הVMC בורח לצד (במצב חלון)
שלום
לאחרונה הVMC השתגע כל פעם שאני מעביר אותו למצב חלון (לא מסך מלא) הוא נמצא כאילו בצד שמאל למעלה ומחוץ למסך שלי.
אי אפשר לגרור אותו משם או לשנות לו את הגודל....
אני משתמש בצג יחיד (לכן אין סיכוי שהוא עבר לצג השני)
הוספתי סרטון וידאו שממחיש את זה.. [בוידאו זה נראה כאילו הבעיה במסך המלא, אבל זאת לא הבעיה. רק ההקלטה עשתה את זה. הבעיה במצב חלון]
תודה מראש
הסרטון:
לאחרונה הVMC השתגע כל פעם שאני מעביר אותו למצב חלון (לא מסך מלא) הוא נמצא כאילו בצד שמאל למעלה ומחוץ למסך שלי.
אי אפשר לגרור אותו משם או לשנות לו את הגודל....
אני משתמש בצג יחיד (לכן אין סיכוי שהוא עבר לצג השני)
הוספתי סרטון וידאו שממחיש את זה.. [בוידאו זה נראה כאילו הבעיה במסך המלא, אבל זאת לא הבעיה. רק ההקלטה עשתה את זה. הבעיה במצב חלון]
תודה מראש
הסרטון:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא חושב שאתה עובר למצב חלון כי אין את המסגרת והפקדים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני כן, מה שבוידאו לא רואים זה שלחצתי על הלחצן האמצעי בין הX ל"מזער" למעלה בצד ימין.Catskinner כתב:אני לא חושב שאתה עובר למצב חלון כי אין את המסגרת והפקדים....
תמיד זה עבד ואז אני חושב שזה התקלקל מתי ששיניתי בטעות בדריבר של הכ.מסך שיהיה תצוגה לאורך וזה הפסיק לפעול במצב הזה (חלון).
עוד פרטים:
אם אני לוחץ על השם שלה בשורת המשימות לא קורה כלום (זה משנה לצבע שכאילו זה פתוח)
ואם אני לוחץ מקש ימני ו"הזז" זה שולח לי את העכבר לפינה השמאלית למעלה כאילו שזה שם(ואי-אפשר לגרר משם כלום:(..)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה לבחור (עם כפתור ימני על המשימה כמו שעשית בסרטון) ב-Task Bar, כשהמדיה סנטר במצב של חלון, באופציית Move (ככל הנראה "הזז" בעברית), ואז תזיז את החלון עם החיצים של המקלדת (לא עם העכבר).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גאון!!פשוט גאון!!!!pixies כתב:נסה לבחור (עם כפתור ימני על המשימה כמו שעשית בסרטון) ב-Task Bar, כשהמדיה סנטר במצב של חלון, באופציית Move (ככל הנראה "הזז" בעברית), ואז תזיז את החלון עם החיצים של המקלדת (לא עם העכבר)....
לא ידעתי שיש את זה בכלל, תודה!!!
אתה לא יודע כמה ניסיתי!!!!!
תודה רבה!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"