מסך 42
שלום רב
לאחר התלהטויות החלטתי לרכוש מסך 42
הגודל נבחר בעקבות העובדה שכרגע מרחק הצפייה הוא3 מטר אך מדובר בדירה זמנית.
השימושים הם:
50 - שידורי הוט דרך חיבור SCART
30 - HD דרך מחשב בחיבור HDMI
20 - PS2
איזה מסך מומלץ ? LCD או פלזמה
בעיקרון חשבתי על HDREADY והתקציב הוא 5000
האם עדיף LG או טושיבה?
המלצות נוספות?
תודה מראש
סער
לאחר התלהטויות החלטתי לרכוש מסך 42
הגודל נבחר בעקבות העובדה שכרגע מרחק הצפייה הוא3 מטר אך מדובר בדירה זמנית.
השימושים הם:
50 - שידורי הוט דרך חיבור SCART
30 - HD דרך מחשב בחיבור HDMI
20 - PS2
איזה מסך מומלץ ? LCD או פלזמה
בעיקרון חשבתי על HDREADY והתקציב הוא 5000
האם עדיף LG או טושיבה?
המלצות נוספות?
תודה מראש
סער
פלזמה תתאים לך יותר.בתקציב שלך הדגמים העדיפים הם פנסוניק PV8 או סמסונג PS A450.יש לפנסוניק גם דגם PV80 שטוב מעט מ PV8 ועולה כ 1K יותר בערך.אישית אני חושב שהפנסוניק עדיפה מהסמסונג (לאחר צפיה בשתיהן אחת ליד השניה שוב היום),במיוחד בהשתקפויות.
guy11 כתב:פלזמה תתאים לך יותר.בתקציב שלך הדגמים העדיפים הם פנסוניק PV8 או סמסונג PS A450.יש לפנסוניק גם דגם PV80 שטוב מעט מ PV8 ועולה כ 1K יותר בערך.אישית אני חושב שהפנסוניק עדיפה מהסמסונג (לאחר צפיה בשתיהן אחת ליד השניה שוב היום),במיוחד בהשתקפויות....
צריבה זה דבר נדיר שקורה היום בפלזמות טובות,אבל עדיין יכול לקרות אם משאירים תמונה סטטית הרבה זמן.
המסך הוא לא FHD.
לא יודע אם יש NR דרך HDMI אבל נדמה לי שיש דרך VGA.
ודרך אגב,אין למסך כניסת סקארט,אבל מתקבלת תמונה טובה גם באס-וידאו.
המסך הוא לא FHD.
לא יודע אם יש NR דרך HDMI אבל נדמה לי שיש דרך VGA.
ודרך אגב,אין למסך כניסת סקארט,אבל מתקבלת תמונה טובה גם באס-וידאו.
עם אחריות יורוקום המחירים הכי זולים שראיתי ושאלתי גם בחנויות המתמחות הם: PV8 = 4700, וה- PV80 = 5300.
אבל יש לי שאלה - האם יש הבדל בין המעבדים של שתי הטלוויזיות. בכל השרשורים כאן אין תשובה חד משמעית, בשתי חנויות זימקס וסינמה פרדיסו אמרו לי שההבדל הוא גם במעבד מעבר למסגרת לכניסת HDMI, אך לא ידעו להסביר את ההבדל.
האם מישהו יודע באופן ודאי את התשובה??
אבל יש לי שאלה - האם יש הבדל בין המעבדים של שתי הטלוויזיות. בכל השרשורים כאן אין תשובה חד משמעית, בשתי חנויות זימקס וסינמה פרדיסו אמרו לי שההבדל הוא גם במעבד מעבר למסגרת לכניסת HDMI, אך לא ידעו להסביר את ההבדל.
האם מישהו יודע באופן ודאי את התשובה??
אין ממש הבדל במעבד, יש הבדל בזה של 80 יש חיישן תאורה שגורם למסך להגיע לשחורים טובים יותר.תומר12 כתב:עם אחריות יורוקום המחירים הכי זולים שראיתי ושאלתי גם בחנויות המתמחות הם: PV8 = 4700, וה- PV80 = 5300.
האם מישהו יודע באופן ודאי את התשובה??...
האם זו טעות בוואלה שופס שרושמים שה- PV80 מגיע עם רזולוציה של High Definition 1366 x 768 ?
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=LT42PV80
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=LT42PV80
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
דווקא 1366x768 (כפי שיש במסכי "50) מאפשר לתת Aspect Ratio של 16:9 עם פיקסלים ריבועיים... ב-"42 הפלזמות (שאינן FHD) הן ברזולוציה 1024x768.
התקן לא מגדיר את מספר העמודות, ומתייחס רק למספר השורות.
התקן לא מגדיר את מספר העמודות, ומתייחס רק למספר השורות.
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 12/04/2009 7:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מסכים איתך חוץ מהחלק של ההשתקפות, בסלון מואר בצורה נורמלית לא תרגיש שום בעיה של השתקפות עם ה PV8.מלאך כתב:המלצתי היא
אם אין לך בעייה של תאורה וחלונות גדולים קח פלזמה PV8 שניתן למצוא ב 4500
אם יש ביית השתקפויות קח LCD...
אגב בסוף אישרו לך להחליף לפנסוניק?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי ממליץ לך לשקול במיוחד אם יש סיכוי שתתרחק עוד יותר בדיקה הבאה - לבדוק לעבור ל50" - גם הגודל יותר מתאים למרחק שלך, וגם הרזולוציה שם כבר "נורמלית" יותר.
נ.ב. - לאחד מחברי האתר יש את הPV80 - והוא דווקא לא ממש אוהב את המסגרת ה"יפה" יותר שלה - כי ההשתקפויות עליה קצת מעצבנות.
נ.ב. - לאחד מחברי האתר יש את הPV80 - והוא דווקא לא ממש אוהב את המסגרת ה"יפה" יותר שלה - כי ההשתקפויות עליה קצת מעצבנות.