"האם כדאי לי לרכוש KURO לפני שיהיה מאוחר מדיי?"
Re: "האם כדאי לי לרכוש KURO לפני שיהיה מאוחר מדיי?"
כן ! אבל,kipikipod כתב:בדיוק מצאתי כתבה מלפני 3 ימים על הסוגיה הנ"ל.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-101 ... umnArea1.2...
רק אם אתה מאמין שיהיה לה עתיד אספנות כמו פרארי דינו .....
הטכנולוגיה רק צועדת קדימה , בוודאות עוד שנה שנתיים (כנראה אחרי המשבר הכלכלי) תראה אמצעי תצוגה אכותיים יותר, חסכוניים יותר, ובעלות זהה פחות או יותר.
מאמין שבעלי הקורו "יקפצו" ויגנו בחרוף נפש, "זאת פסגת הטכנולוגיה שהרף קשה לחצייה" , מבין אותם !
אגב, אני דיי בהתלבטות לרכישת פלזמה 42" ,
הלב רוצה 4280XA אבל המוח יודע שהעתיד והיתרון דווקא ל-42PY800 .
הכל שאלה של מחיר, דיל טוב על הקורו ואשכנע המוח שיש עדיפות לקורו .
רענן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי זה דיי פשוט - אם עכשיו אתה בשלבי רכישת טלויזיה - ואתה יכול - ומבדיקה או אמונה - אתה מרוצה מהמסך יותר מאחרים - קנה אותה.
אם אתה קונה רק בגלל שעוד מעט לא יהיה - לדעתי זה לא חכם - עדיף לקנות כשתהיה מוכן - דיי בטוח שתוך שנה/שנתיים - יצאו טלויזיות באותה רמה אם לא ברמה גבוהה יותר (למעשה כבר עכשיו יצאו טלויזיות שעוד לא עברו ביקורות באתר - וצריך לראות מה יהיו תוצאות הבדיקות הללו
)
אם אתה קונה רק בגלל שעוד מעט לא יהיה - לדעתי זה לא חכם - עדיף לקנות כשתהיה מוכן - דיי בטוח שתוך שנה/שנתיים - יצאו טלויזיות באותה רמה אם לא ברמה גבוהה יותר (למעשה כבר עכשיו יצאו טלויזיות שעוד לא עברו ביקורות באתר - וצריך לראות מה יהיו תוצאות הבדיקות הללו
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מסכים גם כי KURO נכון לעכשיו (50" דור 2 ולא 42" של שנת 2007) נותן הרבה VALUE לכסף
מה שכן, CNET זה לא בדיוק מקור נאמן. הם עושים השוואה בין דגם בסיסי זול מאוד של פנסוניק ל-ELITE של פיוניר?? הלו?
דגמים היקרים של פנסוניק יעלו פי-2 יותר מפיוניר השנה
KURO מוכרים במחירים מצחיקים היום, חבל שאין להם 65" (באותו טווח מחירים)
מה שכן, CNET זה לא בדיוק מקור נאמן. הם עושים השוואה בין דגם בסיסי זול מאוד של פנסוניק ל-ELITE של פיוניר?? הלו?
דגמים היקרים של פנסוניק יעלו פי-2 יותר מפיוניר השנה
KURO מוכרים במחירים מצחיקים היום, חבל שאין להם 65" (באותו טווח מחירים)