arrested devlopment (משפחה בהפרעה) - הסדרה הכי טובה, הכי חכמה, הכי שנונה והכי מצחיקה אי-פעם, ללא מתחרים. חשוב מאוד לראות החל מהפרק הראשון ולא לפספס אפילו שניה מאף פרק (ומומלץ לראות את הפרקים שוב ושוב, בכל צפיה מגלים משהו חדש).
המשרד האמריקאית - אולי בכל זאת הסדרה היחידה שיכולה לתת קצת פייט לארסטד. להתחיל מעונה 1, ולא לוותר. הכיף האמיתי מגיע כבר בעונה 2, וזה רק הולך ומשתפר עם הזמן. בכל עונה הסדרה מגיעה לשיא חדש ואני בטוח שמכאן אפשר רק לרדת, אבל מופתע בכל פעם מחדש.
הסימפסונס - מה עוד אפשר לומר שלא נאמר. גם אחרי עשרים שנה עדיין קורעת מצחוק, עדכנית, בועטת וסאטירית מתמיד. אפשר להתחיל מעונה 3. השתיים הראשונות די מיותרות. ההומור היחודי של הסדרה התחיל להתפתח בעונה זו. זכורים לי ממנה במיוחד הפרקים עם הפליימינג מו'ז ומייקל ג'קסון.
פמילי גאי - עונות 1-5 מלאות בהברקות, חלקן ממש גאוניות בעיניי. השיא הוא בעונה 4, עונת הקאמבק של התוכנית לאחר הביטול. לאחר מכן העסק קצת הדרדר, אבל עדיין אני נהנה מהסדרה עד היום.
The IT Crowd - כמיטב המסורת הבריטית, סדרה מאוד קצרה. בינתיים היו רק 3 עונות, כשבכל עונה רק 6 פרקים, אבל סדרה מפילה מצחוק. בדרך כלל אני סולד מסדרות עם צחוק מוקלט שרובן מתרחשות בלוקיישן אחד, אבל כנראה שהבריטים פשוט יודעים לעשות את זה הרבה יותר טוב.
סקראבס - גרסת שנות ה-2000 לפארקר לואיס. קומדיה ייחודית שלצערי בשנים האחרונות קצת איבדה מקסמה.
סאותפארק - בעיקר העונות הראשונות. הפסיקה להצחיק כבר לפני הרבה מאוד עונות, אבל עדיין מהנה מדי פעם למי שאוהב סאטירה טובה.
הממלכה הקטנה - נהניתי במיוחד מהעונה שהם עשו בשנה שעברה בארה"ב.
היו עוד כמה סדרות נחמדות בשנים האחרונות, כמו 30 רוק וארל, וכמובן יש את הקלאסיות - סיינפלד, נשואים פלוס וכו'... על סדרות שהמליצו בתגובות שלפניי כמו איך פגשתי את אמא שלך והמפץ הגדול הייתי מוותר. בזבוז זמן משווע, לא מצחיקות, ואפילו די מביכות (בעיקר המפץ הגדול)
ודרך אגב - לכתוב את ג'ואי באותו משפט עם סיינפלד ומונטי פייטון זה לא כל כך לעניין