לכבוד החג - Qore 11 בחינם - עכשיו ב-PSN האמריקאי.
לאלה מכם שעדיין לא יודעים מה זה Qore, מדובר במגזין אינטראקטיבי לאמריקאים בעלי קונסולת ה-PS3 . כל חודש בערך יוצא "גליון" חדש ששוקל בין ג'יגה לג'יגה וחצי ומכיל מכל טוב. בין אם זה סרטונים של מאחורי הקלעים של משחקים חדשים, חדשות לגבי הקונסולה בכלל, כתבות עם דוגמניות חינניות שאף אחד לא מקשיב להן אבל עדיין נחמד לראות אותן מדברות, וכמובן יש לעיתים דמו אקסלוסיבי ל-Qore שלא ניתן להוריד דרך החנות הרגילה.
כל פרק של Qore עולה בערך 3$ אך כמו שעשו בעבר עם Qore מספר 7, הגיליון החדש (11 במספר) מחולק חינם לכל משתמש ב-Playstation Network האמריקאית, לכבוד חג הפסח/א.
מה יש ב-Qore 11 ?
* inFamous - מוסיקה של המשחק האקסלוסיבי המצופה.
* Fat Princess - מבט מעמיק על המשחק המעניין שנחשף בתערוכת E3 על ידי חברת Titan Studios
* Mars Rover - כמה סרטונים על מוד למשחק Red Factio
* State of the Art - קצת על משחקים אמנותיים כמו Flower והמשחק Linger in Shadows
* תוכן נוסף להורדה - אם במקרה עשיתם מנוי שנתי למגזין Qore תוכלו לשחק לפני כולם בדמו של Red Faction: Guerrilla . יש גם Theme של המשחק Fat Princess שפתוח להורדה לכולם.
יאללה רוצו להוריד...
כל פרק של Qore עולה בערך 3$ אך כמו שעשו בעבר עם Qore מספר 7, הגיליון החדש (11 במספר) מחולק חינם לכל משתמש ב-Playstation Network האמריקאית, לכבוד חג הפסח/א.
מה יש ב-Qore 11 ?
* inFamous - מוסיקה של המשחק האקסלוסיבי המצופה.
* Fat Princess - מבט מעמיק על המשחק המעניין שנחשף בתערוכת E3 על ידי חברת Titan Studios
* Mars Rover - כמה סרטונים על מוד למשחק Red Factio
* State of the Art - קצת על משחקים אמנותיים כמו Flower והמשחק Linger in Shadows
* תוכן נוסף להורדה - אם במקרה עשיתם מנוי שנתי למגזין Qore תוכלו לשחק לפני כולם בדמו של Red Faction: Guerrilla . יש גם Theme של המשחק Fat Princess שפתוח להורדה לכולם.
יאללה רוצו להוריד...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שכחת שמי שעשו מנוי שנתי יקבלו גם את Linger in Shadows במתנה.
אבל משני הגיליונות בחינם שהיו עד עכשיו, למדתי בעיקר שלא שווה להוציא על זה כסף.
אבל משני הגיליונות בחינם שהיו עד עכשיו, למדתי בעיקר שלא שווה להוציא על זה כסף.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נ.ב
גם את High Velocity Bowling, נדמה לי.
גם את High Velocity Bowling, נדמה לי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Linger in Shadows הדבר הכי מטומטמם שרכשתי אי פעם למחשב/קונסולה - אחת הרכישות שאני הכי מצטער עליה מימיי.Malcontent כתב:שכחת שמי שעשו מנוי שנתי יקבלו גם את Linger in Shadows במתנה.
אבל משני הגיליונות בחינם שהיו עד עכשיו, למדתי בעיקר שלא שווה להוציא על זה כסף....
ולגבי הקביעה שלך על QORE - אני נוטה להסכים, לרובנו הדבר הזה מיותר לחלוטין.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני די בטוח שלא את המשחק אלא תוסף למשחק (דמות כלשהי אם אני זוכר נכון). מי שאוהב את המגזינים האלו ורוכש את התוספים שהם נותנים שם חינם בהחלט מחזיר את ההשקעה, רובנו לא.Malcontent כתב:נ.ב
גם את High Velocity Bowling, נדמה לי....
הם רשמו ופרסמו בכל דרך אפשרית שLIS זה לא משחק אלא מן שטות אינטראקטיבית אז אני לא מבין איך אפשר להתאכזבHuber כתב:Linger in Shadows הדבר הכי מטומטמם שרכשתי אי פעם למחשב/קונסולה - אחת הרכישות שאני הכי מצטער עליה מימיי.Malcontent כתב:שכחת שמי שעשו מנוי שנתי יקבלו גם את Linger in Shadows במתנה.
אבל משני הגיליונות בחינם שהיו עד עכשיו, למדתי בעיקר שלא שווה להוציא על זה כסף....
ולגבי הקביעה שלך על QORE - אני נוטה להסכים, לרובנו הדבר הזה מיותר לחלוטין....
- Huber
- חבר במועדון HT

אם היה רשום "שטות אינטראקיטבית" הייתי מסכים איתך
זה בעצם סירטון מטופש ותו לא - בקושי הייתי קורא לזה אינטראקטיבי, לדרוש תשלום על דבר שכזה זה גזל חד וחלק.
זה בעצם סירטון מטופש ותו לא - בקושי הייתי קורא לזה אינטראקטיבי, לדרוש תשלום על דבר שכזה זה גזל חד וחלק.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אבל באמת היה כתוב בכל מקום שזאת "שטות אינטראקטיבית".
ב gamespot הוא מופיע כ interactive movie, ובאתר של פלייסטיישן כתוב "Linger in Shadows™ is not a game, but rather an experiment into the realm of interactive digital art.".
אגב, אתה בטוח שעשית כל מה שאפשר לעשות שם? קיבלת את כל הגביעים שאפשר לקבל עליו?
ב gamespot הוא מופיע כ interactive movie, ובאתר של פלייסטיישן כתוב "Linger in Shadows™ is not a game, but rather an experiment into the realm of interactive digital art.".
אגב, אתה בטוח שעשית כל מה שאפשר לעשות שם? קיבלת את כל הגביעים שאפשר לקבל עליו?
- Huber
- חבר במועדון HT

לא ציפיתי למשחק - מצד שני לא ציפיתי לסירטון פשטני ודי מכוער. מה הכוונה "כל מה שאפשר לעשות שם"? יש אפשהו רשימה שמציינת מה אפשר? יכול להיות שאני מפספס משהו?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נתחיל מהסוף - יש רשימת גביעים, אפשר לבדוק כמה מהם קיבלת.
בקשר למה בדיוק קיבלת - אף אחד לא שמר בסוד את מהות המוצר. מדובר במשהו שפותח על ידי קבוצה שעוסקת ביצירת דמואים גרפיים. אם זה מכוער או לא זה עניין של טעם, אבל כדאי לברר מה קונים ולא לקנות באופן אוטומטי, ואז לא נתקעים עם משהו שנראה לך כמו סרטון פשטני ומכוער - שזה משהו שיכולת לדעת על המוצר אם היית מברר עליו כמו שצריך לפני הרכישה.
בקשר למה בדיוק קיבלת - אף אחד לא שמר בסוד את מהות המוצר. מדובר במשהו שפותח על ידי קבוצה שעוסקת ביצירת דמואים גרפיים. אם זה מכוער או לא זה עניין של טעם, אבל כדאי לברר מה קונים ולא לקנות באופן אוטומטי, ואז לא נתקעים עם משהו שנראה לך כמו סרטון פשטני ומכוער - שזה משהו שיכולת לדעת על המוצר אם היית מברר עליו כמו שצריך לפני הרכישה.
- Huber
- חבר במועדון HT

ואיך עושים את זה בדיוק? לא היה דמו, לא היה סרטונים מדויקים שלו (למיטב זיכרוני - הרי הוא בעצמו סירטון), ככה שזה היה נטו הימור. למזלי העלות שלו מגוחכת וזו הסיבה היחידה שהימרתי ולמרות התלונה שלי אני לא עד כדי כך מרגיש שהפסדתי משהו אחרי הכל
בגלל זה לי יש חוק - משחק ללא דמו, קפדהו וחשדהו
בגלל זה לי יש חוק - משחק ללא דמו, קפדהו וחשדהו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני כבר לא זוכר איפה בדיוק קראתי עליו, זה לא היה במקום אחד, אבל היה ידוע לי בדיוק במה מדובר, וגם ראיתי הרבה קטעים מהסרטון עצמו עוד לפני השחרור.