תגובות לביקורת: דק עד כדי כאב - מסך HITACHI UT42-MX700
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר גם להזכיר את זה במסגרת סגירת המחיר ולסגור את זה בהצעהMartinHSabag כתב:אני משוכנע שמי שיבוא להתקין לך את המסך, בשביל עוד כמה גרושים יעשה לך את ההזזה של המסך, לבטח אם מדובר בחנויות מתמחות....
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יש לי את אותו מסך (רק ב37")
כולל הקופסאת המדיה רק המתקדמת יותר עם יציאת קול דיגיטלית וכניסת USB לצפייה בתמונות (אין קופסא עם S-VIDEO או SCART)
הייתי צריך להשתמש בטרנסקודר כדי להעביר מסקארט לקומפוננט בכדי לחבר את היס מקס ואת היס HD אני מחבר כמובן ישר עם חיבור HDMI כמו גם הDVD.
אני יודע שהרוב חושבים שה LCD הזו היא בעיקר גימיק אבל אני רוצה לומר לכם שהייתי ממש מופתע לטובה מהביצועים של הטלויזיה!!!
נתחיל מזה שמדובר בהיטאצ'י שזה כבר נק' פתיחה טובה, הנתונים החיצוניים שלה והגימור מהממים אבל שום דבר לא הכין אותי לרגע שחיברתי אליה את הבלו ריי וראיתי ב FULL HD כמו שצריך, פשוט נעתקו לי המילים מהפה.
גם בחיבור לSDTV היא לא נופלת מ LCD רבות שאני מכיר, נכון שבמחיר שלה ניתן למצוא LCD שתיתן תמורה טובה יותר לשידורי SDTV אבל עדיין אם משכללים את כל החבילה: עיצוב+ FHD יש תמורה למחיר.
ולגבי המתקן, הוא באמת הכי דק שניתן למצוא ממש לא מרגישים אותו.
והכי חשוב האישה מבסוטה מטלויזיה שהיא גם שלא מרגישים אותה כמעט על הקיר>>> ממש תמונה
הוספתי גם תמונות...
כולל הקופסאת המדיה רק המתקדמת יותר עם יציאת קול דיגיטלית וכניסת USB לצפייה בתמונות (אין קופסא עם S-VIDEO או SCART)
הייתי צריך להשתמש בטרנסקודר כדי להעביר מסקארט לקומפוננט בכדי לחבר את היס מקס ואת היס HD אני מחבר כמובן ישר עם חיבור HDMI כמו גם הDVD.
אני יודע שהרוב חושבים שה LCD הזו היא בעיקר גימיק אבל אני רוצה לומר לכם שהייתי ממש מופתע לטובה מהביצועים של הטלויזיה!!!
נתחיל מזה שמדובר בהיטאצ'י שזה כבר נק' פתיחה טובה, הנתונים החיצוניים שלה והגימור מהממים אבל שום דבר לא הכין אותי לרגע שחיברתי אליה את הבלו ריי וראיתי ב FULL HD כמו שצריך, פשוט נעתקו לי המילים מהפה.
גם בחיבור לSDTV היא לא נופלת מ LCD רבות שאני מכיר, נכון שבמחיר שלה ניתן למצוא LCD שתיתן תמורה טובה יותר לשידורי SDTV אבל עדיין אם משכללים את כל החבילה: עיצוב+ FHD יש תמורה למחיר.
ולגבי המתקן, הוא באמת הכי דק שניתן למצוא ממש לא מרגישים אותו.
והכי חשוב האישה מבסוטה מטלויזיה שהיא גם שלא מרגישים אותה כמעט על הקיר>>> ממש תמונה
הוספתי גם תמונות...
-
- קופסאת המדיה>הגרסא המתקדמת יותר
-
- מבט מהצד אל המתקן והטלויזיה
-
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יפה אמרתם. לא חשבתי על זה אפילוlawpower כתב:אפשר גם להזכיר את זה במסגרת סגירת המחיר ולסגור את זה בהצעהMartinHSabag כתב:אני משוכנע שמי שיבוא להתקין לך את המסך, בשביל עוד כמה גרושים יעשה לך את ההזזה של המסך, לבטח אם מדובר בחנויות מתמחות.......
תודה