צריך המלצה - רמקולים לפלזמה pw8
שלום,
אני עומד לרכוש פלדמה פנסוניק pw8.
החלטתי לא לרכוש את הרמקולים שמגיעים איתה (1000+ ש"ח) כי הנחתי שבסכום הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב.
לטלויזיה מגבר פנימי של 8*2 watt
אני מחפש 2 רמקולים קטנים ואכותיים שאפשר לחבר לטלויזיה.
דרל אגב אני אהיה בארה"ב עוד שבועיים האם יש טעם להביא משם ?
תודה
אני עומד לרכוש פלדמה פנסוניק pw8.
החלטתי לא לרכוש את הרמקולים שמגיעים איתה (1000+ ש"ח) כי הנחתי שבסכום הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב.
לטלויזיה מגבר פנימי של 8*2 watt
אני מחפש 2 רמקולים קטנים ואכותיים שאפשר לחבר לטלויזיה.
דרל אגב אני אהיה בארה"ב עוד שבועיים האם יש טעם להביא משם ?
תודה
בארצות הברית יעלו לך יותר יקר
http://www.dtvcity.com/panasonic-plasma ... pwd7uy.php
יש פה גם ענין של עיצוב-ואם החלטת שאתה לא רוצה להתחבר למערכת -אני הייתי קונה אותם.
אני לפלאזמה שלי קניתי רמקולים מקוריים ואני ממש לא מצטער-הילדים לא צריכים לפתוח את המערכת בשביל לשמוע את עמנואל הלפרין
אין סכנת מיגנוט מרמקולים חיצוניים בעלות זולה.והעסק נראה מיליון דולר.
והאמת שהתלבטתי הרבה וחשבתי כפתרון אם לא אקנה רמקולים מקוריים לחבר רמקולים של אלטק לאנסינג ATP-3 ליציאת הפרה אאוט או של הממיר או של הפלאזמה
סאונד של מיליון דולר +בונוס של סאב וופר והסטליטים כמעט ולא נראים
יש פה גם ענין של עיצוב-ואם החלטת שאתה לא רוצה להתחבר למערכת -אני הייתי קונה אותם.
אני לפלאזמה שלי קניתי רמקולים מקוריים ואני ממש לא מצטער-הילדים לא צריכים לפתוח את המערכת בשביל לשמוע את עמנואל הלפרין
והאמת שהתלבטתי הרבה וחשבתי כפתרון אם לא אקנה רמקולים מקוריים לחבר רמקולים של אלטק לאנסינג ATP-3 ליציאת הפרה אאוט או של הממיר או של הפלאזמה
סאונד של מיליון דולר +בונוס של סאב וופר והסטליטים כמעט ולא נראים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
il62 לא הבנתי אותך? חיברת את אלטק לפלסמה?
תוכל לפרט, זה מעניין אותי.
עופר.
============================
תוכל לפרט, זה מעניין אותי.
עופר.
============================
רק לנסיון
ישנם שתי אפשרויות לחבר
1- אם יש לך בפלאזמה יציאת פרה אאוט אתה יכול לחבר אותה לאלטק והווליום יקבע ידנית על ידי ווסת העוצמה של הרמקולים..
2-אם אתה משתמש רק לשידורי טלויזיה אז אתה יכול לחבר לפרה אאודיו אאוט של הPACE 1000 כמו אצלי ואז גם תוכל עם השלט לשלוט על עוצמת הווליום כשהגבול העליון נקבע על ידי פוטנציומטר האלטק.בהנחה שדי וי די תשמע דרך המערכת
זה הרבה יותר פשוט ממה שכתבתי ונשמע הרבה יותר טוב מכל רמקול יעודי של פלאזמה
1- אם יש לך בפלאזמה יציאת פרה אאוט אתה יכול לחבר אותה לאלטק והווליום יקבע ידנית על ידי ווסת העוצמה של הרמקולים..
2-אם אתה משתמש רק לשידורי טלויזיה אז אתה יכול לחבר לפרה אאודיו אאוט של הPACE 1000 כמו אצלי ואז גם תוכל עם השלט לשלוט על עוצמת הווליום כשהגבול העליון נקבע על ידי פוטנציומטר האלטק.בהנחה שדי וי די תשמע דרך המערכת
זה הרבה יותר פשוט ממה שכתבתי ונשמע הרבה יותר טוב מכל רמקול יעודי של פלאזמה
תודה,
זו בדיוק השאלה הבאה שלית
מה יקרה אם אני אחבר רמקולים של מחשב (בעלי הגברה פנימית)
אני מבין שיש יציאת פרה אאוט לפלסמה אבל אז אין לי שליטה על ווליום דרך השלט ?
ומה יקרה אם אני אחבר ליצחאה הרגילה ? אז יש הגברה פעמיים (של הפלזמה + של הרמקולים ) האם זה יכול להזיק ? האם זה יפגע באכות?
תודה
זו בדיוק השאלה הבאה שלית
מה יקרה אם אני אחבר רמקולים של מחשב (בעלי הגברה פנימית)
אני מבין שיש יציאת פרה אאוט לפלסמה אבל אז אין לי שליטה על ווליום דרך השלט ?
ומה יקרה אם אני אחבר ליצחאה הרגילה ? אז יש הגברה פעמיים (של הפלזמה + של הרמקולים ) האם זה יכול להזיק ? האם זה יפגע באכות?
תודה
אסור לחבר ליציאה רגילה של הפלאזמה
כי אז יהיה צורך בבקרת עשן
שיצא מהרמקולים
או מהפלאזמה
בקרת הווליום ביציאת פרה עוברת לפוטנציומטר הרמקולים המוגברים של המחשב -וזה ידנית וזה החסרון
למעט בשיטה השניה שכתבתי-חיבור ליציאת הפרה של ממיר הכבלים ואז דרך שלט הכבלים ניתן לשלוט-נוח מאוד
שיצא מהרמקולים
בקרת הווליום ביציאת פרה עוברת לפוטנציומטר הרמקולים המוגברים של המחשב -וזה ידנית וזה החסרון
למעט בשיטה השניה שכתבתי-חיבור ליציאת הפרה של ממיר הכבלים ואז דרך שלט הכבלים ניתן לשלוט-נוח מאוד