צריך המלצה ל 42" עד 7.5 אלף
-
XpHunTeR
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גודל: צריך המלצה לטלוויזיה 42 אינצ' (מרחק צפייה 3 מטר)
סוג:בעיקרון 100% מהצפייה שלנו כרגע זה YES וסרטים רגילים (DVDRIP XVID) אבל הטכנולוגיה מתקדמת ולדעתי כבר עוד שנה עיינין ה HD ייכנס יותר חזק אז דיי חוששים מעיניין הפלזמה (אולי כבר עכשיו שידרוג לממיר HD לא עולה יקר ואפשר כבר להשתדרג..בעתיד BLURAY וכו'..)
מחיר: עד 7,500 ש''ח
אני רוצה שייראו באיכות כמה שיותר גבוהה בלי הבהובים\מריחות ודברים כאלו..
יש לציין שראיתי בחנות את ה (עריכה: PS42A450) והאמת לא היה משהו..כלומר, איכות תמונה סבירה וממרחקים מסויימים זה היה כזה מפוקסל..אתם בטח מבינים אותי..
תודה !
סוג:בעיקרון 100% מהצפייה שלנו כרגע זה YES וסרטים רגילים (DVDRIP XVID) אבל הטכנולוגיה מתקדמת ולדעתי כבר עוד שנה עיינין ה HD ייכנס יותר חזק אז דיי חוששים מעיניין הפלזמה (אולי כבר עכשיו שידרוג לממיר HD לא עולה יקר ואפשר כבר להשתדרג..בעתיד BLURAY וכו'..)
מחיר: עד 7,500 ש''ח
אני רוצה שייראו באיכות כמה שיותר גבוהה בלי הבהובים\מריחות ודברים כאלו..
יש לציין שראיתי בחנות את ה (עריכה: PS42A450) והאמת לא היה משהו..כלומר, איכות תמונה סבירה וממרחקים מסויימים זה היה כזה מפוקסל..אתם בטח מבינים אותי..
תודה !
נערך לאחרונה על ידי XpHunTeR ב 06/04/2009 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
XpHunTeR
- חבר פעיל מאוד

תיקנתי את הדגם. מה שראיתי זה ה PS42A450 של Samsung.
כמה שאלות:
1. למה הפלזמה תהיה יותר טובה ב HD? הרי כל הייתרון של ה LCD זה הקטע של ה HD...
2. אם פלזמה עדיפה בכל דבר, למה בזאפ יש איזה 650 LCD לעומת 150 פלזמה?
3. המחיר של ה PV80 הוא 5,300. האם יש משהו יותר טוב? כי התקציב יותר גדול
תודה
כמה שאלות:
תודה
פלזמה(אני מתייחס לפנסוניק ופיוניר) טובה יותר גם בHD במחירים האלו כי יש בה עומק תמונה הרבה יותר טוב, שחורים יותר טובים, פירוט בסצנות כהות טוב יותר, אין מריחות בסצנות מהירות, צבעים יותר טובים.XpHunTeR כתב:תיקנתי את הדגם. מה שראיתי זה ה PS42A450 של Samsung.
כמה שאלות:
תודה...
למה יש יותר LCD? כי פלזמה יש בעיקר ב 42 אינץ ומעלה, גם עלויות היצור של פלזמה גבוהות יותר ולכן יש פחות יצרני פלזמה.
בנוגע לאם יש משהו טוב יותר, אולי ניתן להשיג פיוניר ב 8000, אני לא בטוח שההבדל יהיה כזה מהותי, לפנסוניק יש רמת שחורים מעולה, אבל לך תראה בעצמך, ואולי תחליט שכן עדיף להוסיף בשביל פיוניר.
שמע, PV80 טובה מעט מה PV8, אז בהנחה שאתה לוקח PV80 ב 5300 ש"ח, זה המסך הכי טוב שתוכל למצוא בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח, מלבד אולי פיוניר(אם תצליח למצוא את הדגם שהיה במחיר הזה פחות או יותר), שאולי טיפה טוב יותר(באמת רק אולי כי הפנסוניק בדור הזה הגיעו לרמת השחורים של הפיוניר דור ראשון), אבל אני ממש לא משוכנע שזה שווה תוספת של 2700 ש"ח.XpHunTeR כתב:אז אתה אומר שבתקציב של עד איזה 8,000 ש''ח אין טלוויזיה יותר יקרה מה PV8 שתהיה שווה את המחיר מבחינת איכות תמונה?...
למיטב בדיקתי והבנתי, PV80 מבחינת אכות תמונה זהה לחלוטין ל-PV8 .roei_s כתב:שמע, PV80 טובה מעט מה PV8, אז בהנחה שאתה לוקח PV80 ב 5300 ש"ח, זה המסך הכי טוב שתוכל למצוא בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח, מלבד אולי פיוניר(אם תצליח למצוא את הדגם שהיה במחיר הזה פחות או יותר), שאולי טיפה טוב יותר(באמת רק אולי כי הפנסוניק בדור הזה הגיעו לרמת השחורים של הפיוניר דור ראשון), אבל אני ממש לא משוכנע שזה שווה תוספת של 2700 ש"ח.XpHunTeR כתב:אז אתה אומר שבתקציב של עד איזה 8,000 ש''ח אין טלוויזיה יותר יקרה מה PV8 שתהיה שווה את המחיר מבחינת איכות תמונה?......
ההבדלים בינהם, צבע מסגרת, HDMI נוסף ב-PV80 , יכולת הצגת תמונות מכרטיס SD ב-PV80.
שווה את התוספת מחיר ? לא בטוח .
למיטב ראייתי, הפיוניר 428 מפיקה יותר אכות תמונה מהפנסוניק בדגמים אלו.
מקריאת הביקורת של עופר, הפער ברמת השחור "נסגר" עם הדגם PY800 של פנסוניק (יקר משמעותית) ומשתווה לדור 8 של פיוניר אך לא לדור 9.
רענן
ל PV80 יש גם חיישן תאורה שמחזק את השחורים.raanan כתב:למיטב בדיקתי והבנתי, PV80 מבחינת אכות תמונה זהה לחלוטין ל-PV8 .roei_s כתב:שמע, PV80 טובה מעט מה PV8, אז בהנחה שאתה לוקח PV80 ב 5300 ש"ח, זה המסך הכי טוב שתוכל למצוא בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח, מלבד אולי פיוניר(אם תצליח למצוא את הדגם שהיה במחיר הזה פחות או יותר), שאולי טיפה טוב יותר(באמת רק אולי כי הפנסוניק בדור הזה הגיעו לרמת השחורים של הפיוניר דור ראשון), אבל אני ממש לא משוכנע שזה שווה תוספת של 2700 ש"ח.XpHunTeR כתב:אז אתה אומר שבתקציב של עד איזה 8,000 ש''ח אין טלוויזיה יותר יקרה מה PV8 שתהיה שווה את המחיר מבחינת איכות תמונה?......
ההבדלים בינהם, צבע מסגרת, HDMI נוסף ב-PV80 , יכולת הצגת תמונות מכרטיס SD ב-PV80.
שווה את התוספת מחיר ? לא בטוח .
למיטב ראייתי, הפיוניר 428 מפיקה יותר אכות תמונה מהפנסוניק בדגמים אלו.
מקריאת הביקורת של עופר, הפער ברמת השחור "נסגר" עם הדגם PY800 של פנסוניק (יקר משמעותית) ומשתווה לדור 8 של פיוניר אך לא לדור 9.
רענן...
בכל אופן, אם תמצא פיוניר זה ב 8000 ש"ח, ב PV80 יש שחורים מעולים, ויש לא מעט שאומרים שמעבדי התמונה בפנסוניק עדיפים על הפיוניר (בהתמודדות עם שידורי SD), לדעתי פיוניר קצת יותר טובה, אבל כמו שאמרתי, אני לא בטוח שההפרש במחיר מצדיק.
אגב, ה PV80 נבחרה למסך הפלזמה הכי טוב בגודל 42 אינץ, לדעתי הם גם התחשבו ביחס עלות\תועלת, אבל עדיין, לכל הדעות ה PV80 מסל מעולה, אולי קצת פחות טוב מפיוניר, אבל בהפרש מחירים ביניהם לדעתי ביחס עלות\תועלת אין ספק שה PV80 זה המסך הכי מומלץ.
XpHunTeR,
אני ממליץ לך דווקא ללכת על LCD, כי:
1. פלזמה נצרבת - במיוחד אם יש בבית משתמשים לא טכניים. כל פלזמה נצרבת. אף יצרן לא נותן אחריות נגד זה.
2. לפלזמה יש בעיית השתקפות. בעייתי בסלון מואר.
3. פלזמה מתחממת יותר ולכן יש לה בדרך כלל מאווררים. לחלקים מכניים בדרך כלל אורך חיים קצר יותר מחלקים אלקטרוניים.
במקומך הייתי קונה LCD Full HD ונהנה מכל רגע. למה Full HD? כי:
1. Yes צפוייה להוציא בקרוב Yes Max HD.
2. מחירם של סרטי בלוריי ירד משמעותית ומתקרב למחיר של סרטי דיוידי
3. קל יחסית להשיג סרטי Full HD באינטרנט
בהצלחה!
אני ממליץ לך דווקא ללכת על LCD, כי:
1. פלזמה נצרבת - במיוחד אם יש בבית משתמשים לא טכניים. כל פלזמה נצרבת. אף יצרן לא נותן אחריות נגד זה.
2. לפלזמה יש בעיית השתקפות. בעייתי בסלון מואר.
3. פלזמה מתחממת יותר ולכן יש לה בדרך כלל מאווררים. לחלקים מכניים בדרך כלל אורך חיים קצר יותר מחלקים אלקטרוניים.
במקומך הייתי קונה LCD Full HD ונהנה מכל רגע. למה Full HD? כי:
1. Yes צפוייה להוציא בקרוב Yes Max HD.
2. מחירם של סרטי בלוריי ירד משמעותית ומתקרב למחיר של סרטי דיוידי
3. קל יחסית להשיג סרטי Full HD באינטרנט
בהצלחה!
-
XpHunTeR
- חבר פעיל מאוד

מהי תופעת הצריבה הזו?
האם אין LCD בתקציב של 7.5 אלף ש''ח שיהיה יותר טוב מהפלזמה שהומלצה כאן?
והאם זה ייתכן שסרט אחד FULL HD שוקל 8 ג'יגה? אני יכול להוריד 11 סרטים רגילים DVDRIP XVID במשקל הזה..
תודה
האם אין LCD בתקציב של 7.5 אלף ש''ח שיהיה יותר טוב מהפלזמה שהומלצה כאן?
והאם זה ייתכן שסרט אחד FULL HD שוקל 8 ג'יגה? אני יכול להוריד 11 סרטים רגילים DVDRIP XVID במשקל הזה..
תודה
-
XpHunTeR
- חבר פעיל מאוד

אוקיי תודה.
מצטער שאני קרצייה אבל אם אני כבר אלך לחנות ואבדוק את ה PV80\PV8, האם יש עוד דגם מומלץ שמשתווה לדגם הזה שכדאי לבדוק?
התקציב הוא עדיין עד 7.5K ולא אכפת לי איזה סוג (פלאזמה/LCD)
איך זה למשל לעומת ה PV80 ?
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741
אפשר להמליץ גם על 40" (דווקא רצוי כי המרחק צפייה הוא 3.3 מטר)
מצטער שאני קרצייה אבל אם אני כבר אלך לחנות ואבדוק את ה PV80\PV8, האם יש עוד דגם מומלץ שמשתווה לדגם הזה שכדאי לבדוק?
איך זה למשל לעומת ה PV80 ?
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741
אפשר להמליץ גם על 40" (דווקא רצוי כי המרחק צפייה הוא 3.3 מטר)
תבדוק גם את ה7403 של PHILIPSXpHunTeR כתב:אוקיי תודה.
...
כן..זה בהחלט נסבל.XpHunTeR כתב:האם אתה מרוצה מאיך שרואים שידורים רגילים? (ערוצים רגילים של YES למשל)amitgba כתב:40A650,מסך מעולה,קניתי לפני שבוע
ממליץ...
רואים חלק?...
יחסית לFHD וLCD רואים שידורים רגילים מעולה.
יותר טוב מהפלזמה הג'נרית שלי..תאמין לי אתה לא תסבול,אולי אפילו תהנה.
אגב אתה מגיימר לא? זהיתי תכינוי