קנית מזרים מדיה מארה"ב
קראתי מספר ביקורות ואני די מבולבל.אני נוסע בשבת לארה"ב ומענוין לרכוש
אני זקוק למזרים מידע איכותי יפה בעיצובו שמתאים ל:
העברת סרטים ומדיה באיכות טובה בשימוש WIFI (המחשב במרחק של 5 מ' מהטלוויזיה ולכן לא אפשרי בכבל)
סנכרון ל YOUTUBE אוטומטי מהטלוויזיה
ממשק יפה ונוח להקרנה כולל בחירה של עטיפות סרטים ותצוגה יפה
עדיפות סנכרון ויכולת קריאה למוצרי APPLE כגון IPHONE
1. ראיתי את ה Popcorn A-110 אבל נראה שהWIFI שלו לא מתקדם מספיק (תקן אותי אם אני טועה)
2. מה דעתכם על ה mvix pvr ?
או בכלל מה ההמלצה לצרכים שהצגתי ?
תודה רבה רבה !
מאור
אני זקוק למזרים מידע איכותי יפה בעיצובו שמתאים ל:
העברת סרטים ומדיה באיכות טובה בשימוש WIFI (המחשב במרחק של 5 מ' מהטלוויזיה ולכן לא אפשרי בכבל)
סנכרון ל YOUTUBE אוטומטי מהטלוויזיה
ממשק יפה ונוח להקרנה כולל בחירה של עטיפות סרטים ותצוגה יפה
עדיפות סנכרון ויכולת קריאה למוצרי APPLE כגון IPHONE
1. ראיתי את ה Popcorn A-110 אבל נראה שהWIFI שלו לא מתקדם מספיק (תקן אותי אם אני טועה)
2. מה דעתכם על ה mvix pvr ?
או בכלל מה ההמלצה לצרכים שהצגתי ?
תודה רבה רבה !
מאור
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46408
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
המזרימי מדיה השונים נמכרים לרוב ברכישה מקוונת, זהו לא מוצר Off the shelf.
יכולות אלחוטיות אינן בשלות דיו כיום עבור הזרמת תכני HD בצורה יציבה באף מזרימדיה כיום. לגבי ה MvixPVR, קיים שרשור עליו מהיום.
יכולות אלחוטיות אינן בשלות דיו כיום עבור הזרמת תכני HD בצורה יציבה באף מזרימדיה כיום. לגבי ה MvixPVR, קיים שרשור עליו מהיום.
אם כך לא כל כך הבנתי.
אם יש לי מחשב בחדר אחד (עם ראוטר) וטלוויזיה בחדר אחר.
מה הפתרון היעיל והאיכותי ביותר בצפיה בתכנים בטלוויזיה בעזרת הראוטר שבחדר ?
האם עלי לרכוש עוד ראטור לטלוויזיה בסלון שתחובר לסטרימר ? זה עדיין יהיה באיכות נמוכה ?
תודה !!!
אם יש לי מחשב בחדר אחד (עם ראוטר) וטלוויזיה בחדר אחר.
מה הפתרון היעיל והאיכותי ביותר בצפיה בתכנים בטלוויזיה בעזרת הראוטר שבחדר ?
האם עלי לרכוש עוד ראטור לטלוויזיה בסלון שתחובר לסטרימר ? זה עדיין יהיה באיכות נמוכה ?
תודה !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למוצרי nmt יש אפשרות לממשק יפה. סינכרון יוטיוב די הפוך ממה שמרביתנו מחפשים במזרימדיה טוב - תמיכה בפומטים חזקים ואיכותיים. יוטיוב ביום הטוב ביותר שלו עדיין נראה נורא ואיום.
לגבי סינכרון מול מוצרי אפל. יש אפשרות כזו, אבל אני פשוט שיתפתי את ספריית המדיה שלי גם לאייטיונס וגם למכשירים האחרים, כך שזו לא בעיה.
לגבי רכישה מארהב, מעטים המוצרים מסוג זה שזמינים בחנות פיזית, בעיקר netgear שלא בדקנו לאחרונה, wdtv שהוא מזרימדיה חלש במיוחד ו appletv שמתאים בעיקר לאוהבי אפל כי הוא חלש כמזרימדיה...
לגבי סינכרון מול מוצרי אפל. יש אפשרות כזו, אבל אני פשוט שיתפתי את ספריית המדיה שלי גם לאייטיונס וגם למכשירים האחרים, כך שזו לא בעיה.
לגבי רכישה מארהב, מעטים המוצרים מסוג זה שזמינים בחנות פיזית, בעיקר netgear שלא בדקנו לאחרונה, wdtv שהוא מזרימדיה חלש במיוחד ו appletv שמתאים בעיקר לאוהבי אפל כי הוא חלש כמזרימדיה...
תודה עופר,
מה לגבי שאלתי בנושא חיבור המכשיר לWIFI כשהמחשב בחדר האחר ?
מה היעילות של הנושא ? האם עלי לחבר גם ראוטר למזרים עצמו וזה ישפר את איכות ה HD
לטענת החברות שמפיצות את המזרימים המובנים על WIFI נראה שמדובר על איכות טובה ללא תקיעות.
מה ההמלצה למי שיש לו טלויזה בחדר נפרד מהמחשב ?
תודה !!!
מאור
מה לגבי שאלתי בנושא חיבור המכשיר לWIFI כשהמחשב בחדר האחר ?
מה היעילות של הנושא ? האם עלי לחבר גם ראוטר למזרים עצמו וזה ישפר את איכות ה HD
לטענת החברות שמפיצות את המזרימים המובנים על WIFI נראה שמדובר על איכות טובה ללא תקיעות.
מה ההמלצה למי שיש לו טלויזה בחדר נפרד מהמחשב ?
תודה !!!
מאור