מבקש חוות-דעת על Loewe Connect 37
כל מה שקשור הLoewe הוא ברמה וידאופילית מדהימה וטכנולוגית
קח בחשבון שחלק מתקלקל מבחינת עלות זה יהיה יקר להחריד.....
קח בחשבון שחלק מתקלקל מבחינת עלות זה יהיה יקר להחריד.....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא רוצה לפתוח שוב וויכוח , אבל גם אני חשבתי לקנות Loewe ,
עד אשר המליצו כאן על פלזמה פיוניר 5090 ,
רכשתי את ה 5090H ואני מאד מרוצה מהבחירה .
עד אשר המליצו כאן על פלזמה פיוניר 5090 ,
רכשתי את ה 5090H ואני מאד מרוצה מהבחירה .
כל טלוויזיה אחרת מכל יצרן אחר בד"כ...Joshua_G כתב:ואותן ביקורות איכות תמונה השוו בין מה למה?...
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p3
"I should probably also add for consistency's sake that while good by LCD standards, the Connect 37's black levels are no match for those found on a good plasma TV."
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... asma-TV/p3
לצורך העניין מאותו אתר, 8 לאיכות תמונה של לווה ו10 לפיוניר. הLCD היחידים שנותנים תחרות כלשהי לפלזמות הן הדגמים האחרונים והמאוד יקרים של סוני וסמסונג שמבוססים על LED וגם הם בד"כ מפסידים לפיוניר.
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0 ... 233,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0 ... 909,00.htm
ושוב.
ודרך אגב, אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מדי" ניגודיות צריכה להיות הכי גבוהה שאפשר, אם משהו נראה לך לא טבעי זה כבר שאלה של הגדרות ספציפיות בטלוויזיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
ניגודיות אידיאלית היא ניגדויות אינסופית.
אולי התכוונת לבהירות ?...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
זה בדיוק מה שבפיוניר נראה הכי טוב,הפרטים בשחורים ועדיין שהשחור יהיה שחור ולא אפור.Joshua_G כתב:מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כנ"ל גם בפיוניר שאני ראיתי (לא מכויל, תנאי תאורה לא אופטימליים, בלה לבה - פיוניר fanboys עכשיו יקפצו - לא מעניין אותי)Joshua_G כתב:מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
....
ניסית לכייל (לשנות גמה למשל..)?
סיפור קטן ואזהרה גדולה לרוכש לווה.
הייתי עם לווה xelos A37 ,שמאד נהניתי ממנה, 3 שנים.
אחרי 3 שנים הופיע פס סגול אנכי בשליש המסך, עובי הפס של כ- 4 מ"מ. (פוגע בצורה "אנושה" באיכות הצפייה)
הטלוויזיה היתה בביטוח (שאחרי תום הביטוח הראשוני) של פל סחר, יבואן לווה.
לאחר בדיקת המסך נאמר לי שהלך הפאנל, שכמובן אינו מכוסה בביטוח ועלות פאנל חדש היא בגובה עלות טלוויזיה חדשה מאותו הדגם !!
כל פניותי לתמיכה נענו בין אי תגובה לבין תשובות מנומסות והצעות מגוחכות.
שמעתי שלא הייתי הראשון שהופיע לו פס כזה. נדמה לי שאפילו כאן באתר היה מישהו שהופיע לו פס כזה.
זה לא סביר ש-LCD גרמנית, פאר הייצור האיכותי, חוטפת תקלה כזאת אחרי 3 שנות שימוש רגועות.
אגב, הטלוויזיה עלתה בזמנו (בהזדמנות !!..) 30,000 ש"ח. :@
אני לא אתקרב יותר לעולם ללווה ואני ממליץ לכל בר דעת לשקול היטב לפני שהוא מכניס הביתה מסך יקר עם אפס אחריות על הפאנל וחוסר איכפתיות של היבואן אחרי תום האחריות הראשונית.
אחרי 3 שנים הופיע פס סגול אנכי בשליש המסך, עובי הפס של כ- 4 מ"מ. (פוגע בצורה "אנושה" באיכות הצפייה)
לאחר בדיקת המסך נאמר לי שהלך הפאנל, שכמובן אינו מכוסה בביטוח ועלות פאנל חדש היא בגובה עלות טלוויזיה חדשה מאותו הדגם !!
שמעתי שלא הייתי הראשון שהופיע לו פס כזה. נדמה לי שאפילו כאן באתר היה מישהו שהופיע לו פס כזה.
זה לא סביר ש-LCD גרמנית, פאר הייצור האיכותי, חוטפת תקלה כזאת אחרי 3 שנות שימוש רגועות.
אגב, הטלוויזיה עלתה בזמנו (בהזדמנות !!..) 30,000 ש"ח. :@
אני לא אתקרב יותר לעולם ללווה ואני ממליץ לכל בר דעת לשקול היטב לפני שהוא מכניס הביתה מסך יקר עם אפס אחריות על הפאנל וחוסר איכפתיות של היבואן אחרי תום האחריות הראשונית.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מהתבוננות קצרה בלפזמה פיוניר, התופעה זהה.guy11 כתב:זה בדיוק מה שבפיוניר נראה הכי טוב,הפרטים בשחורים ועדיין שהשחור יהיה שחור ולא אפור.Joshua_G כתב:מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
.......
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אין בתפריט אפשרות לשינוי גמא.michael123 כתב:כנ"ל גם בפיוניר שאני ראיתי (לא מכויל, תנאי תאורה לא אופטימליים, בלה לבה - פיוניר fanboys עכשיו יקפצו - לא מעניין אותי)Joshua_G כתב:מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
....
ניסית לכייל (לשנות גמה למשל..)?...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
זה ממש עצוב מה שאתה מספרamiglick כתב:סיפור קטן ואזהרה גדולה לרוכש לווה.
אגב, הטלוויזיה עלתה בזמנו (בהזדמנות !!..) 30,000 ש"ח.![]()
אני לא אתקרב יותר לעולם ללווה ואני ממליץ לכל בר דעת לשקול היטב לפני שהוא מכניס הביתה מסך יקר עם אפס אחריות על הפאנל וחוסר איכפתיות של היבואן אחרי תום האחריות הראשונית....
ואני יכול בקלות להזדהות איתך
כי לי היה סיפור דומה עם לווה אופטה
אבל 25 אינטש....פרופיל"רגילה
לפני כ7שנים הטלוויזיה לא היתה באחריות
והלך לה איזה חלק שהיא לא נדלקה...
לאחר בירור לשירות לקחתי אותה לפאל בחיפה(הקרובה ביותר)
לאחר הצעת מחיר לתיקון
קיבלתי הצעה לתיקון שקרוב ל1000 שח!
על חלק מסויים במכשיר
לאחר צעקות וריב שלי עם בעל השרות שהגיע עד לפאל בתא"...
הוזמנה לי ניידת כלאחר כבוד
כדי לקחת אותי להרגע בתא המעצר עד שהטלוויזיה תתוקן
כחדר המתנה(כנראה שזה המקום שפאל" חושבים שהלקוחות צריכים להמתין בו עד לסיום השרות....)
לאחר דין ודברים עם השוטרים שוחררתי מדין הכליאה
וסיכמתי עם בעל החנות למועד הסיום תיקון
ולאחר כמה ימים חזרתי לקחתה אך במחיר יותר מוזל ממה שסוכם
הוא טען לאחר מכן שטעה במחיר ופשוט הרווחתי מחיר עלות לחלק
בכל מקרה לפה או לשם
לא כדאי להזדקק לשרותיהם עם מסכי לווה למרות שהם מעולות אך כמו שטענתי בתחילת השרשור
כל תיקון אש!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאתה מתאר זה חמור מאוד וזה ממש לא "ניגודיות גבוהה מידי" אלא חוסר פירוט בשחורים.Joshua_G כתב:מה שקורה זה שבצילום שיש בו אזורים בהירים ואזורים כהים – האזורים הכהים כהים מדי וקשה להבחין בהם בפרטים.MartinHSabag כתב:אין דבר כזה "ניגודיות גבוהה מידי".אך הניגודיות שלה גבוהה מדי לטעמי....
....
זו אחת הדרכים להגדיל את הקונטראסט ע"י מתיחה לא לינארית של השחורים, מה שגורם לחוסר הפרדה של רמות האפור.
מסך מדהים full HD עם תוכנת מדיה סנטר מובנית וממשק מהיר וידידותי.
היבואן אותו מתארים בהודעות הקודמות התחלף ומעכשיו ייבאו את המסך ט.ר. אלקטרו סטריאו לכן כל המלל אינו רלוונטי.
כאחד שראה את המסך גם בשידורי YES רגילים וגם בתכני HD כולל לשחק עם ממשק ה-WI-FI ומשיכת תכנים ממחשב (מוסיקה,סרטים ותמונות) אני יכול להגיד לך-
מ ד ה י ם.
היבואן אותו מתארים בהודעות הקודמות התחלף ומעכשיו ייבאו את המסך ט.ר. אלקטרו סטריאו לכן כל המלל אינו רלוונטי.
כאחד שראה את המסך גם בשידורי YES רגילים וגם בתכני HD כולל לשחק עם ממשק ה-WI-FI ומשיכת תכנים ממחשב (מוסיקה,סרטים ותמונות) אני יכול להגיד לך-
מ ד ה י ם.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אכן, מסך זה הוא מעולה. לבד מעניין הכהים (המשותף גם למסכים אחרים, ככל שנוכחתי לדעת), התמונה שלו היא הטובה ביותר מכל המסכים האחרים שראיתי, LCD או פלזמה. גם גווי העור של בני אדם הם הטבעיים ביותר במסך זה.
לעניין הכהים, לא יצא לי להשוות בינו לבין מסכים אחרים, אם במסך זה התופעה בולטת יותר, או לא.
כמו כן, לבד מעניין הכהים, המסך מגיע מכויל ולא נדרש כל כיול נוסף.
לעניין הכהים, לא יצא לי להשוות בינו לבין מסכים אחרים, אם במסך זה התופעה בולטת יותר, או לא.
כמו כן, לבד מעניין הכהים, המסך מגיע מכויל ולא נדרש כל כיול נוסף.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
בכל הנוגע לצבעים (טבעי) זאת ה-LCD הכי טובה שראיתי, ברמה של ה5090. חדות תמונה טובה יותר (מ-5090) אבל לפי דעתי בשורה התחתונה איכות התמונה ב-5090 טובה יותר (השחור כרגיל מנצח
.
היו כאלה שחשבו אחרת.
השאלות שלי בסיפור:1- איך השחור אמיתי של הלווה בסביבה ביתית ולא מול ה-5090.
2-אמינות , היו לי בעיות ב-CRT של לווה.
3-וכמובן VALUE FOR MONEY.
היו כאלה שחשבו אחרת.
השאלות שלי בסיפור:1- איך השחור אמיתי של הלווה בסביבה ביתית ולא מול ה-5090.
2-אמינות , היו לי בעיות ב-CRT של לווה.
3-וכמובן VALUE FOR MONEY.