מגבר עוצמתי ל Wharfedale Diamond
-
wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי לכולם
אני חדש באתר, ולאחר קריאת לא מעט מאמרים החלטתי להצטרף ולקבל את דעתכם המלומדת בנוגע לשידוך מגבר עוצמתי לסט רמקולים של חברת Wharfedale.
Diamond 9.5 - 150 watt - קדמיים
Diamond 9.1 - 100 watt - אחוריים
Diamond 9.cs - 120 watt - סנטר
כולם עם עכבת כניסה של 6 ohms
אני דיי חדש בתחום ואיני מבין כל כך בנוגע לכל הספציפיקציות השונות ומה אמור להתאים למה, אך בהחלט מתחיל ללמוד.
כרגע אני מניע את הרמקולים עם Yamaha rx-v363, ואיך נאמר.. למרות שמה שאני שומע מהרמקולים הוא נהדר, עדיין אני מרגיש משהו חסר, לא מלוטש, כאילו עליי לצפות להרבה יותר, לפחות לפי שמיעת שידוכים אחרים של מגברים לרמקולים האלה.
אני מעוניין במגבר עוצמתי במיוחד, כזה שידגיש את רמת הצליל בצורה המיטבית.
אני מתלבט בין רכישת מגבר לרסיבר, בגדול רסיבר אימתני בהחלט יכול לקדש את המטרה, שכן למרות שאני מאזין לרוב לסטריאו, ישנו גם שימוש בלתי מבוטל בצפיית סרטים.
התקציב אינו מהווה מגבלה, אך עדיין לא הייתי רוצה לחצות את קו ה10000 ש"ח.
בנוסף, אם יש למישהו המלצה בנוגע לרכישת נגן דיסקים איכותי במחיר שלא יעלה על 2000 ש"ח, אשמח לשמוע את דעתו בנושא.
תודה מראש
אילן
אני חדש באתר, ולאחר קריאת לא מעט מאמרים החלטתי להצטרף ולקבל את דעתכם המלומדת בנוגע לשידוך מגבר עוצמתי לסט רמקולים של חברת Wharfedale.
אני דיי חדש בתחום ואיני מבין כל כך בנוגע לכל הספציפיקציות השונות ומה אמור להתאים למה, אך בהחלט מתחיל ללמוד.
כרגע אני מניע את הרמקולים עם Yamaha rx-v363, ואיך נאמר.. למרות שמה שאני שומע מהרמקולים הוא נהדר, עדיין אני מרגיש משהו חסר, לא מלוטש, כאילו עליי לצפות להרבה יותר, לפחות לפי שמיעת שידוכים אחרים של מגברים לרמקולים האלה.
אני מתלבט בין רכישת מגבר לרסיבר, בגדול רסיבר אימתני בהחלט יכול לקדש את המטרה, שכן למרות שאני מאזין לרוב לסטריאו, ישנו גם שימוש בלתי מבוטל בצפיית סרטים.
בנוסף, אם יש למישהו המלצה בנוגע לרכישת נגן דיסקים איכותי במחיר שלא יעלה על 2000 ש"ח, אשמח לשמוע את דעתו בנושא.
תודה מראש
אילן
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ברוך הבא,
לדעתי אתה עושה טעות קשה אם תחליף את הרסיבר בתקציב של 10K, החלף את הקדמיים והסנטר, שיפור
הרבה יותר גדול מובטח.
אח"כ החלף את הרסיבר...
אני ארחיב, שינוי ברמקולים בתקציבים כאלה ייתן תמורה גבוה לעומת החלפת מגבר.
בעתיד,אם ק"ב חשוב מאוד, סאב וופר לפני רסיבר.
לדעתי אתה עושה טעות קשה אם תחליף את הרסיבר בתקציב של 10K, החלף את הקדמיים והסנטר, שיפור
הרבה יותר גדול מובטח.
אח"כ החלף את הרסיבר...
אני ארחיב, שינוי ברמקולים בתקציבים כאלה ייתן תמורה גבוה לעומת החלפת מגבר.
בעתיד,אם ק"ב חשוב מאוד, סאב וופר לפני רסיבר.
אילן,wharfe-man כתב:היי לכולם
תודה מראש
אילן...
ברוך הבא.
השאלה לא נשאלה בפורום של מומחי הקולנוע/המוזיקה רב ערוצית.
לסט רמקולים שלך תוכל להשתמש בדנון 2808, שנמכר במבצע (ראה קישור):
http://www.dtown.co.il/ads/709--.html
לגבי נגן קומפקט דיסק, נסה לבדוק מרנץ 4300 או 5300.
בהצלחה.
-
wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה על המענה המהיר חבר'ה.
לגבי החלפת הרמקולים, זה לא מהלך שאני אבצע, אולי כל היותר אוסיף את הסאב SW250 של Wharfedale שממש אהבתי את הביצועים שלו.
אבל בשלב הנוכחי הרמקולים בהחלט נותנים לי את הצליל והעוצמה לה אני זקוק, ואני סמוך ובטוח שהחלפת הרסיבר תניב תוצאה איכותית הרבה יותר.
כמו כן, הבנתי שהדעות חלוקות לא מעט בנוגע לאיזה רסיבר לרכוש.
יש האומרים דנון ויש האומרים יאמהה, דנון בשל העוצמה היחסית לעומת ימאהה, וימאהה בשל הפיצ'רים הרבים שהיא מציעה כמו גם את אותו כפתור הקסמים PURE DIRET.
לסיכום, אני עדיין מבולבול עודני
חג שמח לכולם![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
לגבי החלפת הרמקולים, זה לא מהלך שאני אבצע, אולי כל היותר אוסיף את הסאב SW250 של Wharfedale שממש אהבתי את הביצועים שלו.
אבל בשלב הנוכחי הרמקולים בהחלט נותנים לי את הצליל והעוצמה לה אני זקוק, ואני סמוך ובטוח שהחלפת הרסיבר תניב תוצאה איכותית הרבה יותר.
כמו כן, הבנתי שהדעות חלוקות לא מעט בנוגע לאיזה רסיבר לרכוש.
יש האומרים דנון ויש האומרים יאמהה, דנון בשל העוצמה היחסית לעומת ימאהה, וימאהה בשל הפיצ'רים הרבים שהיא מציעה כמו גם את אותו כפתור הקסמים PURE DIRET.
לסיכום, אני עדיין מבולבול עודני
חג שמח לכולם
אם זה מבטל את הרום קורקשן, אין לו שום ערך בעיני.wharfe-man כתב: ...כמו גם את אותו כפתור הקסמים PURE DIRET.]...
כפי שכבר נכתב, השקעה של 10K ש"ח ברסיבר, אינה הגיונית למערכת רמקולים שעולה בערך חצי, למעט, אם אתה מתכוון לשדרג את הרמקולים בעתיד הקרוב.
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
צודק ומחזק!הדרך והגישה אינם נכונים.אם כבר באת לקבל תשובות מהמומחים,הקשב להם.tomertsin כתב:wharfe-man כתב: ...כמו גם את אותו כפתור הקסמים PURE DIRET.]...
כפי שכבר נכתב, השקעה של 10K ש"ח ברסיבר, אינה הגיונית למערכת רמקולים שעולה בערך חצי, למעט, אם אתה מתכוון לשדרג את הרמקולים בעתיד הקרוב....
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בד"כ - הימהאה "מנצלים" יפה מאוד את הרמקולים - במיוחד הוורפדלים....
סתם כיוון למחשבה - אולי אתה פשוט צריך רמקולים אחרים ?
ההבדל בין הגברות שונות לא ייתן לך שינוי משמעותי (אם בכלל....)
כל האמור - על דעתי בלבד -
TAKE IT OR LEAVE IT....
בהצלחה !!!
איתן.
סתם כיוון למחשבה - אולי אתה פשוט צריך רמקולים אחרים ?
ההבדל בין הגברות שונות לא ייתן לך שינוי משמעותי (אם בכלל....)
כל האמור - על דעתי בלבד -
TAKE IT OR LEAVE IT....
בהצלחה !!!
איתן.
שידרוג המערכת
עצה שלא עולה כסף
צילום אקוסטי של החדר בעזרת תוכנת אנלייזר ורק אז להבין מה חסר לפעמים תוספת עוצמה
של מגבר מחפה על הרבה מיגרעות ,וזאת מתוך ניסיוני הרב במערכות PA .גם שם הגעתי למסקנה המדהימה!!! שמיקום רמקולים עושה ניפלאות
בכב רב
מלכי שמואל
צילום אקוסטי של החדר בעזרת תוכנת אנלייזר ורק אז להבין מה חסר לפעמים תוספת עוצמה
של מגבר מחפה על הרבה מיגרעות ,וזאת מתוך ניסיוני הרב במערכות PA .גם שם הגעתי למסקנה המדהימה!!! שמיקום רמקולים עושה ניפלאות
בכב רב
מלכי שמואל