מה שמוביא אותי לפתיחת ת'רד רישמי המוחה על פגיעה ביצירות נעורים נוסטלגיות/מיתולוגית מעברי הרחוק. די, מספיק, חסל - הפסיקקו למחזר וצרו סרטים מקוריים. מניסיון עבר הוכח חד וחלק כי לקיחת מוצר נוסטלגיה ושיחזרו לרב (כן, אני יודע שיש יוצאי דופן - אבל בוא נודה בזה, הם מיעוט מוחץ) מביא לנו סרט דלוח ומיותר. אז הצטרו אליי בקריאה נרגשת - אנא הפסיקו להרוס לנו את סדרות וסירטי הנוסטלגיה שלנו!
תפסיקו להרוס לנו סירטי נוסטלגיה - הת'רד הרישמי
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אחרי שגיליתי שרוצים ליצור סרט המבוסס על הסידרה "מקגייור" (בלי מקגייוןר המקורי כמובן) פתאום אני מגלה שגם את "תהילה" רוצים לחדש לנו:
מה שמוביא אותי לפתיחת ת'רד רישמי המוחה על פגיעה ביצירות נעורים נוסטלגיות/מיתולוגית מעברי הרחוק. די, מספיק, חסל - הפסיקקו למחזר וצרו סרטים מקוריים. מניסיון עבר הוכח חד וחלק כי לקיחת מוצר נוסטלגיה ושיחזרו לרב (כן, אני יודע שיש יוצאי דופן - אבל בוא נודה בזה, הם מיעוט מוחץ) מביא לנו סרט דלוח ומיותר. אז הצטרו אליי בקריאה נרגשת - אנא הפסיקו להרוס לנו את סדרות וסירטי הנוסטלגיה שלנו!
אני ועוד הרבה מסכימים, אבל לך תגיד לאולפני הסרטים להפסיק להשתמש באווז שמטיל ביצי זהב...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם הצרכנים היו חכמים הם היו מצביעים ברגלים ולא נותנים לאולפני הסרטים אתך המוטיבציה הדרושה (קרי הכסף שלנו) על מנת להרוס לנו נוסטלגיות.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אפשר כמובן להסתכל על זה כמוך , ולהסכים עם כל מילה.
אפשר גם לראות את הזווית הנוספת ולהכריז : יש דור שלם שאין לו מושג מ"תהילה",
בואו נכיר להם.
"אושן 11" זו דוגמא לסרט שרבים מאיתנו לא ראו את המקור (פרנק סינטרה,סמי דייויס ג'וניור),
ואיזה מזל שעשו לו רימייק כזה מוצלח שגם אנחנו נהנה.
בגדול, אין ספק שיש בהוליווד בעיה עם תסריטים מקוריים חדשים וטובים בשנים האחרונות.
אפשר גם לראות את הזווית הנוספת ולהכריז : יש דור שלם שאין לו מושג מ"תהילה",
בואו נכיר להם.
"אושן 11" זו דוגמא לסרט שרבים מאיתנו לא ראו את המקור (פרנק סינטרה,סמי דייויס ג'וניור),
ואיזה מזל שעשו לו רימייק כזה מוצלח שגם אנחנו נהנה.
בגדול, אין ספק שיש בהוליווד בעיה עם תסריטים מקוריים חדשים וטובים בשנים האחרונות.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
נכון, לא חשבתי על זה ככה.bitton71 כתב:אפשר גם לראות את הזווית הנוספת ולהכריז : יש דור שלם שאין לו מושג מ"תהילה",בואו נכיר להם.
ואיזה מזל שעשו לו רימייק כזה מוצלח שגם אנחנו נהנה....
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
חידוש של "קראטה קיד" אמור לצאת בשנה הבאה עם ג'יידן סמית' (הבן של וויל) וג'קי צ'אן.
יש לו פוטנציאל לשני הכיוונים... אני אישית סקרן לראות איך הוא יתקדם - כל עוד הוא יתמקד בעלילה ולא בקרבות קראטה / קונג-פו לא מציאותיים.
סרטים גרועים לא חסרים, בין אם רימייקים ובין אם לאו.
אין לי בעיה עם חידוש של סרטים נוסטלגיים, אלא יותר עם המרה של סדרות (כמו מיאמי וייס, המלאכיות של צ'ארלי ועוד) ובעיקר משחקים (כמו דום, סטריט פייטר, האחים מאריו ועוד)...
יש לו פוטנציאל לשני הכיוונים... אני אישית סקרן לראות איך הוא יתקדם - כל עוד הוא יתמקד בעלילה ולא בקרבות קראטה / קונג-פו לא מציאותיים.
סרטים גרועים לא חסרים, בין אם רימייקים ובין אם לאו.
אין לי בעיה עם חידוש של סרטים נוסטלגיים, אלא יותר עם המרה של סדרות (כמו מיאמי וייס, המלאכיות של צ'ארלי ועוד) ובעיקר משחקים (כמו דום, סטריט פייטר, האחים מאריו ועוד)...
!I do my own stunts
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה מודע לכך שיש 3-4 גירסאות לסרט הזה, נכון? לי אישית יש 2 מהם בבית...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני היחיד נראה לי שלא ראה את TRON - הא?oferlaor כתב:יאללה, REMAKE ל-FLASHDANCE ול-TRON......
כל עוד לא יעשו לי REMAKE ל PRINCESS BRIDE אני לא איאלץ לתבוע את האולפנים הגדולים (ולזכות)...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ידעתי על שתי גרסאות, ה"רגילה" של ה 137 ד' + 190 ד' של ה SPECIAL EDITION.Huber כתב:אתה מודע לכך שיש 3-4 גירסאות לסרט הזה, נכון? לי אישית יש 2 מהם בבית......
ועכשיו אני באמת רואה שיש עוד גרסאות - http://en.wikipedia.org/wiki/Dune_(film)
גרסה נוספת של 177 ד', אני לא זוכר אם ראיתי אותה.
אנסה להשיג אותה.
שי
-
Huber
- חבר במועדון HT

הכל תלוי בביצוע המחודש - לא? במוזיקה לדעתי זו פחות בעייה, יש לא מעט חידושים איכותיים יותר מהמקור, בסרטים/סדרות זה נדיר.moco כתב:Huber,
גם עם ביצועים מחודשים של שירים יש לך בעייה?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מדבר על גירסה שונה לחלוטין - עם שחקנים שונים וכו:Shayosef כתב:ידעתי על שתי גרסאות, ה"רגילה" של ה 137 ד' + 190 ד' של ה SPECIAL EDITION.Huber כתב:אתה מודע לכך שיש 3-4 גירסאות לסרט הזה, נכון? לי אישית יש 2 מהם בבית......
אנסה להשיג אותה....
http://www.imdb.com/title/tt0142032/
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אההה זאת גרסת ה T.V שלדעתי היתה גרועה.Huber כתב:אני מדבר על גירסה שונה לחלוטין - עם שחקנים שונים וכו:Shayosef כתב:ידעתי על שתי גרסאות, ה"רגילה" של ה 137 ד' + 190 ד' של ה SPECIAL EDITION.Huber כתב:אתה מודע לכך שיש 3-4 גירסאות לסרט הזה, נכון? לי אישית יש 2 מהם בבית......
אנסה להשיג אותה....
http://www.imdb.com/title/tt0142032/...
שי