amitgba כתב:roei_s כתב:...
מה שהכי מצחיק פה שאתם רבים רבים ובסוף מסך שעולה 3899 (פרללי) יותר טוב משניהם:
http://www.cnet.com.au/panasonic-th-42p ... 289465.htm
האמת שההשוואה לא ממש הוגנת כי ה LCD טכנולוגיה נחותה מהפלזמה מיסודה, אבל עדיין, כשאומרים שרק LCD מאוד מאוד יקרים מתקרבים לרמה של פלזמה טובה מתכוונים בדיוק למקרה הזה

...
נו באמת,שאני אתחיל רק לציין את ההבדל לטובת הA650?
4 חיבורי HDMI במקום 2,מנגנון 100HZ,שחורים יותר טובים [וזה נבדק בחנות מתמחה],FHD,אין צריבות,אין השתקפויות [במקרה הזה לא כל כך...אבל תזרום,זה גם תקף לגבי הפיליפס :פ] עיצוב מדהים בניגוד לח*א של פנסוניק שנראה כאילו יוצר לפני 10 שנים,HD נראה הרבה יותר טוב,טכנולוגיה שתשרוד בעתיד,כפתורי נגיעה,NR,משמש כמו מסך מחשב 1:1 בלי מתיחות....שאני אמשיך? יש לי עוד הרבה

...
חיבורי HDMI לא מעידים על מסך יותר או פחות טוב, אין שום סיכוי שהשחורים בסמסונג טובים יותר מהפנסוניק (זה גם רשום בבדיקה של CNET, כתוב במפורש שהשחורים פחות טובים מבפלזמה), הסיכוי לצריבה אפסי בפנסוניק, גם ההשתקפות מזערית, גם בפנסוניק יש 100 הרץ, בכל אופן שורה תחתונה אתה הסתכלת בחנות מתמחה, זה בטח לא מנצח ביקורת מקצועית (של אנשים שמבינים קצת יותר ממני וממך ועשו מדידות אמיתיות ולא הסתמכו על העין הסובייקטיבית שלהם ונטיית הלב, או איך אמרת "לך תתווכח איתם"), קיצר שילמת כפול על מסך שהוא פחות טוב, אבל שטויות, גם אני טעיתי וקניתי LCD , בסוף כולם מבינים שאין על פלזמה, קניה הבאה כבר תקנה פנסוניק, זה גם מה שאני אעשה, חג שמח.
נ.ב
אתה צודק, הפנסוניק באמת מסך מכוער, וגם השלט שלו פחות מושקע ויפה, ובכלל זה ניראה מסך מיושן, וזה רק מחזק את הפער האיכותי שלו על הסמסונג, שלמרות שירד לו הרבה נקודות על עיצוב ,וה 650 קיבל הרבה נק' על העיצוב, עדיין ה PV8 ניצח.
אני מוכרח לציין שהסמסונג 650 יחסית ל LCD הוא מסך מצויין, אבל אין מה לעשות, LCD זו עדיין טכנולוגיה נחותה, והיא עדיין לא מגיעה לרמה של פלזמות של פנסוניק ופיוניר, כניראה שהמעבר ל LED ישנה את זה, אבל עד אז, כבר אמרו גדולים וחכמים ממני, ב 42 אינץ ומעלה רק פלזמה.