המרת קובץ MVK
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה בלתי אפשרי במקרה של סרט שהוא HD היות ונגן DVD מוגבל להצגת תכנים ברזולוציה נמוכה בלבד. פרטים נוספים במאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/article01342.מ-MKV-ועד-HD-
http://www.hometheater.co.il/article01342.מ-MKV-ועד-HD-
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
DVD שמשדר HD
לפי מה שאמרו לי ה-DVD הזה (Pioneer AV600 ) כן אמור לשדר HD.
יש ב DVD יציאת HDMI ובנוסף אני יכול להגדיר לו רזולוצית שידור (HDMI Resolution) 1920X1080p או 1920X1080i שזה עד כמה שאני יודע HD, לא?

יש ב DVD יציאת HDMI ובנוסף אני יכול להגדיר לו רזולוצית שידור (HDMI Resolution) 1920X1080p או 1920X1080i שזה עד כמה שאני יודע HD, לא?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש כאן בלבול מסויים בין מה שה DVD מסוגל לשדר לבין מה שהוא מסוגל לקרוא.
לקרוא קבצי מולטימדיה הוא מסוגל עד לרזולוציה של PAL שזה 576 שורות. הוא לא יהיה מסוגל ליותר מזאת אפילו אם בחנות המוכר יעמוד על הראש וידקלם את ההיפך עד שהפרצוף שלו יכחיל.
לשדר החוצה הוא מסוגל ברזולוציות גבוהות יותר. קוראים לזה upscale וזה תהליך שבו מקבלים מקור ברזולוציה נמוכה ומעלים לו את הרזולוציה דרך תהליך שמאוד דומה ל zoom אלקטרוני במצלמות ווידאו.
זה גם לא קשור ל HDMI כי התהליך מתרחש בנגן ה DVD והאמת שליציאה אין שום השפעה כאן ולכן גם אין חיה כזאת שקוראים לה HDMI Resolution. זה גם בול מה שאתה מקבל כשאתה משדר מה DVD בלי שום Upscale ונותן למסך לבצע את המתיחה בעצמו.
כך שבסוף התהליך אתה מקבל מקור שהיה באיכות DVD לכל היותר שעבר Upscale לרזולוציה עד 1920x1080. זה עדיין לא הופך אותו ל HD.
אתה רוצה נגן DVD טוב? - כנראה שהפיונייר נחשב לכזה.
אתה רוצה נגן HD? - אל תקנה נגן DVD.
לקרוא קבצי מולטימדיה הוא מסוגל עד לרזולוציה של PAL שזה 576 שורות. הוא לא יהיה מסוגל ליותר מזאת אפילו אם בחנות המוכר יעמוד על הראש וידקלם את ההיפך עד שהפרצוף שלו יכחיל.
לשדר החוצה הוא מסוגל ברזולוציות גבוהות יותר. קוראים לזה upscale וזה תהליך שבו מקבלים מקור ברזולוציה נמוכה ומעלים לו את הרזולוציה דרך תהליך שמאוד דומה ל zoom אלקטרוני במצלמות ווידאו.
זה גם לא קשור ל HDMI כי התהליך מתרחש בנגן ה DVD והאמת שליציאה אין שום השפעה כאן ולכן גם אין חיה כזאת שקוראים לה HDMI Resolution. זה גם בול מה שאתה מקבל כשאתה משדר מה DVD בלי שום Upscale ונותן למסך לבצע את המתיחה בעצמו.
כך שבסוף התהליך אתה מקבל מקור שהיה באיכות DVD לכל היותר שעבר Upscale לרזולוציה עד 1920x1080. זה עדיין לא הופך אותו ל HD.
אתה רוצה נגן DVD טוב? - כנראה שהפיונייר נחשב לכזה.
אתה רוצה נגן HD? - אל תקנה נגן DVD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ובקשר לנגן HD
קודם כל תודה על עזרה.
אני באמת ילך ואני יקנה נגן HD... סתם בצוחק
האם במקרה שאני רוצה לצפות ב HD (שאגב אני חושב שהפלזמה שלי היא HD Ready ולא Full HD ) אני יכול להסתפק בסטרימר פשוט (שעולה 600-700 ש"ח) או שזה לא ישנה הרבה וחבל על הכסף והמאמץ?
שוב, המון תודה.
אני באמת ילך ואני יקנה נגן HD... סתם בצוחק
האם במקרה שאני רוצה לצפות ב HD (שאגב אני חושב שהפלזמה שלי היא HD Ready ולא Full HD ) אני יכול להסתפק בסטרימר פשוט (שעולה 600-700 ש"ח) או שזה לא ישנה הרבה וחבל על הכסף והמאמץ?
שוב, המון תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת לבך שאתה מטעה - הוא דווקא כן מסוגל לשדר HD - הוא פשוט לא יודע לקרוא HD....זה-הכינוי כתב:לא.
DVD לא מסוגל לשדר HD...
הוא לוקח קובץ "רגיל" ועושה לו UPSCALE כדי שייצא בHD - התוצאה היא לא HD באותה איכות כמו קובץ HD מקורי.
DVD כזה - פשוט לא יודע לקרוא קבצי HD...
ישדרג באופן מהותי את איכות הצפייה כמובן שתצטרך להשיג תכנים של HDברנש_צהוב כתב:לא כל כך הבנתי ע"פ התשובה שלך האם משתלם לקנות סטרימר או לא (להוציא את הקטע של העברית), האם סטרימר פשוט ישדרג באופן משמעותי את איכות הצפייה או שזה זהה פחות או יותר לרמה של DVD כאשר מדובר בפלזמה שהיא HD Ready ?...
נו באמת...lawpower כתב:תשומת לבך שאתה מטעה - הוא דווקא כן מסוגל לשדר HD - הוא פשוט לא יודע לקרוא HD....זה-הכינוי כתב:לא.
DVD לא מסוגל לשדר HD...
הוא לוקח קובץ "רגיל" ועושה לו UPSCALE כדי שייצא בHD - התוצאה היא לא HD באותה איכות כמו קובץ HD מקורי.
DVD כזה - פשוט לא יודע לקרוא קבצי HD......
יודע לשדר HD, לא יודע לשדר HD כן קורא HD , לא קורא HD.
בשורה התחתונה אי אפשר לראות HD דרך DVD וזהו... (ולא, אפסקייל לא נחשב...)