אין כמעט פוסט שלך שלא מכניס אותם
חג שמח
לפי הלוגיקה שלך רק "גורם ממלכתי בכיר במשרד התחבורה" יכול לענות על השאלה "האם נסיעה במהירות של 90 קמ"ש בכביש בין עירוני ללא שטח הפרדה בנוי מותרת על פי חוק".puca כתב:Catskinner,Shed,
מובן לנו כאן חברים , כי תשובה מוסמכת לשאלתי זו אמורה להינתן אך רק עי " הגורם המעורב בדבר " - יועץ המשפטי של משרד התקשורת !![]()
![]()
כן, כמעט שכחתי ,ומי בודק את ..... " יחס ברור בין כמות תוכן לכמות פרסומות...וכו"![]()
ועד אז.....שיהיה לכולנו חג פסח שמח.
...

manuy כתב:התזמון פרסומות בעולם של טלוויזיה רב ערוצית זה כוסות רוח למת. זה לא שאם יש פרסומות בערוץ 22 אז החלופה היחידה היא לזפזפ לערוץ 10 שמשדר פרסומות במקביל. אני מופתע שהפרסומות בטלוויזיה במתכונתן הרגילה הן עדיין העורק הפיננסי של הטלוויזיה המסחרית.
אחד הדברים שמעצבנים אותי בכבלים דווקא (ואני חושד שזה בעקבות החדירה של המג'יק והירידה בצפייה בפרומואים) זה שכמה דקות לקראת סיומה של כל תוכנית מופיע סוג של באנר שמיידע אותך על התכנית הבאה. זה מטריף אותי שאני צופה באבודים ופתאום מופיע על ה LCD הודעה ענקית על התוכנית הבאה. זה גם הורס את החוויה וגם "מספר לך" שהפרק עומד להסתיים. זה פשוט מעצבן....
Shed,Shed כתב:לפי הלוגיקה שלך רק "גורם ממלכתי בכיר במשרד התחבורה" יכול לענות על השאלה "האם נסיעה במהירות של 90 קמ"ש בכביש בין עירוני ללא שטח הפרדה בנוי מותרת על פי חוק".puca כתב:Catskinner,Shed,
מובן לנו כאן חברים , כי תשובה מוסמכת לשאלתי זו אמורה להינתן אך רק עי " הגורם המעורב בדבר " - יועץ המשפטי של משרד התקשורת !![]()
![]()
כן, כמעט שכחתי ,ומי בודק את ..... " יחס ברור בין כמות תוכן לכמות פרסומות...וכו"![]()
ועד אז.....שיהיה לכולנו חג פסח שמח.
...
לדעתי (ולדעת אחרים), כל מי שמכיר את דיני התעבורה במדינת ישראל יכול לענות על השאלה הנ"ל. (התשובה, אגב, היא לא.)....

מרטין ,שלום רב וחג שמח,MartinHSabag כתב:אתה מוכן לפרש את מה שכתבת?
לא הבנתי מילה וקראתי את השרשור הזה כמה פעמים.......
puca,puca כתב:מרטין ,שלום רב וחג שמח,MartinHSabag כתב:אתה מוכן לפרש את מה שכתבת?
מה לא הבנתה, מה לא ברור ?
בקשתי מ Shed בסעיף 1 שיכתוב באיזה חוק מדובר ?!
הוא ציין בשרשור :
"אין שום מניעה בחוק ...................." " החוק מגדיר יחס ברור בין כמות תוכן לכמות פרסומת............" וכו. בבקשה שציין מס / שם החוק עלו הוא מדבר /מתייחס .
בסעיף 2,
שאלתי בהקשר לבדיקות אשר נעשו/ים -ל זמני פרסומות ........, ובדיקות אחרות ....
לדוגמה עופר מציין כאן בשרשור כי : " בודקים את זה וערוצים 2 ו-10 כל הזמן מקבלים קנסות כשהם עוברים על החוקים."
כפי שאתה כבר יודעה אני לא מאמין לכלום !...

או אפילו: The defense rests... in peace.איינשטיין כתב:ועל זה נאמר: The defense rests......
אכן עיינתי, ואני בהחלט חייב לציין כי אתה צודק בהקשר לשקיפותו של הנושא !Shed כתב:puca,puca כתב:מרטין ,שלום רב וחג שמח,MartinHSabag כתב:אתה מוכן לפרש את מה שכתבת?
מה לא הבנתה, מה לא ברור ?
בקשתי מ Shed בסעיף 1 שיכתוב באיזה חוק מדובר ?!
הוא ציין בשרשור :
"אין שום מניעה בחוק ...................." " החוק מגדיר יחס ברור בין כמות תוכן לכמות פרסומת............" וכו. בבקשה שציין מס / שם החוק עלו הוא מדבר /מתייחס .
בסעיף 2,
שאלתי בהקשר לבדיקות אשר נעשו/ים -ל זמני פרסומות ........, ובדיקות אחרות ....
לדוגמה עופר מציין כאן בשרשור כי : " בודקים את זה וערוצים 2 ו-10 כל הזמן מקבלים קנסות כשהם עוברים על החוקים."
כפי שאתה כבר יודעה אני לא מאמין לכלום !...
1. החוק אליו התייחסתי הוא חוק הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו התש"ן 1990. אתה יכול (ומוזמן) להוריד אותו כאן http://www.rashut2.org.il/editor%5CUpLoadLow%5CB-55.pdf.
2. החוק מגדיר במפורש מי מפקח על השידורים (מועצת הרשות השנייה) ואף מקנה לה יכולות ענישה ואכיפה (ע"עסעיף 49 לחוק).
3. אתה מוזמן לעיין קצת באתר של הרשות השנייה, ולקרוא את כל הדוחות הממלכתיים שאתה רק רוצה לחלום עליהם. למשל: http://www.rashut2.org.il/critic_violation.asp...