התפשטות הממירים המקליטים (DVR) הפכה את הפרסומות לפחות ופחות נצפות בעולם מפתחים מודלים חדשים של רווח לטלוויזיה, אך בישראל הטלוויזיה המסחרית מעדיפה להיאבק במגמה במקום להתאים עצמה אליה
כתבה בגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 30&fid=821

אתה צודק, יש תוכן שיווקי. אבל הנקודה היא שאתה לא צריך לבזבז את הזמן שלך בלראות 10 דקות של פרומואים + פרסומות + פרומואים + חסויות באמצע תוכנית, אתה פשוט מדלג על זה. זה בהחלט יותר נוח (ולי אין yesMax).nadavck כתב:אתם חושבים שאתם מדלגים על פרסומות.
כל התוכניות... כולן!!! כוללת מה שנקרא "תוכן שיווקי".
כל מומחה שאתם רואים בתוכנית הבוקר, כל מוצר שבמקרה עושים בוא שימוש, כל מותג שמוזכר במהלך התוכנית, משלמים הרבה מאוד כסף בשביל החשיפה.
תוכן שיווקי הוא חלק מהתשובה של המפרסמים בדיוק לבעיה הזאת
הייתי חותם "אחד שמבין" בשביל הקטע... אני יודע את זה כי אני עובד בתחום...

תסלח לי, אבל אתה טועה מאוד. האמריקאים היו אלה שהמציאו את התוכן השיווקי הפנימי. כל מכונית שנוהגים בה, כל משקה ששותים או חטיף שאוכלים, כל רשת מסעדות שמוזכרת (וונדי, מקדונלדס וכ"ו), כולם שילמו סכומים מאוד גבוהים על הפרסום הפנימי.droren כתב:תוכן שיווקי ופרסומות בתוך הסדרה עצמה זה הפתרון העקום של ההישראלים. בכול הסדרות האמריקאיות שאני רואה, אין שום תוכן שיווקי בתוך הסדרה.
אין מה לעשות, כמו שאמר JPOST, גם פה אנחנו נלמד בדרך הקשה......

אני לא סגור על סדרות אמריקאיות. אבל הקולנוע בנוי על תוכן שיוויקי.droren כתב:תוכן שיווקי ופרסומות בתוך הסדרה עצמה זה הפתרון העקום של ההישראלים. בכול הסדרות האמריקאיות שאני רואה, אין שום תוכן שיווקי בתוך הסדרה.
הסדרות האמריקאיות עתירות תוכן שיווקי. אפילו הסופרנוס היתה מלאה בו. אם עד עכשיו לא שמת לב זה בגלל שמדובר במותגים אמריקאיים שפחות קופצים לך לעין. אבל בפעם הבאה שדמות כלשהי תשתה פחית משקה קל כשהלוגו כל הזמן מופנה למצלמה, או קלוז אפ על יצרן המכשיר הסלולרי/ספק השירות או כשהדמות עורכת את קניותיה במגה סטור כזו או אחרת, לא תוכל שלא להפסיק להבחין בזה.nadavck כתב:אני לא סגור על סדרות אמריקאיות. אבל הקולנוע בנוי על תוכן שיוויקי.droren כתב:תוכן שיווקי ופרסומות בתוך הסדרה עצמה זה הפתרון העקום של ההישראלים. בכול הסדרות האמריקאיות שאני רואה, אין שום תוכן שיווקי בתוך הסדרה.
שעונים ומכוניות בג'ימס בונד; מחשבי אפל בכל סרט עם מחשב וסטודנטים וכו'.
תוכניות האירוח האמריקאיות גם כן בנויות על תוכן שיווקי בדיוק כמו בכל העולם....

עופר,oferlaor כתב:puca,
בעולם מתזמנים את כל הפרסומות בו זמנית בזמנים קבועים בכדי לגרום לך לראות פרסומות בכל מקום שתעבור.
חוץ מזה, אתה עדיין מבזבז את הזמן של הפרסומות. זה מצטבר ללא מעט זמן.
אנחנו הפסקנו אפילו לראות חדשות עם פרסומות, אנחנו פשוט מתחילים לראות את החדשות בשמונה ורבע......