40a650 חדשה! כמה שאלות
אהלן,סוף סוף קניתי LCD והתקינו לי את היום את ה40A650,אחחח איזה טלוויזיה...
תמונות אני ילה מחר..כמה שאלות:
1. זה רק אני או שהטלוויזיה באור היא טובה יותר משמעותית מכשהיא נמצאת בחושך?
2. הגדרתי את הגדרות הכיול כפי שטלוש המליץ,התמונה בSD יוצאת כהה מדי לטעמי וחסרת צבעים...האם יש למישהו המלצה אחרת לכיול?
3. האם אפשר להפעיל בטלוויזיה PIP [ תמונה בתוך תמונה] ?
תודה מראש
תמונות אני ילה מחר..כמה שאלות:
1. זה רק אני או שהטלוויזיה באור היא טובה יותר משמעותית מכשהיא נמצאת בחושך?
2. הגדרתי את הגדרות הכיול כפי שטלוש המליץ,התמונה בSD יוצאת כהה מדי לטעמי וחסרת צבעים...האם יש למישהו המלצה אחרת לכיול?
3. האם אפשר להפעיל בטלוויזיה PIP [ תמונה בתוך תמונה] ?
תודה מראש
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תתחדש
1 לדעתי היא טובה באור ובחושך
2 בשרשור של טלוש רשמתי הגדרות מעט שונות שווה לבדוק, תמיד אתה יכול להשתמש בהגדרות ולשחק מעט עם הBACK LIGHT איפשהו באזור ה5
3 יש אפשרות חטט קצת בMENU
1 לדעתי היא טובה באור ובחושך
2 בשרשור של טלוש רשמתי הגדרות מעט שונות שווה לבדוק, תמיד אתה יכול להשתמש בהגדרות ולשחק מעט עם הBACK LIGHT איפשהו באזור ה5
3 יש אפשרות חטט קצת בMENU
1. התחלטתי לראות סרט HD בחושך,ולא יודע לא התלהבתי נראה רגיל כזה..פתאום אני פותח את האור,איזה איכות...השחורים,הצבעים...רק אני שם לב לזה? יש אפשרות לעשות משוה בנוגע לזה? אני רוב הזמן צופה בחושך...
2. אני אבדוק,בכל מקרה אם לעוד משיהו יש המלצה אני לא אתנגד :פ
3.חיפשתי,הוא כתוב באפור ואי אפשר להיכנס עליו...מישהו יודע איך להפעיל אותו?
3.חיפשתי,הוא כתוב באפור ואי אפשר להיכנס עליו...מישהו יודע איך להפעיל אותו?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
צודק, שהיה לי את המכשיר גם אני הבחנתי בזה , באור התמונה יתר חדה והצבעים יותר עמוקים,amitgba כתב:1. התחלטתי לראות סרט HD בחושך,ולא יודע לא התלהבתי נראה רגיל כזה..פתאום אני פותח את האור,איזה איכות...השחורים,הצבעים...רק אני שם לב לזה? יש אפשרות לעשות משוה בנוגע לזה? אני רוב הזמן צופה בחושך...
3.חיפשתי,הוא כתוב באפור ואי אפשר להיכנס עליו...מישהו יודע איך להפעיל אותו?...
כל LCD ניראה הרבה יותר טוב באור, כי אז השחור ניראה טוב, בחושך כבר רואים ש LCD לא באמת יודע להציג שחור....amitgba כתב:1. התחלטתי לראות סרט HD בחושך,ולא יודע לא התלהבתי נראה רגיל כזה..פתאום אני פותח את האור,איזה איכות...השחורים,הצבעים...רק אני שם לב לזה? יש אפשרות לעשות משוה בנוגע לזה? אני רוב הזמן צופה בחושך...
3.חיפשתי,הוא כתוב באפור ואי אפשר להיכנס עליו...מישהו יודע איך להפעיל אותו?...
בחושך היעדר העומק בתמונה והשחור הלא טוב מתגלים ב LCD, בגלל זה בחנויות הרבה מאוד פעמים חושבים שרואים טוב יותר ב LCD מאשר בפלזמה (בגלל התאורה החזקה).
ניסיתי את כולם,ההגדרה לHTPC מתאימה לי,HD רואים מדהים,SD אני עדיין מתלבט בין תמונה חשוכה יותר וחסרת צבעים לתמונה בעלת צבעים אבל שרואים יותר תפגמים...maor199 כתב:אני לא משחק אבל לפי מה שקראתי מצב DYNAMIC הוא האופטימלי כמובן עם כיול נכון של המצב
יצא לך לנסות חלק מההגדרות בשרשור של טלוש?
מצאת מה שחיפשת?...
כרגע נשאר לי רק כיול לSD ולמשחקי מחשב.
חחחח איך זכרת את זה...האמת זה התחיל אפילו בתקופת הC3000 ...yanivol כתב:תתחדש. סוף סוף לאחר דיונים ארוכים שהתחילו עוד בימי ה C3500 של טושיבה.
מאחל לך הנאה צרופה....
באמת התחלתי עם טושיבה ובהמשך דילגתי ביןהרבה מועמדות [הסקארלט,PV80,L4000,פיליפס 7403....בסוף לקחתי את הטובה מכולם