סרטי DIVX ישנים על TVIX 6500 ?
יש לי כמה סרטי DIVX מאד ישנים, שהומרו מ-VHS. מדובר בסרטים בעלי רזולוציה נמוכה, עם אאודיו בביטרייט נמוך.
מרגיז שהם ניתנים לצפיה ללא כל בעיה בכל נגן DIVX סיני זול, אך ב-TVIX 6500 אני לא מצליח לצפות בהם.
בטח תשאלו, "מה, בשביל זה קנית כזה נגן?", והתשובה היא "גם".... הנגן עובד נפלא עם MVK 1080p והסרטים נראים מדהים, אבל אני רוצה גם אירכוב מלא, כולל סרטים ישנים של המשפחה, שהומרו מ-VHS... הכל במקום אחד, עם מסכים ואייקונים שנראים ממש טוב, כולל תיאורים וכו' בעזרת TVIXIE
דוגמא לפרמטרים בסרט שלא מצליחים לנגן כלל (מסך שחור, מונה זמן על 00:00, עד שלוחצים על STOP), למרות שנראה לי שלפחות את האאודיו ניתן היה לשמוע:
Codec: DIVX
Resolution: 448x334
frame rate: 25
Audio
Codec: mpga
Channels: 2
sample rate: 48000 Hz
Bitrate: 128 kb/s
-----------
דוגמא לפרמטרים בסרט שרואים בו את הוידאו, אך לא שומעים קול:
Codec: DX50
Resolution: 352x240
Audio
Channels: 1
sample rate: 22050 Hz
Bitrate: 31 kb/s <---------------------------------
מהי לדעתכם הדרך הכי מהירה להמיר את הסרטים כך שינוגנו כהלכה ב-TVIX 6500?
תודה וחג שמח!!!
מרגיז שהם ניתנים לצפיה ללא כל בעיה בכל נגן DIVX סיני זול, אך ב-TVIX 6500 אני לא מצליח לצפות בהם.
בטח תשאלו, "מה, בשביל זה קנית כזה נגן?", והתשובה היא "גם".... הנגן עובד נפלא עם MVK 1080p והסרטים נראים מדהים, אבל אני רוצה גם אירכוב מלא, כולל סרטים ישנים של המשפחה, שהומרו מ-VHS... הכל במקום אחד, עם מסכים ואייקונים שנראים ממש טוב, כולל תיאורים וכו' בעזרת TVIXIE
דוגמא לפרמטרים בסרט שלא מצליחים לנגן כלל (מסך שחור, מונה זמן על 00:00, עד שלוחצים על STOP), למרות שנראה לי שלפחות את האאודיו ניתן היה לשמוע:
Codec: DIVX
Resolution: 448x334
Audio
Channels: 2
sample rate: 48000 Hz
Bitrate: 128 kb/s
-----------
דוגמא לפרמטרים בסרט שרואים בו את הוידאו, אך לא שומעים קול:
Codec: DX50
Resolution: 352x240
Audio
Channels: 1
sample rate: 22050 Hz
Bitrate: 31 kb/s <---------------------------------
מהי לדעתכם הדרך הכי מהירה להמיר את הסרטים כך שינוגנו כהלכה ב-TVIX 6500?
תודה וחג שמח!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש בטקסט המלווה את גרסאות הקושחה האחרונות התיחבות לכך ש MP3 בביטרט נמוך לא נתמך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה.
יש לך אולי לינק? כי דווקא קראתי את רשימת התכונות של 1.3.110 (פיספסתי?)
דווקא בגירסאות הישנות נכתב במפורש:
[left]
Low bitrates mp3 files are supported.
All low bitrates mp3 files, of which sampling frequency is less than 32kHz, get up sampled to 44.1kHz[/left]
ובכל מקרה, בדוגמא הראשונה שנתתי אין בעיה כזאת, ואני יכול רק להניח שמדובר ברזולוציה בעייתית...
היכן היית מתחיל אם היה לך צורך בניגון הסרט מהדוגמא הראשונה?
שוב תודה.
יש לך אולי לינק? כי דווקא קראתי את רשימת התכונות של 1.3.110 (פיספסתי?)
דווקא בגירסאות הישנות נכתב במפורש:
[left]
Low bitrates mp3 files are supported.
All low bitrates mp3 files, of which sampling frequency is less than 32kHz, get up sampled to 44.1kHz[/left]
ובכל מקרה, בדוגמא הראשונה שנתתי אין בעיה כזאת, ואני יכול רק להניח שמדובר ברזולוציה בעייתית...
היכן היית מתחיל אם היה לך צורך בניגון הסרט מהדוגמא הראשונה?
שוב תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני בדרך החוצה אז לחפש במקורות כבר לא אוכל. מכל מקום, יש בהחלט סבירות שגרסת 110 לא תומכת בקבצים שלך כי ביננו, הם מתרכזים בפיתוח פונקציות שרוב המשתמשים שלהם מפוקסים עליהם וניגון DIVX הוא לא אחד מהם.
מה שאני מציע לך זה לפנות אליהם דרך מדור השרות והתמיכה באתר שלהם, הם דווקא מאלו שעונים.
מה שאני מציע לך זה לפנות אליהם דרך מדור השרות והתמיכה באתר שלהם, הם דווקא מאלו שעונים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.