תגובות לביקורת: דק עד כדי כאב - מסך HITACHI UT42-MX700
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
דק עד כדי כאב - מסך HITACHI UT42-MX700
דק עד כדי כאב - מסך HITACHI UT42-MX700
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהסקירה עולה שהוא מסך מעניין מבחינה עיצובית אבל לוקה בחסר מבחינה טכנית. את הפטנט עם קופסת המדיה פגשתי לראשונה במסכים של פיליפס לפני כמה שנים. דווקא רעיון לא רע בכלל ובאמת חבל שהיחידה שקיבלתם לא כללה SCART ו S-Video
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
השאלה שאותי הכי מעניינת היא לאיזה מרחק מהקיר תגיע הטלויזיה אם תולים אותה על הקיר עם מתקן תליה?
בטלויזיה הפחות דקות, מדדתי מרחק של 15 ס"מ מהקיר. מסך המקרן שלי יורד 11 ס"מ מהקיר ככה שאין לי מקום לתלות טלויזיה כזאת.
האם טלויזיה בעובי כזה, ביחד עם המתקן תליה, תעמוד בסטנדרטים שלי?
תודה רבה
בטלויזיה הפחות דקות, מדדתי מרחק של 15 ס"מ מהקיר. מסך המקרן שלי יורד 11 ס"מ מהקיר ככה שאין לי מקום לתלות טלויזיה כזאת.
האם טלויזיה בעובי כזה, ביחד עם המתקן תליה, תעמוד בסטנדרטים שלי?
תודה רבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78807
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
1. לגבי המחיר, אני ממליץ לשאול בחנויות שמשווקות אותו או לבדוק באתר זאפ.
2. לגבי ציונים, מכיוון שבבירור המטרה של המסך איננה להיות המסך הכי טוב מבחינת איכות תמונה, לא ראיתי הגיון לנסות ולדרג אותו ככזה. זה כמו לקחת מכונית משפחתית ולעשות רייס בינה לבין פרארי ספורטיבית. כל אחת מיועדת למשהו אחר, ובמקרה הזה הפוקוס היה באלמנטים עיצוביים שאני לא יכול לתת להם משקל או אפילו ציון בגלל הסובייקטיביות שלהם.
kingikra,
המסך עצמו מגיע עם מעמד שולחני או מעמד רצפתי מוטה (מזכיר לי טיפה את העיצוב של לווה) - אשר בכוונה מורחקים מהקיר בכדי שאנשים יוכלו להבין עד כמה באמת המסך הזה דק.
יש מתקני קיר אולטרה דקים שתוכננו בשביל המסך הזה.
בכלל, הדור האחרון של מסכי ULTRA THIN (לא רק של היטאצ'י) דורשים המון מחשבה בכדי לטפל בכל הנושא של מתקני קיר דקים במיוחד.
2. לגבי ציונים, מכיוון שבבירור המטרה של המסך איננה להיות המסך הכי טוב מבחינת איכות תמונה, לא ראיתי הגיון לנסות ולדרג אותו ככזה. זה כמו לקחת מכונית משפחתית ולעשות רייס בינה לבין פרארי ספורטיבית. כל אחת מיועדת למשהו אחר, ובמקרה הזה הפוקוס היה באלמנטים עיצוביים שאני לא יכול לתת להם משקל או אפילו ציון בגלל הסובייקטיביות שלהם.
kingikra,
המסך עצמו מגיע עם מעמד שולחני או מעמד רצפתי מוטה (מזכיר לי טיפה את העיצוב של לווה) - אשר בכוונה מורחקים מהקיר בכדי שאנשים יוכלו להבין עד כמה באמת המסך הזה דק.
יש מתקני קיר אולטרה דקים שתוכננו בשביל המסך הזה.
בכלל, הדור האחרון של מסכי ULTRA THIN (לא רק של היטאצ'י) דורשים המון מחשבה בכדי לטפל בכל הנושא של מתקני קיר דקים במיוחד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ראיתי אותו לפני זמן מה.
1-המסך עם מסגרת לבנה פשוט מדהים.
2-SD: היתה ליד סמסונג 650 וראו יותר טוב, (היה גם משחק כדורסל שפשוט ראו גרוע)..
3-HD: ראו טוב מאד בסצינות בהירות, אבל קשה להתעלם מהבעיה העדר "שחור" בקטעים חשוכים יותר.
4-המחיר: יותר מרוב הLCD המובילים.
1-המסך עם מסגרת לבנה פשוט מדהים.
2-SD: היתה ליד סמסונג 650 וראו יותר טוב, (היה גם משחק כדורסל שפשוט ראו גרוע)..
3-HD: ראו טוב מאד בסצינות בהירות, אבל קשה להתעלם מהבעיה העדר "שחור" בקטעים חשוכים יותר.
4-המחיר: יותר מרוב הLCD המובילים.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

oferlaor
הבנתי את נושא השואו אוף כבר בכתבה עצמה אבל במקרה שלי זה לא העיניין. אני פשוט צריך את זה בגלל המגבלות.
MartinHSabag
המסך הוא מסך חשמלי שתלוי על התקרה. ממש לא בא לי להזיז אותו. זה סיפור מההפטרה.
תודה
הבנתי את נושא השואו אוף כבר בכתבה עצמה אבל במקרה שלי זה לא העיניין. אני פשוט צריך את זה בגלל המגבלות.
MartinHSabag
המסך הוא מסך חשמלי שתלוי על התקרה. ממש לא בא לי להזיז אותו. זה סיפור מההפטרה.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

לא חקרתי את נושא המתקן, אך ממה שהבנתי יש מתקנים מקוריים של היטאצ'י שאמורים להיות סופר דקים.
מדובר במסך לא כבד במיוחד כך שבהחלט יתכן שיש להם פתרונות דקים גם בתחום המתקן.
מדובר במסך לא כבד במיוחד כך שבהחלט יתכן שיש להם פתרונות דקים גם בתחום המתקן.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מסכים לגבי הקביעה, מאמר מקיף ונותן בדיוק את העובדות שצריך.gro111 כתב:אחלה כתבה![]()
אני לגמריי לא מבין מה הצורך בטלויזיה כל כך דקה, מה לוקחים אותה לטייל כל יום, מלבד מקרים יוצאיי דופן זה מיותר לחלוטין בעיניימה ה12-15 ס"מ עומק הורגים למישהו את הסלון
![]()
...
בנוגע לציונים:גם אני לא הייתי מדרג מסך גימיק (דק עד כדי אנורקסיה).
למה צריך מסך דק ? תראו את סוני עם המסכים החדשים שהם מפרסמים ואיך שהם מפרסמים אותם: המסך מוטמע על גבי הקיר כחלק מהריהוט, זו אופציה שלא מעט היו שמחים לה.
מאלו הנשואים ומאלו הפדנטים יודעים את היתרון האדיר הכרוך בהטמעת המסך אל הריהוט הקיים, זה מרשים וזה נכון עיצובית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ביקורת מקצועית כרגיל...
לדעתי יש לזכור - שלא כולם מחפשים את המסך עם השחורים הכי טובים, שיודע להציג SD הכי טוב.
יש אנשים שלא מרגישים ש4:3 מתוח על ה16:9...
ובקיצור - יש כאלה שהעיצוב עולה על הכל - מה גם שאין לשכוח שלפעמים העיצוב אומר יותר מהשם. סוג של תחרות אגו חדשה אני משער, שלי יותר גדול - או במקרה הזה - יותר דק...
חג שמח!
לדעתי יש לזכור - שלא כולם מחפשים את המסך עם השחורים הכי טובים, שיודע להציג SD הכי טוב.
יש אנשים שלא מרגישים ש4:3 מתוח על ה16:9...
ובקיצור - יש כאלה שהעיצוב עולה על הכל - מה גם שאין לשכוח שלפעמים העיצוב אומר יותר מהשם. סוג של תחרות אגו חדשה אני משער, שלי יותר גדול - או במקרה הזה - יותר דק...
חג שמח!
- oferlaor
- מנהל

כל מוצר שאני סוקר אני מסתכל עליו לפי הפוקוס שהיצרן כיוון עליו.
כאן חד משמעית, היצרן כיוון לייצר את המסך הכי דק שהוא יכול עם העיצוב הכי מיוחד.
הגירסא הלבנה של המסך הזה יוצאת מהכלל בעיצוב שלה (במיוחד עם המעמד הרצפתי, למי שראה).
כאן חד משמעית, היצרן כיוון לייצר את המסך הכי דק שהוא יכול עם העיצוב הכי מיוחד.
הגירסא הלבנה של המסך הזה יוצאת מהכלל בעיצוב שלה (במיוחד עם המעמד הרצפתי, למי שראה).
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לא כי לא אני עשיתי את זה (אח שלי) ועוד יותר לא כי לאחר שקניתי מסך עם דבל דרופ, הייתי צריך להחליף אותו במסך בלי דבל דרופ (בגלל הגלים הבילתי נסבלים שהיו בדבל דרופ) ואיתו להחליף גם את הפלחים שתופסים את מסך (הייתי צריך לקנות פלחים יותר גדולים כדי לכפר על 20 הס"מ שאיבדתי מהדבל דרופ).MartinHSabag כתב:אז יותר פשוט זה לחפש מסך דק במיוחד ולהתפשר על איכות התמונה כדי לא לקדוח עוד 2 חורים ?...
אבל בגדול אתה צודק
עופר
אני אברר את עיניין המתקנים הדקים במיוחד של HITACHI
תודה לשניכם