האם לשדרג את הרמקולים?
שלום לכולם. בעקבות הרבה קריאות פה בפורום והמידע המקצועי ששאבתי מכם, קניתי לפני ארבעה חודשים את הרסיבר של אונקיו דגם 606. באותה התקופה קניתי גם את הפופקורן A110. מפעת מגבלות תקציב (מה שנשאר ממנו) התפשרתי על סט רמקולים של פולק אודיו מדגם RM-705. מכיוון שקצת התבעסתי על כך שאין לי קדמיים רצפתיים, שידרגתי רק את הקידמיים לוורפידל, דגם VALDUS 400. כך שכרגע יש לי קדמיים של וורפידל. סנטר אחוריים וסאב של פולק אודיו מהסט הנ"ל.
שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל ממשי בסאונד אם אני אחליף את הקדמיים של וורפידל לקדמיים של פולק אודיו, למשל MONITOR 50? ואשאיר כמובן את הסאב, סנטר והאחוריים מהסט RM-705.
חשוב לציין שאני צופה הרבה בסרטים, כולל בלוריי מה-PS3, כך שאני כן משתמש בפורמטי האודיו החדשים.
תודה רבה מראש. ארז.
שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל ממשי בסאונד אם אני אחליף את הקדמיים של וורפידל לקדמיים של פולק אודיו, למשל MONITOR 50? ואשאיר כמובן את הסאב, סנטר והאחוריים מהסט RM-705.
חשוב לציין שאני צופה הרבה בסרטים, כולל בלוריי מה-PS3, כך שאני כן משתמש בפורמטי האודיו החדשים.
תודה רבה מראש. ארז.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תראה, לגבי להקשיב בעצמי ולהחליט, אני מאוד אוהב את הסאונד שיש לי עכשיו עם המערך הנוכחי, אבל אני לא יכול להפסיק לתהות לגבי איך הסאונד אולי יהיה עם קדמיים של פולק.
אגב, יש הבדלים באיכות הסאונד בין המוניטור 50 ל-60?
תודה רבה.
אגב, יש הבדלים באיכות הסאונד בין המוניטור 50 ל-60?
תודה רבה.