כמה בעיות מעצבנות עם הג'וקבוקס
הי, מחר אני אמור לקבל את הפופקורן החדש שלי ובינתיים ניסיתי לבנות על ההארדדיסק את הגו'בוקס אך יש כמה בעיות מעצבנות:
1. למשל הסדרה חברים, יש לי את כל העונות חלק מהעונות נקלטות בסדר אך את עונה 1 למשל הוא תופס בתור הסדרה happy tree friends והוא תופס כל פרק בנפרד ועכשיו יש לי בערך 20 ריבועים עם הפוסטר של HAPPY TREE FRIENDS במקום פוסטר אחד של חברים, איך אני מסדר שהוא יקלוט אותה בתור סדרה שלמה ובתור חברים?
2. יש את הבעיה הידועה שהוא מזהה סר בעל שם דומה, אין בעיה להוסיף קובץ NFO עם הקישור לאתר סרטים/IMDB אבל אם אני רוצה לעשות זאת לסדרה שלמה, איך אני אקרא לקובץ כדי שיחול על כל הסדרה?
תודה מראש.
1. למשל הסדרה חברים, יש לי את כל העונות חלק מהעונות נקלטות בסדר אך את עונה 1 למשל הוא תופס בתור הסדרה happy tree friends והוא תופס כל פרק בנפרד ועכשיו יש לי בערך 20 ריבועים עם הפוסטר של HAPPY TREE FRIENDS במקום פוסטר אחד של חברים, איך אני מסדר שהוא יקלוט אותה בתור סדרה שלמה ובתור חברים?
2. יש את הבעיה הידועה שהוא מזהה סר בעל שם דומה, אין בעיה להוסיף קובץ NFO עם הקישור לאתר סרטים/IMDB אבל אם אני רוצה לעשות זאת לסדרה שלמה, איך אני אקרא לקובץ כדי שיחול על כל הסדרה?
תודה מראש.
אוקי תודה רבה לך הבעיה הסתדרה אבל עכשיו יש בעיה אחרת (לא קשורה לקודמת), נהיים לי עוד הרבה קבצי סרטים עם שמות מוזרים:
$IBLA703
וכו' (הכל באותה מתכונת על דולר וכמה מספרים ואותיות), איך אני מוציא אותם מהספרייה.
ועוד משהו, איך אני מוסיף סרטים בלי לעשות עידכוןשלם של הספרייה?
תודה.
$IBLA703
וכו' (הכל באותה מתכונת על דולר וכמה מספרים ואותיות), איך אני מוציא אותם מהספרייה.
ועוד משהו, איך אני מוסיף סרטים בלי לעשות עידכוןשלם של הספרייה?
תודה.
אענה קודם על מה שקל.
כדי להוסיף סרטים פשוט תריץ שוב. הוא רושם את שמות כל הסרטים, אבל מתעכב ומעדכן רק על החדשים.
לגבי הקבצים המוזרים האלו, נוצרו לך דפי סרטים עבורם ?
אם כן, תפתח את קובץ האינדקס בדפדפן במחשב.
תעמוד בדף הסרט שלהם על כפתור הניגון ותראה בשורה למטה בדפדפן, לאיזה קובץ הוא מצביע.
כדי להוסיף סרטים פשוט תריץ שוב. הוא רושם את שמות כל הסרטים, אבל מתעכב ומעדכן רק על החדשים.
לגבי הקבצים המוזרים האלו, נוצרו לך דפי סרטים עבורם ?
אם כן, תפתח את קובץ האינדקס בדפדפן במחשב.
תעמוד בדף הסרט שלהם על כפתור הניגון ותראה בשורה למטה בדפדפן, לאיזה קובץ הוא מצביע.
יש שם משהו שאתה כנראה מוסתר ע"י מערכת ההפעלה.
הבעיה הזאת נפתרה בגרסאות חדשות של YAMJ.
תוריד גרסא עדכנית.
או לחילופין אתה יכול לתקן לבד בקובץ ה My_Library.xml
תתקן את כל השורות שנראות כך:
- תוסיף את ה recycle bin
[left] <exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLE.BIN/"/>
[/left]
הבעיה הזאת נפתרה בגרסאות חדשות של YAMJ.
תוריד גרסא עדכנית.
או לחילופין אתה יכול לתקן לבד בקובץ ה My_Library.xml
תתקן את כל השורות שנראות כך:
- תוסיף את ה recycle bin