתה מחפש יחס של אודיופיל לך לחניות המתאימות לכך ולא לחנויות צרכנים.
ולסיכום איני מצדיק לרגע יחס נמוך ממוכר
אבל מטרתי היתה להביע דעה המציגה אור אחר על הסיפור
ע"פ הסיפור המוכר מאוד נחמד הוא התייחס לאחד שרותה להשקיע 150 ש"ח כאחד שמשקיע 1500 ש"ח.
למוכר אין יכולת לדעת את כוונתך מראש ולכן ציפור עם 150 ש"ח ביד שווה ציפור עם 15000 ש"ע על העץ.
אני חושב שנוקדת הפתיחה שלך צריכה להשתנות אם אתה מחפש יחס של אודיופיל לך לחניות המתאימות לכך ולא לחנויות צרכנים.
ולסיכום איני מצדיק לרגע יחס נמוך ממוכר
אבל מטרתי היתה להביע דעה המציגה אור אחר על הסיפור
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
גם הסניף שלהם מול קניון רמת גן לא מבריק.
ביקרתי שם לפני שבוע , מקום מאוד יפה אבל
כששאלתי על רמקולים של B&W 603 הראו לי אותם אבל את המחיר המוכר חיפש ב-ZAP (לא האמנתי כשראיתי את זה)
וכששאלתי על B&W 604 המוכר שאל "מה יש דגם כזה ?" זה הספיק לי , ויצאתי משם.
ביקרתי שם לפני שבוע , מקום מאוד יפה אבל
כששאלתי על רמקולים של B&W 603 הראו לי אותם אבל את המחיר המוכר חיפש ב-ZAP (לא האמנתי כשראיתי את זה)
וכששאלתי על B&W 604 המוכר שאל "מה יש דגם כזה ?" זה הספיק לי , ויצאתי משם.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני עד לא מזמן עבדתי כאיש סטריאו ברשת מאוד , אבל מאוד גדולה למוצרי חשמל. Metheny צודק באומרו שהמוכר אכן נתן את כל היחס הראוי ללקוחה שרצתה מכשיר ב-150 ש"ח. אותה לקוחה קיבלה שירות טיפ טופ והיא תחזור אל המוכר הזה ברכישה הבאה. גם שלדנון צודק בכך שהוא אמר שבשבתו- ואני אומר לא רק בשבתות- יש המון המון לקוחות שבאים כטיול משפחתי או "לשרוף" את השבת, ואם יש מי שבאמת רוצה לקנות אז אסור לתת לו לצאת בלי הזמנה. מה שלא היה בסדר בכל הסיפור הזה, זה שהמוכר לא פנה אליך בברכת "אני עם לקוחה, מיד אתפנה" , וגם כשכבר סיים יצא להפסקת סיגריה מבלי להתייחס. זה באמת היה לא בסדר. אבל זה שהוא התעכב על לקוחה של 150 ש"ח יותר מדי זמן? תאמין לי שאם היית יודע איך בנוי השכר שלהם, גם אתה היית מתעכב על הלקוחה הזו.. אין מכירות=אין כסף בסוף החודש.
נמר, עם כל הכבוד, אתה בטח לא עובד בתחום השירות... יצא לי לא פעם לקנות ברשתות חשמל גדולות וזולות, ואני מזמן למדתי את השיטה: תבוא למוכר ותגיד שאתה מחפש לקנות מוצר מסוג זה או אחר... תאמין לי, תקבל יחס מעל ומאבר! אישית, קניתי את המגבר והרמקולים שלי במחסני חשמל במוצ"ש, דקה אחת לפני סגירה (23:00), ולאחר משפת הפתיחה שלי קיבלתי יחס צמוד לשלושת רבעי שעה! כל ההדגמות וההסברים! וגם הוצאתי הנחה יפה ממש!
וגם, את האמת , לא באתה לקנות, רציתה רק להקשיב, ומבחינת המוכר לבזבז את זמנו ביום מכירות קבד. תקפוץ לשם ביום שני ב11 בבוקר, כל המוכרים ישבו איתכה שעתיים בכיף.
וגם, את האמת , לא באתה לקנות, רציתה רק להקשיב, ומבחינת המוכר לבזבז את זמנו ביום מכירות קבד. תקפוץ לשם ביום שני ב11 בבוקר, כל המוכרים ישבו איתכה שעתיים בכיף.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
לי קרה מקרה באחד מסניפי טרקלין חשמל, כאשר המוכר ניסה להטעות אותי ועוד זוג קונים בדבר מכשיר DVD מסוים.
כמובן שבתחילה נהגתי כאחד שאין לו שום מושג, אך אחרי שהוא סיים את נאומו הלא כל כך קצר הטחתי בפניו מספר עובדות שגרמו לו להחוויר ומעבר לכך הזוג השני פשוט עשו אחורה פנה ויצאו מייד מהחנות.
שנינו נפגשנו כעבור מספר דקות ברשת אחרת שם היה מוכר הגון וישר שאמר את האמת לגבי כל מכשיר ותכונותיו.
כמובן שבתחילה נהגתי כאחד שאין לו שום מושג, אך אחרי שהוא סיים את נאומו הלא כל כך קצר הטחתי בפניו מספר עובדות שגרמו לו להחוויר ומעבר לכך הזוג השני פשוט עשו אחורה פנה ויצאו מייד מהחנות.
שנינו נפגשנו כעבור מספר דקות ברשת אחרת שם היה מוכר הגון וישר שאמר את האמת לגבי כל מכשיר ותכונותיו.
peter
זה לא שאם אתה אומר שאתה מחפש לקנות אז למוכר בחנות יש מעיין תוכנה בראש שאומרת לו לשרת אותך, תשאל את המוכרים כמה מאלו שאמרו שהם " מחפשים לקנות " קנו באמת.. אין לזה שום קשר , גם אם אתה רק מתעניין המוכר צריך לשרת אותך ולא חסרים אנשים שבאו להתעניין וקנו מוצר.
זה לא שאם אתה אומר שאתה מחפש לקנות אז למוכר בחנות יש מעיין תוכנה בראש שאומרת לו לשרת אותך, תשאל את המוכרים כמה מאלו שאמרו שהם " מחפשים לקנות " קנו באמת.. אין לזה שום קשר , גם אם אתה רק מתעניין המוכר צריך לשרת אותך ולא חסרים אנשים שבאו להתעניין וקנו מוצר.
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

peter ראשית כן באתי לקנות!
שנית היה כאן כבר איזה שהוא וויכוח עם גולש בשם סקפטר שכבר אמר "מי שבא לזיין את המוח אז שלא יבוא בכלל"
אם אני מתעניין ואפילו בא לשמוע זה לא בגלל שהבאתי איתי דיסקים מהבית ואין לי איפה לשמוע אותם..
אף מוכר וגם המנוסה ביותר לא יכול לדעת לפי מראית עיין בלבד אם הלקוח בא לקנות או סתם לשמוע מוסיקה!
אני רואה שמגנים כאן על יחס כזה ואפילו לא מבינים את חומרת הפגיעה !
חברים חבל מאוד אני לא מאחל לכם להיכנס לחנות בקריזה לקנות מוצר ולחזור הביתה עצבני מזה שלא קיבלתם אפילו ברכת ברוך הבא מהמוכר ואני כבר מתפנה אלייך...
טוב אבל לפי התשובותץ כנראה שחלק מכם מקבלים היתנהגות כזו!
אני ממש לא..
שנית היה כאן כבר איזה שהוא וויכוח עם גולש בשם סקפטר שכבר אמר "מי שבא לזיין את המוח אז שלא יבוא בכלל"
אם אני מתעניין ואפילו בא לשמוע זה לא בגלל שהבאתי איתי דיסקים מהבית ואין לי איפה לשמוע אותם..
אף מוכר וגם המנוסה ביותר לא יכול לדעת לפי מראית עיין בלבד אם הלקוח בא לקנות או סתם לשמוע מוסיקה!
חברים חבל מאוד אני לא מאחל לכם להיכנס לחנות בקריזה לקנות מוצר ולחזור הביתה עצבני מזה שלא קיבלתם אפילו ברכת ברוך הבא מהמוכר ואני כבר מתפנה אלייך...
אני ממש לא..
אל תכעס כאן על האנשים כנראה זה מה שהורגל בארץ.נמר כתב:peter ראשית כן באתי לקנות!
אני ממש לא.....
לכל מי שחושב שזה יחס ראוי אני מקווה כי יכנס לרשת מכובדת בארה"ב ואז יבין מה זה שירות.
צחי
==============================
==============================
אי אפשר להשוות את עצמנו לאר"הב אנחנו עדיין מדינה שמתפתחת מבחינת שיווק מכירות ושרות תפתחות הזאת תלויה רק בצרכנים ולא באף אחד אחר , אולי עוד כמה שנים המצב ישתפר למרות שכבר עכשיו יש שיפור לאין ערוך לעומת המצב לפני כ 10 שנים.