האם צריך לשנות את השם HTPC ל VIV?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
goodoffer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הועתק מYNET.CO.IL

מוצרי VIIV יתמכו בכל שימושי המחשב הרגילים אבל גם יתממשקו למכשירים קיימים - מכשיר ה-DVD, מערכות סטריאו, מקליטי תוכניות בסגנון yesMax ו-TiVo או פשוט יחליפו אותם לגמרי.

מערכות VIIV שיגיעו עם הכיתוב "Enjoy with Intel VIIV technology", יציעו צליל דולבי סראונד (5.1 או 7.1), תמיכה בטלוויזיה באבחנה גבוהה (HDTV), בפורמטי מדיה מגוונים, ובתקשורת אתרנטי ו-Wi-Fi. אפשר יהיה לשלוט ברוב התכונות שלהם באמצעות שלט רחוק, מקלדת ועכבר או פאנל חיצוני.

מכשיר VIIV טיפוסי ימוקם בסלון, כשרת לרשת ביתית אלחוטית או קווית. על-גביה הוא יוכל להזרים קבצים למחשב אחד, במקביל לשימוש כשרת מדיה שמזרים מוזיקה לחדר אחר וסרט HDTV למחשב שולחני, או למקלט שמחובר לטלוויזיה או למסוף אלחוטי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3196190,00.html

הרי גם ככה זה מש שיש לנו. לא?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 416 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

:lol: עד שיצא הקונרוי אפשר יהיה לקרוא להן HOT VIIV

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

לפי דעתי סתם הגזמת
HTPC זה שם כמו שתגיד טלויזיה
VIV זה שילוב של אינטל שכולל לוחות שלהם מעבדים ועוד שאר ירקות לצורך העניין פלאזמה
אבל עדיין פלאזמה היא טלוייזיה

סוף שבוע טוב
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 416 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

Shakty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

הצדדים הטובים והצדדים הרעים של VIIV

נתחיל בטוב - יגרום ליצרניות שלא בהכרח באות מתחום המחשבים לייצר מוצרי HTPC בקלות רבה ובסטנדרטיזציה מלאה.
דבר שלעצמו יגדיל את השוק.

הרע - נתחיל בזה שה VIIV יתמוך רק ב MCE בצורה רשמית, אבל זה עוד הדבר הפחות נורא - הכי נוראי זה שאינטל - כן אינטל חברת חומרה חתמה על הסכמי תוכן עם חברות בהוליווד ומתחום המוסיקה - ביחד עם הויסטה של מיקרוסופט - אנחנו נהיה חנוקים בDRM.
חוסר גמישות במערכת יגרום לשוק להיות מחולק לשניים בחלוקה דיכוטומית - מצד אחד יהיו פריקים שלא מוכנים לקבל את תכתיבי WINTEL (Windows + Intel) ויבנה מערכות פתוחות (שלא ברור אם ה VIIV יתמוך בהם) ומצד שני צרכנים רגילים שייקנו מוצרי מדף שיהוו פיתרון כולל בלי לדעת בכלל מה יש בפנים.

מה שאינטל מנסה לעשות לעשות זה לא פלטפורמה זה כניסה חודרנית וטראומטית לסלון שלנו.

אני ציפיתי לפרוטוקלים של הדברות בין רכיבי מערכת שונים על מנת להקל את הסטנדרטיזציה של הנושא לא שיידחפו לי תוכן DRM בתשלום - לא זכור לי בשום שלב שאנשים ציפו מחברת חומרה כמו אינטל שתחתום על הסכמי תוכן!

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #6 

מה שטוב ב- Viiv הוא שהיא יוצרת סטנדרטים חדשים בתחום החומרה:

1. מערכות בהספק נמוך שזקוקות לקרור שקט בהרבה
2. כיבוי והדלקה מיידיים (אני מבין שמדובר בזכרון flash פנימי שמגבה את הזכרון הראשי)

גם אם Viiv יהיה "חנוק" ב- DRM , התגובה של AMD תהיה חייבת להתייחס לתכונות החדשות (וכן, LIVE נשמע כמו חיקוי עלוב, הבה נקווה שיש לכך כיסוי).

חוץ מזה, עד היום לא נותרה מערכת DRM אחת שלא פוצחה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”