צריך עזרה לגבי דגם מועדף
-
shimishake
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במזל החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת ... אחרי המון בירורים ושיטוטים אקראיים באינטרנט ( זאפ וכל מיני פורומים ) גיבשתי לי טיוטה :
מסך LCD 37 אינצ' HD READY בסכום של סביבות ה 4000 ש"ח לשימוש של טלוויזיה וסרטים בעיקר ואולי חיבור למחשב בשלב יותר מאוחר. חשבתי שהקפיצה לחנות לבחירת המסך תהיה השלב האחרון במסע לרכישת הטלויזיה אך נתקלתי בכמה דגמים שלא יכולתי להבדיל אם יש אחד שעדיף על השני...אני לא מבין גדול ואודה לכל מי שיוכל לעזור לי לחיוב או לשלילה לגבי הדגמים האלו
lg scarlet 37 60fr
lg 37lg32r
toshiba regza 37cv500
samsung la37r81b
sony bravia kdl37s4000e
מסך LCD 37 אינצ' HD READY בסכום של סביבות ה 4000 ש"ח לשימוש של טלוויזיה וסרטים בעיקר ואולי חיבור למחשב בשלב יותר מאוחר. חשבתי שהקפיצה לחנות לבחירת המסך תהיה השלב האחרון במסע לרכישת הטלויזיה אך נתקלתי בכמה דגמים שלא יכולתי להבדיל אם יש אחד שעדיף על השני...אני לא מבין גדול ואודה לכל מי שיוכל לעזור לי לחיוב או לשלילה לגבי הדגמים האלו
lg scarlet 37 60fr
lg 37lg32r
toshiba regza 37cv500
samsung la37r81b
sony bravia kdl37s4000e
-
shimishake
-
- חבר שרק התחיל

uknowmy כתב:איך אתה יכול לדעת שתתאים לו יותר פלאזמה אם הוא לא אמר אם הסרטים שהוא יצפה בהם הם באיכות HD וגם הוא מתכוון לחבר מחשב בעתיד.
בכל מקרה shimishake מה המרחק צפיה שלך ומה התכנים שתצפה בהם?...
מרחק הצפייה הוא נושא הזוי כשלעצמו ... אני גר ביחידת דיור ורוצה להנות מצפיה גם מהסלון וגם מאיזור השינה לכן אני מתכנן לשים את המסך על כן מסתובב. מהסלון מרחק הצפיה הוא
3-3.5 מ' ומהמיטה בסביבות 2.5-3 מ'
תכני הצפייה שלי יהיו בעיקר מממיר HD של YES ( ערוץ הספורט ,סרטים וכו' ) אבל גם טלויזיה רגילה (אבל במינון הרבה יותר נמוך) ושוב ... אולי בעתיד הרחוק מחשב לעבודות ומשחקים
-
shimishake
-
- חבר שרק התחיל

אני די סגור שמה שמתאים זה זה דווקא ה LCDguy11 כתב:בעוד 500 שקל אתה יכול לקנות פלזמה פנסוניק PV8 בגודל 42" שתתאים לך הרבה יותר מ LCD 37".ביבואן מקביל היא עולה פחות מ 4K....
אבל סתם מתוך סקרנות... אלו יתרונות יש לפלסמה על ה LCD לפי הצרכים שרשמתי למעלה ?
-
shimishake
-
- חבר שרק התחיל

לגבי הסוני ...
ממה שראיתי בכל מיני ביקורות באתר - ממש ממליצים עליה ...
ומה שמפליא זה שדווקא הנתונים "היבשים" שלה לא משהו , האם יש למשהו נסיון עם הדגם הזה ויכול להמליץ עליו ?
( חייב להוסיף שממה שיצא לי לראות בחנות, איכות התמונה בסוני ממש טובה )
ומה שמפליא זה שדווקא הנתונים "היבשים" שלה לא משהו , האם יש למשהו נסיון עם הדגם הזה ויכול להמליץ עליו ?
( חייב להוסיף שממה שיצא לי לראות בחנות, איכות התמונה בסוני ממש טובה )
עומק תמונה ושחורים עמוקים וחזקים יותר,זוויתיות הרבה הרבה יותר טובה,והרבה פחות מריחות בתמונה.בקיצור אין מה להשוות.בכל מקרה למרחק שלך תלך על 42".shimishake כתב:אני די סגור שמה שמתאים זה זה דווקא ה LCDguy11 כתב:בעוד 500 שקל אתה יכול לקנות פלזמה פנסוניק PV8 בגודל 42" שתתאים לך הרבה יותר מ LCD 37".ביבואן מקביל היא עולה פחות מ 4K....
אבל סתם מתוך סקרנות... אלו יתרונות יש לפלסמה על ה LCD לפי הצרכים שרשמתי למעלה ?...
-
shimishake
-
- חבר שרק התחיל