לפעמים, משום מה, אנשי קשר חדשים במכשיר לא מועתקים אל אאוטלוק.
התוצאה היא שבסנכרון הבא, כל מה שיש באאוטלוק מתווסף אל המכשיר וכל מה שלא דומה, נמחק מהמכשיר. האופציה של replace all info... לא מסומנת באייטיונז.
זה ממש מעצבן וגרם לי לאבד כמה וכמה טלפונים...יש רעיון למישהו?
