דרוש מתנדב אמיץ בעל HD80
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שמתי עין על המקרן הזה, והייתי מעוניין לצפות במקרן הזה.
אם מישהו מכיר ויודע על חנות שבה הוא מותקן, מה טוב, אבל אני מניח שמכיוון שזהו דגם מיושן, חנויות לא יחזיקו אותו. אשמח לדעת שאני טועה.
אם מישהו מוכן לסבול אותי ולארח אותי לחצי שעה כדי שאוכל לצפות ביכולות של המקרן הזה אשמח מאוד. אני מבטיח לא להעיק...
תודה,
מאור
אם מישהו מכיר ויודע על חנות שבה הוא מותקן, מה טוב, אבל אני מניח שמכיוון שזהו דגם מיושן, חנויות לא יחזיקו אותו. אשמח לדעת שאני טועה.
אם מישהו מוכן לסבול אותי ולארח אותי לחצי שעה כדי שאוכל לצפות ביכולות של המקרן הזה אשמח מאוד. אני מבטיח לא להעיק...
תודה,
מאור
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

כי כרגע זה היחיד שהוא גם 1080P וגם נכנס בתקציב הדחוק מאוד שיש לי. אני יודע שאם אני אגדיל מעט את התקציב האופציות נפתחות, אבל כרגע זה מה יש.
אני יודע, זה מקרן DLP, אני יודע 15% מהאנשים לא אוהבים את שיטת ההקרנה הזו. אבל כרגע זה מה שיש.
מאור
אני יודע, זה מקרן DLP, אני יודע 15% מהאנשים לא אוהבים את שיטת ההקרנה הזו. אבל כרגע זה מה שיש.
מאור
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

14 יהיה דחוק, ובמחיר כזה יש את הae2000 והפרסומת שרצה בשניות אלה ממש מימין, ויש גם את הZ700. אותם אני יכול לראות בחנויות.
אבל יש גם HD80 ויש גם HD80 מחודש ב12.
קשה לי להעלות את התקציב מהסיבה שיש גם לקחת בחשבון מסך, ועוד LCD פושט שישב ליד לצורך צפייה בטלויזיה - חדשות, הופ, וכו'.
וד"א, ביומיים האחרונים הבנתי שיהיה לי מעבר קשה - יש לי טלויזיה פשוט מעולה - Loewe Planus 32 - ובכל פעם שאני רואה אצל חבר LCD אני מבין שאולי הטלויזיה לא מתקרבת לרמת הפרטים של HD (היא אפילו לא פרוגרסיב) אף מסך שראיתי עד היום לא התקרב אליה לרמת הצבעים. וזאת טלויזיה כבר מבוגרת - בת 7.
לצערי עדיין לא צפיתי במקרן כל שהוא. ראיתי אצל חבר Z3 אבל הוא כבר ישן והמנורה כנראה בסוף חייה. אני עוד אעשה השוואות בחנויות בין מקרנים חדשים, אבל מכיוון שHD80 לא נמצא בחנויות אני זקוק למתנדב אמיץ.
מאור.
אבל יש גם HD80 ויש גם HD80 מחודש ב12.
קשה לי להעלות את התקציב מהסיבה שיש גם לקחת בחשבון מסך, ועוד LCD פושט שישב ליד לצורך צפייה בטלויזיה - חדשות, הופ, וכו'.
וד"א, ביומיים האחרונים הבנתי שיהיה לי מעבר קשה - יש לי טלויזיה פשוט מעולה - Loewe Planus 32 - ובכל פעם שאני רואה אצל חבר LCD אני מבין שאולי הטלויזיה לא מתקרבת לרמת הפרטים של HD (היא אפילו לא פרוגרסיב) אף מסך שראיתי עד היום לא התקרב אליה לרמת הצבעים. וזאת טלויזיה כבר מבוגרת - בת 7.
לצערי עדיין לא צפיתי במקרן כל שהוא. ראיתי אצל חבר Z3 אבל הוא כבר ישן והמנורה כנראה בסוף חייה. אני עוד אעשה השוואות בחנויות בין מקרנים חדשים, אבל מכיוון שHD80 לא נמצא בחנויות אני זקוק למתנדב אמיץ.
מאור.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
מרטין מהי הסיבה שאתה מסתייג מהמקרן של אופטומה?MartinHSabag כתב:יש עוד מקרנים שייכנסו לתקציב הזה כמו מיצובישי וגם אפסון, אז לא הייתי ממהר אלא מטייל בין חנויות שמחזיקות מקרנים לתצוגה ובודק....
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
לא עונה בשביל מרטין, אבל לחברה יש בעיית אמינות עם מגוון רחב מהמקרנים. תסתכל בפורומים בחו"ל על כמות הבעייות המדווחותמרטין מהי הסיבה שאתה מסתייג מהמקרן של אופטומה?...
בדיקה קצרה בפורומים באתר הזה מעלה דווקא מסקנה אחרת והיא שמקרני LCD עם שיעור תקלות גבוהה הרבה יותר ממקרני DLP, ומאחר שאופטומה מייצרת רק DLP אז הייתי אומר שזה לא מדוייק מה שכתבתה.ride כתב:לא עונה בשביל מרטין, אבל לחברה יש בעיית אמינות עם מגוון רחב מהמקרנים. תסתכל בפורומים בחו"ל על כמות הבעייות המדווחותמרטין מהי הסיבה שאתה מסתייג מהמקרן של אופטומה?......
דרך הגב לי יש אופטומה H27 עם 500 שעות ואפילו פעם אחת לא היתה לי בעיה ויש לי חבר עם אותו מקרן שעשה כבר 4500 שעות (עדיין על הנורה שהגיעה עם המקרן) ובלי אף בעיה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
shaymomo,
לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח כי לאף אחד אין נתונים מדוייקים. חייב רק לציין שיש לי אלפי שעות צפייה במקרני LCD (אני מאלה שרגישים ל DLP) ושרפתי לא מעט נורות בחיי
לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח כי לאף אחד אין נתונים מדוייקים. חייב רק לציין שיש לי אלפי שעות צפייה במקרני LCD (אני מאלה שרגישים ל DLP) ושרפתי לא מעט נורות בחיי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא מסתייג, אבל היה הרושם שהשואל הגיע למסקנה שרק המקרן הזה (מה גם שהוא גם מיושן) הוא היחיד הרלוונטי.....big007 כתב:מרטין מהי הסיבה שאתה מסתייג מהמקרן של אופטומה?MartinHSabag כתב:יש עוד מקרנים שייכנסו לתקציב הזה כמו מיצובישי וגם אפסון, אז לא הייתי ממהר אלא מטייל בין חנויות שמחזיקות מקרנים לתצוגה ובודק.......
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

לאו דווקא היחיד הרלוונטי, אבל מכיוון שהוא מיושן וראיתי אחד כזה משומש בלוחות רציתי לצפות במקרן הזה בהשוואה לאחד כזה מותקן (מה לעשות, אני קצת חשדן....).
בכל אופן, כבר צפיתי בSG בHD80 חדש מהקופסא, וגם צפיתי במשומש הספציפי. הרשמים טובים.
הסיבה שאני מעוניין במקרן הספציפי הזה היא שהוא בתקציב, ועל פי הנתונים היבשים הוא יותר טוב ממקרנים חדשים בתקציב של OPTOMA. מקרנים בשנתון שלו נכנסים כמובן לתקציב (PANA 2000, MITSU 6000 וכו').
הבעיה היא איך משווים תפוחים לתפוחים: איך אפשר להשוות בין מקרנים כשאין אחד שמחזיק את כל הדגמים, שעות הנורה משפיעות על הבהירות וכו'.
ראיתי את הAE2000 עם 700 שעות והוא היה קצת כהה. הHD80 החדש היה מדהים. הHD80 המשומש, גם עם 700 שעות, היה קצת פחות בהיר, אבל עדיין יפה. הייתי רוצה לראות עוד מקרנים (גם מאותם דגמים כדי להשוות בין התקנות שונות), ולכך אני זקוק למארחים.
מאור.
בכל אופן, כבר צפיתי בSG בHD80 חדש מהקופסא, וגם צפיתי במשומש הספציפי. הרשמים טובים.
הסיבה שאני מעוניין במקרן הספציפי הזה היא שהוא בתקציב, ועל פי הנתונים היבשים הוא יותר טוב ממקרנים חדשים בתקציב של OPTOMA. מקרנים בשנתון שלו נכנסים כמובן לתקציב (PANA 2000, MITSU 6000 וכו').
הבעיה היא איך משווים תפוחים לתפוחים: איך אפשר להשוות בין מקרנים כשאין אחד שמחזיק את כל הדגמים, שעות הנורה משפיעות על הבהירות וכו'.
ראיתי את הAE2000 עם 700 שעות והוא היה קצת כהה. הHD80 החדש היה מדהים. הHD80 המשומש, גם עם 700 שעות, היה קצת פחות בהיר, אבל עדיין יפה. הייתי רוצה לראות עוד מקרנים (גם מאותם דגמים כדי להשוות בין התקנות שונות), ולכך אני זקוק למארחים.
מאור.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נכון. בעייתי מאוד להשוות רק ע"ב זיכרון.
אז או שתמדוד בכל מקום ותתבסס על מדידות (לא מעשי....) או שתתבסס על השוואות שעשו אחרים (כמו השוטאוטים שלנו) או שתלך על מה שמוצא חן בעיניך ונכנס בתקציב.
ברמות הללו, ההבדלים הם בנקודות (אלא אם עובדים לדור החדש יותר).
אז או שתמדוד בכל מקום ותתבסס על מדידות (לא מעשי....) או שתתבסס על השוואות שעשו אחרים (כמו השוטאוטים שלנו) או שתלך על מה שמוצא חן בעיניך ונכנס בתקציב.
ברמות הללו, ההבדלים הם בנקודות (אלא אם עובדים לדור החדש יותר).
- highdefdude
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי מקרן כזה מותקן ועובד בבית, אתה מוזמן
036291130
036291130
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מציע גם לשואל וגם למשיב - לשים לב שאתם לא מדברים על אותו המקרן...highdefdude כתב:יש לי מקרן כזה מותקן ועובד בבית, אתה מוזמן![]()
036291130...
השואל רוצה את המקרן מהלוחות, ואתה באופן מפתיע זה שמוכר אותו בלוחות
או שאני טועה?