שאלה על חיבור ממיר לLCD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מאחר שלטלוויזיה שלך אין כניסת SCART, הטוב ביותר הוא לחבר SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר (שצריך לרכוש). במקרה זה אתה מגדיר את הממיר שיוציא RGB דרך ה-SCART.
האפשרות הבאה היא SCART ל-SVIDEO, ואז אתה מגדיר את הממיר שיוציא SVHS דרך ה-SCART. שים לב שלא כל הממירים תומכים בזה.
האפשרות הבאה היא SCART ל-SVIDEO, ואז אתה מגדיר את הממיר שיוציא SVHS דרך ה-SCART. שים לב שלא כל הממירים תומכים בזה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
s0d, כדי שתצא מהבלבול: SCART זה לא שיטת שידור זה חיבור שדרכו ניתן להעביר שלוש שיטות שידור. שהן לפי סדר עולה של איכות:
Composite
S-Video
RGB
אם למסך שלך אין חיבור SCART אז משתמע שזהו מסך שיועד לשוק המזרח הרחוק ולכן הוא גם לא מסוגל לקבל RGB אלא Component, שזה משהו דומה.
הזול ביותר עבורך זה לרכוש כבל או מתאם מ SCART ל S-Video ולחבר דרכו את המסך. הטוב ביותר זה לחבר ליציאת הממיר טרנסקודר שיודע להמיר מ RGB ל Component וממנו להתחבר למסך. לדעתי זה לא שווה את ההשקעה בשביל מסכי32 אינטש.
Composite
S-Video
RGB
אם למסך שלך אין חיבור SCART אז משתמע שזהו מסך שיועד לשוק המזרח הרחוק ולכן הוא גם לא מסוגל לקבל RGB אלא Component, שזה משהו דומה.
הזול ביותר עבורך זה לרכוש כבל או מתאם מ SCART ל S-Video ולחבר דרכו את המסך. הטוב ביותר זה לחבר ליציאת הממיר טרנסקודר שיודע להמיר מ RGB ל Component וממנו להתחבר למסך. לדעתי זה לא שווה את ההשקעה בשביל מסכי32 אינטש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.