מה דעתכם על המפרט הבא?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המעבד שציינת מעולה. מומלץ מאוד.
לגבי כרטיס הטלוויזיה, הוא לא נמכר בארץ עד כמה שידוע לי. מהנתונים הוא נראה טוב, וכולל גם מקלט DVB-T (לשידורים דיגיטליים קרקעיים שיתחילו מתישהו השנה), בדומה ל-HVR-1700 של Hauppauge.
לגבי כרטיס הטלוויזיה, הוא לא נמכר בארץ עד כמה שידוע לי. מהנתונים הוא נראה טוב, וכולל גם מקלט DVB-T (לשידורים דיגיטליים קרקעיים שיתחילו מתישהו השנה), בדומה ל-HVR-1700 של Hauppauge.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הכרטיס כן נמכר, ולפי מה שהבנתי יש לו 2 טיונרים ככה שיכול לקרוא מ-2 ממירים =להקליט מ2 ערוצים בו זמנית, נכון?
אם כן זה נראה משתלם הרבה יותר מהכרטיס של Hauppauge שעולה כפול...
השאלה היחידה היא מבחינת האיכות אם הוא מקליט ברמה גבוהה..נקווה לטוב חח
השאלה היחידה היא מבחינת האיכות אם הוא מקליט ברמה גבוהה..נקווה לטוב חח
מאד לא ברור מהתיאור של הכרטיס, אבל היות ומדובר בכרטיס היברידי, אני מהמר שניתן להקליט בו זמנית מהאנלוגי ומהדיגיטאלי - אין אפשרות להקליט שתי תוכניות אנלוגיות (משני ממירים).rokestar כתב:הכרטיס כן נמכר, ולפי מה שהבנתי יש לו 2 טיונרים ככה שיכול לקרוא מ-2 ממירים =להקליט מ2 ערוצים בו זמנית, נכון?
השאלה היחידה היא מבחינת האיכות אם הוא מקליט ברמה גבוהה..נקווה לטוב חח...
שים לב כי ה-DVB-T MPEG-2 ולכן לא יועיל לך כאשר יהיו שידורים כאלו בארץ (בקרוב...כולנו תקווה...).
המלצתי - בדוק טוב טוב לפני שאתה רוכש.
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לי יש כרטיס אחר של AverMedia (ה-M785 שכבר לא נמכר), ואני מרוצה מאוד מאיכות ההקלטה שלו.
לגבי ה-DVB-T, לא בטוח שה-MPEG2 נפרס בכרטיס עצמו (הוא רק דוחס ל-MPEG2 ולא ההיפך), ולכן יש סיכוי שכל שליפת המידע מה-TS של ה-DVB-T תיעשה ע"י התוכנה המתאימה במחשב. שוב, לא בטוח ב-100% שזה יעבוד, ומהבחינה הזו כדאי לחכות שמישהו יבדוק את זה.
לגבי ה-DVB-T, לא בטוח שה-MPEG2 נפרס בכרטיס עצמו (הוא רק דוחס ל-MPEG2 ולא ההיפך), ולכן יש סיכוי שכל שליפת המידע מה-TS של ה-DVB-T תיעשה ע"י התוכנה המתאימה במחשב. שוב, לא בטוח ב-100% שזה יעבוד, ומהבחינה הזו כדאי לחכות שמישהו יבדוק את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זוהי תכונה נוספת של הכרטיס. מדובר בשידורים ארציים שיחליפו את השידורים האנלוגיים שיש כיום של ערוץ 1 ו-2, ובמקומם יהיו שידורים דיגיטליים של ערוצים 1, 2, 10, 33 ו-99. בצע חיפוש בפורומים ליותר פרטים.
PVR150 לא יכול לקלוט שידורי DVB-T.
PVR150 לא יכול לקלוט שידורי DVB-T.