איך אתם מעבירים את הכבילה למקרן?
-
pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתמול חתמנו על חוזה לבית החדש שלנו....
אני לא יודע עוד איך אני אעביר את הכבילה למקרן כך שזה לא יוצא מכוער, המקרן גם לא יהיה צמוד לקיר האחורי לגמרי מכיוון שאורך הסלון הוא כמעט 6 מטרים...
אשמח אם אנשים ישתפו פה את הפתרון שלהם בנושא (נראה לי שזה יסייע גם לעוד אנשים).
והכי חשוב: חג כשר ושמח!
אני לא יודע עוד איך אני אעביר את הכבילה למקרן כך שזה לא יוצא מכוער, המקרן גם לא יהיה צמוד לקיר האחורי לגמרי מכיוון שאורך הסלון הוא כמעט 6 מטרים...
אשמח אם אנשים ישתפו פה את הפתרון שלהם בנושא (נראה לי שזה יסייע גם לעוד אנשים).
והכי חשוב: חג כשר ושמח!
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
-
pup26
-
- חבר ותיק

הבית לא חדש.
עד עכשיו גרתי בשכירות, לכן פחות הקפדתי על אסטטיקה כי לא רציתי להפוך את הבית, אבל אני מתכוון לגור בבית הזה כמה שנים טובות ולכן אני מעדיף לסדר את זה כמו שצריך.
עד עכשיו גרתי בשכירות, לכן פחות הקפדתי על אסטטיקה כי לא רציתי להפוך את הבית, אבל אני מתכוון לגור בבית הזה כמה שנים טובות ולכן אני מעדיף לסדר את זה כמו שצריך.
קנינו דירה ישנה ועשינו שיפוץ כללי, אחרי שבחרתי בשיפוצניק דבר ראשון ולפני הכל הזמנתי יועץ בשביל הקולנוע הביתי
היועץ הסביר לשיפוצניק היכן לחצוב ואיזה צינורות שרשורים להניח, כל הכבילה אצלי עוברת מתחת לריצפה ולקירות .
למקרן אתה צריך צינור שרשורי 32 מ"מ ל HDMI, לחשמל תצטרך צינור 16 מ"מ.
היועץ הסביר לשיפוצניק היכן לחצוב ואיזה צינורות שרשורים להניח, כל הכבילה אצלי עוברת מתחת לריצפה ולקירות .
למקרן אתה צריך צינור שרשורי 32 מ"מ ל HDMI, לחשמל תצטרך צינור 16 מ"מ.
-
pup26
-
- חבר ותיק

עוד לא קיבלתי אותם, רק אתמול חתמנו על החוזה, אני אעשה זאת ברגע שאני אקבל אותם.
יש לנו עוד 3 חודשים אבל אני רוצה לתכנן הכל הכל מראש.... (יש דברים שאם לא עושים בהתחלה אז לא עושים בכלל)
יש לנו עוד 3 חודשים אבל אני רוצה לתכנן הכל הכל מראש.... (יש דברים שאם לא עושים בהתחלה אז לא עושים בכלל)
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אצלי זה ככה (מתוך פוסט של לפני למעלה משנה):

הסברים:
אדום - כבל DVI-DVI
כחול - כבל RS-232 (למעשה 3 כאלה מחוברים, אחד של 15 מ' ועוד שניים של 2 מטר)
ירוק - כבל רמקול 1.5 מ"מ
כתום - כבל רשת
כולם עוברים בתעלה צמודה לפאנל מהמזנון של המערכת לתוך קופסת חיבורים.
כבל ה-DVI יוצא בקופסה בקיר ממול בקצה שמול המערכת ונכנס לתוך החדר הצמוד לסלון
כבל ה-RS-232 וכבלי הרמקול יוצאים מאותה קופסה (אחרת כמובן, לא זו של ה-DVI), אבל כבלי הרמקול לא יוצאים מהקופסה המקורית אלא בפתיחה שנעשתה מעל הפאנל.
ה-RS-232 יוצא קצת יותר למעלה ונכנס לחדר הצמוד לסלון והוא וה-DVI נמצאים בתוך אותה תעלה
בסופו של דבר הם עולים למעלה לחור בקיר המשותף ומשם יוצאים עם כבל AC אל המקרן.
כבל הרשת נכנס לאותה קופסה אבל יוצא מארון התקשורת של הבית שאיפה שהוא נמצא נמצא גם כל ציוד הרשת.

הסברים:
אדום - כבל DVI-DVI
כחול - כבל RS-232 (למעשה 3 כאלה מחוברים, אחד של 15 מ' ועוד שניים של 2 מטר)
ירוק - כבל רמקול 1.5 מ"מ
כתום - כבל רשת
כולם עוברים בתעלה צמודה לפאנל מהמזנון של המערכת לתוך קופסת חיבורים.
כבל ה-DVI יוצא בקופסה בקיר ממול בקצה שמול המערכת ונכנס לתוך החדר הצמוד לסלון
כבל ה-RS-232 וכבלי הרמקול יוצאים מאותה קופסה (אחרת כמובן, לא זו של ה-DVI), אבל כבלי הרמקול לא יוצאים מהקופסה המקורית אלא בפתיחה שנעשתה מעל הפאנל.
ה-RS-232 יוצא קצת יותר למעלה ונכנס לחדר הצמוד לסלון והוא וה-DVI נמצאים בתוך אותה תעלה
בסופו של דבר הם עולים למעלה לחור בקיר המשותף ומשם יוצאים עם כבל AC אל המקרן.
כבל הרשת נכנס לאותה קופסה אבל יוצא מארון התקשורת של הבית שאיפה שהוא נמצא נמצא גם כל ציוד הרשת.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אם אתה לקראת שיפוץ אז פשוט תבקש מהשיפוצניק שיחצוב לך תעלות.
אתה מוזמן להציץ בקישור הנ"ל.
http://shark.dot.co.il
ליאור
אתה מוזמן להציץ בקישור הנ"ל.
http://shark.dot.co.il
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
pup26
-
- חבר ותיק

תודה רבה לכל המסייעים, אתם בהחלט פותחים אותי לרעיונות חדשים.
ליאור, נתת לי פרספקטיבה לגבי ביצוע של חציבה, אני עוד מתלבט בנושא מכיוון שאנחנו לא הולכים לכיוון של שיפוץ מקיף בבית, הוא לא זקוק לכך, לכן אנחנו רק נעשה צביעה, בשתי חדרים פרקט והשאר זה השטויות שלי בסלון
, הלוואי והייתי יכול להכין חדר הקרנה ייעודי כמו שלך (אגב הביצוע יפהפה, כל הכבוד)
414155, (אתה חייב לשים שם משתמש יותר ידידותי), הפתרון והביצוע אצלך בסלון יפים מאוד ואני מאוד אהבתי, הבעיה אצלי היא שהמקרן לא יהיה צמוד לקיר האחורי (כמו שזה כרגע אצלי בדירה השכורה) מכיוון שהמרחק לקיר ההקרנה הוא כמעט 6 מטר, לכן אני לא בטוח שהפתרון שלך יוכל לעזור לי (לכבלים לרמקולים ולכוננית זה כמובן מצוין).
אם יש הצעות נוספות אני יותר מאשמח, בנוסף ברגע שיהיו לי את התוכניות בידיים אני אעלה סכימה כלשהי.
חג שמח לכולם.
ליאור, נתת לי פרספקטיבה לגבי ביצוע של חציבה, אני עוד מתלבט בנושא מכיוון שאנחנו לא הולכים לכיוון של שיפוץ מקיף בבית, הוא לא זקוק לכך, לכן אנחנו רק נעשה צביעה, בשתי חדרים פרקט והשאר זה השטויות שלי בסלון
414155, (אתה חייב לשים שם משתמש יותר ידידותי), הפתרון והביצוע אצלך בסלון יפים מאוד ואני מאוד אהבתי, הבעיה אצלי היא שהמקרן לא יהיה צמוד לקיר האחורי (כמו שזה כרגע אצלי בדירה השכורה) מכיוון שהמרחק לקיר ההקרנה הוא כמעט 6 מטר, לכן אני לא בטוח שהפתרון שלך יוכל לעזור לי (לכבלים לרמקולים ולכוננית זה כמובן מצוין).
אם יש הצעות נוספות אני יותר מאשמח, בנוסף ברגע שיהיו לי את התוכניות בידיים אני אעלה סכימה כלשהי.
חג שמח לכולם.