לא מצליח להוציא סאונד על HDMI ב MA-78GM-s2H
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
שלום,
אני מנסה להוציא סאונד דרך HDMI מהלוח הנ"ל. ה-HTPC מחושב לרסיבר עם HDMI ומשם למסך (עם HDMI). וידיאו מוצג בלי שום בעיה.
המחשב מריץ ויסטה (32 ביט). ב Playback Devices מופיעים Realtek Audio וגם Digital HDMI (או משהו עם שם דומה). כשאני בוחר להוציא סאונד דרך HDMI, ולוחץ על Test, המחשב מראה חיווי שמתנגן סאונד בדיקה, אבל בפועל אני לא שומע כלום.
עדכנתי לדרייברים האחרונים מ Gigabyte, ללא שום שינוי.
אשמח לקבל הכוונה...
תודה!
אני מנסה להוציא סאונד דרך HDMI מהלוח הנ"ל. ה-HTPC מחושב לרסיבר עם HDMI ומשם למסך (עם HDMI). וידיאו מוצג בלי שום בעיה.
המחשב מריץ ויסטה (32 ביט). ב Playback Devices מופיעים Realtek Audio וגם Digital HDMI (או משהו עם שם דומה). כשאני בוחר להוציא סאונד דרך HDMI, ולוחץ על Test, המחשב מראה חיווי שמתנגן סאונד בדיקה, אבל בפועל אני לא שומע כלום.
עדכנתי לדרייברים האחרונים מ Gigabyte, ללא שום שינוי.
אשמח לקבל הכוונה...
תודה!
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

שכחתי לציין באמת שההגדרה הנ"ל ה-BIOS כבר הייתה על D-SUB\HDMI (ולא על D-SUB\DVI). כאמור, זה היה ככה עוד לפני שניסיתי להוציא את הסאונד על HDMI.staticx כתב:אתה צריך לשנות ב BIOS, שאתה עובד ב HDMI.
לא זוכר בדיוק איפה זה אבל זה דיי קל למצא. בהצלחה...
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

באתר של Realtek הם ממליצים להתקין את הדרייברים המקוריים של יצרנית לוח האם ולא את שלהםzovirax כתב:תנסה את הדרייברים של REALTEK המאתר שלהם...
יש פה לפחות איזה 20 חברה' עם הלוח הנ"ל - מישהו מהם בטוח משתמש ב HDMI בשביל סאונד...
את הבעיה הנ"ל פתרתי רק על ידי חיבור כבל אופטי לרסיבר
היי,
גם לי יש לוח בדיוק כמו שלך ועשיתי בדיוק את אותם פעולות שאתה עשית וניסיתי כל ההצעות שהועלו בפורום זה ובאחרים אך ללא הצלחה.
לאחר זמן של רב של התעסקות בנושא החלטתי לוותר וללכת על חיבור של כבל נוסף, לא נעים אך לא נורא.
גם לי יש לוח בדיוק כמו שלך ועשיתי בדיוק את אותם פעולות שאתה עשית וניסיתי כל ההצעות שהועלו בפורום זה ובאחרים אך ללא הצלחה.
לאחר זמן של רב של התעסקות בנושא החלטתי לוותר וללכת על חיבור של כבל נוסף, לא נעים אך לא נורא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניסיתם להתקין את הדרייברים של RealTek ולהגדיר את ה-FFDShow על פי המדריך של osherov (מופיע באגף אודיו דיגיטלי בשרשור המדריכים בראש הפורום)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אני עכשיו מיואש לגמרי.
התקנתי את הדרייברים של Realtek מהאתר שלהם (נקרא Realtek High Definition Audio R2.22). לא נוסף שום אייקון לשולחן העבודה, שום דבר חדש לא רץ ברקע, כך שחוצמזה שההתקנה עברה בהצלחה אין לי באמת מושג על איך הדרייברים האלו משפיעים על המערכת.
גם עברתי על כל ההגדרות שהומלצו לגבי FFDShow ושיניתי מה שהיה צריך.
מה שבטוח, גם כרגע אין סאונד ב HDMI. אני חושב שהבעיה נובעת ממקור אחר, כי הבחנתי (מצורף צילום מסך) שהמחשב בכלל לא מזהה שיש רסיבר עם 5.1 רמקולים מחוברים אליו. גם הרסיבר אומר שאין שום input על גבי ה HDMI שמגיע מהמחשב (אע"פ שוידיאו מועבר על גבי הכבל הזה, דרך הרסיבר, אל המסך, בהצלחה).
[imgbig]http://img4.imageshack.us/img4/3516/sound1.jpg[/imgbig]
לסיכום - התקנתי דרייברים של Realtek, קנפגתי את FFDShow בהתאם. אין שום שינוי, עדיין אין לי סאונד ב HDMI.
אני אשמח לכל סיוע, כי זה ממש משגע אותי.
התקנתי את הדרייברים של Realtek מהאתר שלהם (נקרא Realtek High Definition Audio R2.22). לא נוסף שום אייקון לשולחן העבודה, שום דבר חדש לא רץ ברקע, כך שחוצמזה שההתקנה עברה בהצלחה אין לי באמת מושג על איך הדרייברים האלו משפיעים על המערכת.
גם עברתי על כל ההגדרות שהומלצו לגבי FFDShow ושיניתי מה שהיה צריך.
מה שבטוח, גם כרגע אין סאונד ב HDMI. אני חושב שהבעיה נובעת ממקור אחר, כי הבחנתי (מצורף צילום מסך) שהמחשב בכלל לא מזהה שיש רסיבר עם 5.1 רמקולים מחוברים אליו. גם הרסיבר אומר שאין שום input על גבי ה HDMI שמגיע מהמחשב (אע"פ שוידיאו מועבר על גבי הכבל הזה, דרך הרסיבר, אל המסך, בהצלחה).
[imgbig]http://img4.imageshack.us/img4/3516/sound1.jpg[/imgbig]
לסיכום - התקנתי דרייברים של Realtek, קנפגתי את FFDShow בהתאם. אין שום שינוי, עדיין אין לי סאונד ב HDMI.
אני אשמח לכל סיוע, כי זה ממש משגע אותי.