עזרה: כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר מקבלים הודעת no signal
כל פעם כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר (זה לא קורה אם מכבים ומדליקים מחדש אחרי דקה) הקישור בין הטלוויזיה למחשב מתחרבש ומקבלים הודעת no signal. ה-"פיתרון" היחיד שמצאתי עד כה זה לבצע reset למחשב, מה שאכן פותר את הבעיה (עד הפעם הבאה...)
למישהו יש מושג מה קורה כאן?
המפרט:
כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.
למישהו יש מושג מה קורה כאן?
המפרט:
כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
עוד שני רעיונות לבדיקה...
מה קורה אם המחשב מחובר למסך מחשב ולא לטלויזיה ?
האם בדקת ניהול צריכת חשמל לפי התקן (במנהל ההתקנים) ?
האם בדקת ניהול צריכת חשמל לפי התקן (במנהל ההתקנים) ?
יש לי בעיה דומה.
מצאתי פיתרון זמני.
אני לוחץ בשלט של המדיה סנטר על כיבוי ואז התמונה במסך חוזרת ומופיע לי שאלה אם לכבות את המחשב או לבצע איתחול.
תבחר ביטול ותוכל להמשיך לעבוד.
מקווה שזה יעזור לך בינתיים.
אם תמצא פתרון יותר טוב, אשמח לשמוע.
מצאתי פיתרון זמני.
אני לוחץ בשלט של המדיה סנטר על כיבוי ואז התמונה במסך חוזרת ומופיע לי שאלה אם לכבות את המחשב או לבצע איתחול.
תבחר ביטול ותוכל להמשיך לעבוד.
מקווה שזה יעזור לך בינתיים.
אם תמצא פתרון יותר טוב, אשמח לשמוע.
הייתה לי בעייה דומה שהתרחשה ברגע שהמחשב נשאר דלוק (או מכובה) הרהב זמן כאשר תוכנת ה VMC עבדה (המדייה סנטר),
כדי לפתור את זה אני יוצא מתוכנת ה VMC לפני שאני משאיר את המחשב הרבה זמן בלי להשתמש בו (נניח ללילה)
כדי לפתור את זה אני יוצא מתוכנת ה VMC לפני שאני משאיר את המחשב הרבה זמן בלי להשתמש בו (נניח ללילה)