מתאם אלחוט לPopcorn Hour A100
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
האם כל מתאם רשת אלחוטי USB יעבוד על המכשיר הנ"ל? אני רוצה לקנות כזה כדי להזרים מדיה ממחשב מרוחק ע"ג הרשת הביתית, והבנתי שאני יכול לחבר לו מתאם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
קיים הסבר בדביק לגבי מתאמים תואמים.
בנוסף, ניתן לחבר כל ראוטר למחבר הרשת במזרימדיה והוא יקבל יכולות אלחוטיות.
שים לב כי לא ניתן להזרים תכני HD בצורה אלחוטית במצב תקין.
בנוסף, ניתן לחבר כל ראוטר למחבר הרשת במזרימדיה והוא יקבל יכולות אלחוטיות.
שים לב כי לא ניתן להזרים תכני HD בצורה אלחוטית במצב תקין.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

היי זיו. איפה יש הסבר? באתר או בספרות של המכשיר? (לא מצאתי בחיפוש פה).
לגבי חיבור הראוטר אני מודע, אבל כרגע אין לי דרך להעביר לשם כבל רשת. ולגבי HD אני מודע, אבל זה לא מיועד אלי, אלא לאמא שלי, והיא לא ממש מורידה תכני HD, מקסימום איזה סרט ישן בפולנית. (זה לא צחוק. היא יודעת לחפש לבד ולהוריד סרטים. בפולנית).
חג שמח
לגבי חיבור הראוטר אני מודע, אבל כרגע אין לי דרך להעביר לשם כבל רשת. ולגבי HD אני מודע, אבל זה לא מיועד אלי, אלא לאמא שלי, והיא לא ממש מורידה תכני HD, מקסימום איזה סרט ישן בפולנית. (זה לא צחוק. היא יודעת לחפש לבד ולהוריד סרטים. בפולנית).
חג שמח
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
גש לדביק:
http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
בתחתית השרשור, תחת "קישורים שימושיים", אתה תמצא מידע לגבי הדונגלים המתאימים עבור קיום רשת אלחוטית במזרימי מדיה מבוססי .NMT
http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
בתחתית השרשור, תחת "קישורים שימושיים", אתה תמצא מידע לגבי הדונגלים המתאימים עבור קיום רשת אלחוטית במזרימי מדיה מבוססי .NMT
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לפי תשובתך לא ירדת לסוף דעתו של זיו.mrunderhill כתב: לגבי חיבור הראוטר אני מודע, אבל כרגע אין לי דרך להעביר לשם כבל רשת....
הכוונה אינה לחבר כבל לחיבור החוטי של הראוטר האלחוטי הראשי שלך, אלא לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו כ-client אלחוטי מול הראוטר הראשי, ומראוטר זה, אותו תמקם צמוד לסטרימר, תוציא כבל לסטרימר עצמו.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

עכשיו הבנתי. לא עדיף אבל כבר לחבר את המזרימדיה עם הדונגל? זה יותר זול, וגם פחות קופסאות בסלון. מה אני מרוויח מזה?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

ויש איזה ראוטר שמומלץ לעבודה כזו?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
יתרונות:mrunderhill כתב:עכשיו הבנתי. לא עדיף אבל כבר לחבר את המזרימדיה עם הדונגל? זה יותר זול, וגם פחות קופסאות בסלון. מה אני מרוויח מזה?...
מאפשר תמיכהבכל סטרימר או מוצר אחר עם חיבור קווי ללא צורך בתמיכה אלחוטית מיוחדת
מאפשר חיבור יותר ממכשיר אחד לרשת האלחוטית
רשת יציבה יותר
פחות עומס על הסטרימר
במקרה שלי קניתי את הדונגל המומלץ ל-HX1000 ובשום אופן לא הצלחתי להריץ אותו כמו שצריך (רשת N ותמיכת WPA2). במחשב לעומת זאת הדונגל עבד מצוין כך שברור שזו בעיית תוכנה בסטרימר ולא דונגל דפוק.
הפתרון שלי היה להוסיף ראוטר זהה לזה שהיה לי כבר, כאשר ידעתי שהואתומך ב-client mode.
הראוטר שלי יושב בתוך שידת הטלוויזיה מאחורי הסטרימר, ומי שלא מחפש אותו לא שם לב אליו כלל.