3G, גרסה 2.2.1 - חוסר יציבות
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
רציתי להמתין כבר לגרסה 3, אבל ה- 3G קרס, כך שלפני שבוע וחצי שדרגתי ל- 2.2.1.
המכשיר הוא Sim free, ולאחר שדרוג הגרסה, שדרגתי גם את גרסת העברית (בתשלום) לגרסה הרלוונטית.
אני חש באיטיות מסויימת במכשיר בין הפעולות, לפעמים חווה תעופות ל- Dashboard, במיוחד כאשר אני מנסה במסך החיוג לנווט באפשרויות בתחתית המזך (אנשי קשר, מועדפים, חייגן, etc..). לפעמים גם נסיון להוציא SMS "מעיף" אותי.
יכול להיות שזה נובע מהתקנת העברית, שמתקינה מספר אפליקציות (Clippy) שגורמות לבעיות..
הייתי רוצה לקבל רשמים מאלו מכם ששידרגו לגרסה, עם או בלי התקנת העברית, ולנסות להבין מה הגורם..
תודה
רציתי להמתין כבר לגרסה 3, אבל ה- 3G קרס, כך שלפני שבוע וחצי שדרגתי ל- 2.2.1.
המכשיר הוא Sim free, ולאחר שדרוג הגרסה, שדרגתי גם את גרסת העברית (בתשלום) לגרסה הרלוונטית.
אני חש באיטיות מסויימת במכשיר בין הפעולות, לפעמים חווה תעופות ל- Dashboard, במיוחד כאשר אני מנסה במסך החיוג לנווט באפשרויות בתחתית המזך (אנשי קשר, מועדפים, חייגן, etc..). לפעמים גם נסיון להוציא SMS "מעיף" אותי.
יכול להיות שזה נובע מהתקנת העברית, שמתקינה מספר אפליקציות (Clippy) שגורמות לבעיות..
הייתי רוצה לקבל רשמים מאלו מכם ששידרגו לגרסה, עם או בלי התקנת העברית, ולנסות להבין מה הגורם..
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אחת הבעיות עם החבילה בעברית בתשלום היא שהיא מנסה להיות מאוד "עשירה" ומוסיפה המון פונקציות שלא ממש רצוי בהכרח להתקין, כמו DIALER שלהם, CLIPPY וכו'.
המלצתי היא להיכנס לסידיה ופשוט למחוק כל דבר שאתה לא צריך.
המלצתי היא להיכנס לסידיה ופשוט למחוק כל דבר שאתה לא צריך.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עופרoferlaor כתב:אחת הבעיות עם החבילה בעברית בתשלום היא שהיא מנסה להיות מאוד "עשירה" ומוסיפה המון פונקציות שלא ממש רצוי בהכרח להתקין, כמו DIALER שלהם, CLIPPY וכו'.
המלצתי היא להיכנס לסידיה ופשוט למחוק כל דבר שאתה לא צריך....
ה- Dialer שלהם מאוד נחמד, אבל אם המחיר הוא "תעופות" (לרוב, אגב, התעופה היא במעבר ל"חייגן" בתחתית המסך) לעיתים תכופות, אני אוותר.
אני אמתין קצת כדי לקבל תגובות מחברים שהתקינו עברית בתשלום.
אגב, משהופסק הפיתוח על העברית החינמית, הדרך היחידה כרגע לשדרג גרסת iPhone ולקבל עברית תואמת, זו העברית בתשלום. תקנו אותי אם אני טועה..
יש לא אחת אלא שתיים חינמיות. ראה נעוצים.
http://www.iphones.co.il/forum/forumdisplay.php?f=82
לא ניסיתי.
לא ניסיתי.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

נראה שאכן יש חלופות..ewolf כתב:יש לא אחת אלא שתיים חינמיות. ראה נעוצים.
לא ניסיתי....
נמתין עם זה לכשיסתיים המנוי ל- iPhoneHE .
אגב, לגבי ה- dialer, הסרתי מה- Cydia את זה שהותקן עם העברית בתשלום, לטובת ה- Ismart dialer מה- App store. אני מניח שגרסה זו שאושרה ע"י Apple, אמורה להיות יציבה יותר.. אעדכן
תודה