הרצת MYTHTV דרך Portable Ubuntu בוינדוס (כמעט) עובדת!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
allmog פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הדבר הראשון שחשבתי כשקראתי על Portable Ubuntu בLIFE HACKER היה האופציה להפעיל MYTHTV בוינדוס סוףסוף..
אחרי שהורדתי את ה Portable Ubuntu
http://portableubuntu.sourceforge.net/
(למי שרוצה :wink: )
התחלתי במלאכה.. משום מה לא הצלחתי להתקין את הMYTHTV ישר ממנהל החבילות(הצלחתי להתקין.. עלתה לא שגיאה בכל פעם שניסיתי להפעיל אותו).
ושניסיתי להתקין את הMYTHUBUNTU, הPortable Ubuntu פשוט נתקע בתחילת ההגדרות.
לבסוף הצלחתי להתקין את הMYTHTV בעזרת הפקודה

קוד: בחירת הכל

sudo apt-get install mythtv
והצלחתי להפעיל את הMYTHTV, אבל הכרטיס טלוויזיה שלי(PVR-150) לא פועל משום מה, ואין לי שום גישה לקבצים שלי על הוינדוס, אבל היי! זה שהצלחתי להריץ זה כבר משהו!

כולכם מוזמנים לנסות גם ואולי בסוף באמת נצליח להריץ MYTHTV בוינדוס בצורה טובה :mrgreen:

barcesat
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי,
אמנם זו תגובה ראשונה שלי פה אבל ניסיתי כמעט את אותו דבר הרגע.
יש לי מחשב שרץ עם mythbuntu ובו מותקן הPVR-150. אני רציתי להתקין במחשב אחר mythfrontend בportable ubuntu ולגשת אל המחשב הזה.
ההתקנה עובדת יופי אבל...
שמתי לב שיש בעיות עם הגדרת הרשת ולכן הוא לא מצליח להתחבר אל השרת של mythtv. אין אפשרות להגדיר כתובת רשת במיוחד לportable ubuntu. הוא בנוי בצורה כזו שמתעלקת לך על הגדרות הרשת של חלונות. הוא לא עצמאי בעצמו.
באותה מידה אין לו באמת גישה להתקנים של המערכת מעבר לעכבר ומקלדת (וגם זה בצורה עקיפה). המסך שלו הוא תוכנה נפרדת שנקראת xming ומדמה מסך וכרטיס מסך.
לכן אין אפשרות לגשת אל הPVR-150.
הפתרון שמתגבש אצלי הוא לחכות שיהיה mythfrontend שיעבוד על חלונות בלי אמולטור כלשהו.
או לחלופין להתקין xbmc ולהשתמש בplugin של הmythfrontend שיש להם (זה נמצא בפורומים, לא יצא לי להפעיל אותו).

בכל מקרה... אל יאוש... הכי טוב לעבוד עם myth מאיפה שהוא נוצר, לינוקס. לכן אני ממליץ לך לנסות להתקין לינוקס (mythbuntu מפשטת את העניינים מאוד מאוד).

זיו

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”