http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3697585,00.html
הגיטריסט המוערך Steve Vai מגיע לישראל!!!
-
BenNeumann
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: בן נוימן
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
Steve Vai מתכנן לבוא לארץ בקרוב כדי כמובן להופיע בהיכל התרבות,אך גם לערוך כיתת אומן, להרצות, שאלות-תשובות ומפגש מעריצים. שווה!!!!
" יש שני דברים שאני שונא, בירה חמה ונשים קרות "
* וויסטון צ'רציל *
* וויסטון צ'רציל *
-
BenNeumann
- חבר פעיל

אמן אמן 
* וויסטון צ'רציל *
* וויסטון צ'רציל *
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
nice 
- StonedJunglist
- חבר ותיק

פריפ פשי זה כבר עולם אחרpup26 כתב:רק שיביאו מישהו יותר נורמלי מסטריאני....
רוברט פריפ למשל...
-
BenNeumann
- חבר פעיל

תמיד האומנים הטובים הם קצת משוגעים...
* וויסטון צ'רציל *
* וויסטון צ'רציל *
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
פריפ ? ראיתי את ההופעה המדוברת בהלסינקי לפני 4 שנים בערך , פריפ היה הבלוף הכי גדול של המופע , סאטריאני עלה ראשון ועשה את הסט שלו, לאחר מכן עלה וואי העמידו לו ונטילטור רצפתי תעשייתי כזה שמנופף לו בשיער ....
וואי עם כל הפוזות ..... ובמשך כל ההופעה עמד מישהו כזה בצד , מאחור, בצל , ועשה רושם שהוא איש טכני , מכוון גיטרות או משהו כזה .... כל הזמן הגיטרות היו לו בידים והוא משחק איתם בלי שום סאונד ........ לבסוף סאטריאני מודיע שההופעה נגמרה והוא מודה לוואי , מציג את עצמו ומודה לקהל , ולבסוף הוא מציג את פריפ ואז נדלק הספוט עליו , לא שמעו אותו מנגן כלום ..... מחיאות כפיים וסוף סיפור , הקיצר הבן אדם לא ניגן כלום , עבדו עלינו זה היה G2 ......אנשים היו בהלם כזו בדיחה עוד לא ראו .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הזוי לחלוטין.
הבנאדם פסיכופת אבל גאון, יש לו איזה שריטה שהוא מנגן בישיבה מאחורה עם ארגז אפקטים בגודל של בנין, היתה לו הופעה לפני איזה 40 שנה שהוא היה עייף וישב ומאז הוא מנגן ככה בישיבה, סוציופט, הוא גם משתולל אם מישהו מהקהל מצלם.
אבל בכל זאת, רק לשמוע את RED להבין שהוא גאון ויחיד בדורו.
הבנאדם פסיכופת אבל גאון, יש לו איזה שריטה שהוא מנגן בישיבה מאחורה עם ארגז אפקטים בגודל של בנין, היתה לו הופעה לפני איזה 40 שנה שהוא היה עייף וישב ומאז הוא מנגן ככה בישיבה, סוציופט, הוא גם משתולל אם מישהו מהקהל מצלם.
אבל בכל זאת, רק לשמוע את RED להבין שהוא גאון ויחיד בדורו.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- StonedJunglist
- חבר ותיק

לא ראיתי את ההופעה.. אבל יש הבדל בין פריפ לבין סטריאני והאחרים.. הם לעומתו וירטואזים.. שמנגנים לדעתי ברובם טכניקה.. מהירות.. ודברים שגיטריסטים למיניהם מבינים.. לעומתם פריפ מאז ומתמיד עובד יותר על רגש, על יצירתיות.. על צלילים מוזרים...bossgt6 כתב:פריפ ? ראיתי את ההופעה המדוברת בהלסינקי לפני 4 שנים בערך , פריפ היה הבלוף הכי גדול של המופע , סאטריאני עלה ראשון ועשה את הסט שלו, לאחר מכן עלה וואי העמידו לו ונטילטור רצפתי תעשייתי כזה שמנופף לו בשיער ....וואי עם כל הפוזות ..... ובמשך כל ההופעה עמד מישהו כזה בצד , מאחור, בצל , ועשה רושם שהוא איש טכני , מכוון גיטרות או משהו כזה .... כל הזמן הגיטרות היו לו בידים והוא משחק איתם בלי שום סאונד ........ לבסוף סאטריאני מודיע שההופעה נגמרה והוא מודה לוואי , מציג את עצמו ומודה לקהל , ולבסוף הוא מציג את פריפ ואז נדלק הספוט עליו , לא שמעו אותו מנגן כלום ..... מחיאות כפיים וסוף סיפור , הקיצר הבן אדם לא ניגן כלום , עבדו עלינו זה היה G2 ......אנשים היו בהלם כזו בדיחה עוד לא ראו .
...
לא מומחה בגיטרות ובעניינים אבל הייתי מעדיף לראות את פריפ מריץ איזה סט של קרימזון
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אין לי בכלל ספק שאתה צודק לא בקשר אליהם, אלא בקשר אליו , הוא היה מאוד יצירתי ומעניין וניסה דברים ושילובי כלים שלא עשו בהם שימוש אז, לא במוסיקה הזו , אני רק אומר לך מה היה בהופעה , והאמן לי אני לא מגזים במילימטר , כך זה היה בול , פשוט עבדו עלינו , אני חשבתי שלראות אותו יהיה כל כך שונה ומעניין , ואין ....שום כלום .
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שמע הוא לא צפוי, הוא לא שם קצוץ על אף אחד וגם לא על הקהל.
שבוע אחרי שהם הוציאו אצ RED, שלטעמי הוא תקליט הפרוג הגדול בכל הזמנים הוא פירק את הלהקה בלי שום התראה.
קראתי פעם ראיון עם אחד מחברי הלהקה שסיפר שהם חיו באי וודאות מטורפת שלא ידעו מתי הלהקה תתפרק , כל יום הכל יכל להשתנות.
מחיר הגאונות...
שבוע אחרי שהם הוציאו אצ RED, שלטעמי הוא תקליט הפרוג הגדול בכל הזמנים הוא פירק את הלהקה בלי שום התראה.
קראתי פעם ראיון עם אחד מחברי הלהקה שסיפר שהם חיו באי וודאות מטורפת שלא ידעו מתי הלהקה תתפרק , כל יום הכל יכל להשתנות.
מחיר הגאונות...
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

עם אנשים לא צפויים צריך להיזהר שבעתיים ולהחתים אותם על חוזים לא צפויים שאם אם הם עושים קטע בסגנון הנ''ל הם יקבלו תביעה עם סכום לא צפוי .pup26 כתב:שמע הוא לא צפוי, הוא לא שם קצוץ על אף אחד וגם לא על הקהל.
מחיר הגאונות......
תחשוב שהוא בא לרמת גן למופע בפארק ו 50 אלף רוכשים כרטיסים לראות אותו לדוגמא , והוא עומד כמו אהבל עם גיטרה מחוברת לאוזניות ומנגן לעצמו ..... משהו בסגנון הזה ........
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ואגב יש הרבה גאונים שלא עושים צרות , ולא צריך לשלם שום מחיר ......