תמונה מגורענת ומרוחהבמסך LCD
-
masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
שלום לכולם ברשותי מסך מדגם SAMSUNGLE37R81B ויש לי בעיה של תמונה מגורענת ומריחות וחוסר צבע אני מחובר לממיר YES דרך כניסת SCART ומה-DVD למסך דרך כבל COMPONENT ולא משנה דרך מה אני רואה ברוב המיקרים התמונה מרוחה ומגורענת ניסיתי כל מיני כיולים והגדרות שונות וביטול והפעלה של ה DNI אבל שום דבר לא פתר לי את הבעיה מה ניתן לעשות שלחתי את המסך לחברההאחראית (י.שלום כן אני יודע אכלתי אותה שזה לא סמליין) והם טוענים שהמסך תקיןוהבעיה באיכות השידור של YES ו YES טוענים שיכול להיות שהבעיה במסך וכל הסחבת הזאת שיגעה אותי יש מה לעשות?
נסה לראות המסך במקום אחר...masteraudio כתב:שלום לכולם ברשותי מסך מדגם SAMSUNGLE37R81B ויש לי בעיה של תמונה מגורענת ומריחות וחוסר צבע אני מחובר לממיר YES דרך כניסת SCART ומה-DVD למסך דרך כבל COMPONENT ולא משנה דרך מה אני רואה ברוב המיקרים התמונה מרוחה ומגורענת ניסיתי כל מיני כיולים והגדרות שונות וביטול והפעלה של ה DNI אבל שום דבר לא פתר לי את הבעיה מה ניתן לעשות שלחתי את המסך לחברההאחראית (י.שלום כן אני יודע אכלתי אותה שזה לא סמליין) והם טוענים שהמסך תקיןוהבעיה באיכות השידור של YES ו YES טוענים שיכול להיות שהבעיה במסך וכל הסחבת הזאת שיגעה אותי יש מה לעשות?...
תמונה מגורענת ומריחות אלו דברים די אופיניים ל LCD, תבדוק אם בשידורים איכותיים יחסית בערוץ 10 או ערוצי הסרטים אתה רואה יותר טוב.
-
masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
למה אתה מיתכוון במקום אחר?
ישנם שידורים שבהם יש פחות מריחות אבל האים זה אמור להיות גם מנגן הDVD שמחובר דרך COMPONENT הרי השידור של ה DVD הוא בילתי תלוי אים אתה מבין למה אני מיתכוון
ישנם שידורים שבהם יש פחות מריחות אבל האים זה אמור להיות גם מנגן הDVD שמחובר דרך COMPONENT הרי השידור של ה DVD הוא בילתי תלוי אים אתה מבין למה אני מיתכוון
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
אם יש גירעון בדיסק DVD תקין אז סביר להניח שיש בעיה בממיר, בתשתית או במסך עצמו.masteraudio כתב:למה אתה מיתכוון במקום אחר?
ישנם שידורים שבהם יש פחות מריחות אבל האים זה אמור להיות גם מנגן הDVD שמחובר דרך COMPONENT הרי השידור של ה DVD הוא בילתי תלוי אים אתה מבין למה אני מיתכוון...