מגברים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

בוודאי. הם גם עולים כפול.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

bose

שליחה #22 

היו לי בוז-501,הייתי שומע גם בישיבה מולם וגם בישיבה ביניהם,כי בדגם הזה יש קמקול ימני ורמקול שמאלי,הצליל היה קצת עמום,רמת פירוט בינונית,אבל אני מתגעגע אליהם,הייתי יושב מולם שעות על גבי שעות כל יום,וחברים היו עולים לרגל,חביבי לסטליטים שלהם אין את הקסם הזה,אתה מדבר על 901-601-501,שהיה בהם משהו,יש לי חבר שיש לו אותם ,זה לא זה.

zlicht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

לחובבי הסטלייטים של BOSE: מס' עובדות על ה"רמקול" ה

שליחה #23 

1. הסטלייטים של BOSE מסוגלים להגיע רק ל - 15Khz. כל תדר מעל פשוט נחתך ...
תהית פעם מודע BOSE אינם מפרסמים ל-ע-ו-ל-ם מפרטים טכניים של רמקולים ?
2. האלמנטים בסטלייטים הינם מחפירים בפשטותם וידוע שעלותם הגולמית לBOSE מסתכמת בכמה עשרות דולרים.
3. יש "חור שחור" של תחום תדרים בין התחום הנמוך ביותר שהסטלייט מסוגל להשמיע לתחום הגבוה ביותר שהסאב מסוגל להשמיע. זה כמו שאתה תקנה משקפיי ראייה בהם באורך גל מסויים לא תראה כלום ...
4. הסיבה שהרמקול נשמע "מושך" בחנות היא הדגשה מובנית של של התחום הגבוה והנמוך על חשבון המידים. זה גורם לרמקול להישמע "חזק" ו"דינמי" יותר. כמובן שדבר זה הינו פסול ביותר משום שרמקול אמור לשחזר את המוסיקה ותו-לא. גם ה"דינמיות" כביכול מעייפת את האוזן אחרי 10 דקות האזנה.

ככלל, הרעיון של סטלייטים הינו רעיון מצויין ויש סטים נפלאים של מספר יצרנים, רובם ככולם זולים יותר מהסט של BOSE ומיותר לציין שעולים עליו בכל מדד שהוא.

אוהב בכל זאת את BOSE ? זכותך.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

זכויות

שליחה #24 

שוסטר היקר,אני לא יודע באיזו זכות החבר שליכט העניק לך זכות לאהוב bose ,אין לך זכות בעולם האודיופיל לשמוע בוז אלה במחתרת,לפחות לא לדבר על זה בפורום ,אפילו אם נדמה לך שאתה אוהב,או רוצה למרוד בפורום,אתה על הכוונת,הגיע הזמן לחזור בתשובה גם אם כבר עשית זאת,יש דברים שלא מדברים עליהם,כפירה לשמה.החבר שליכט יוזמן לשימוע.

arielshiran
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

אני אגיב לענין שלשמו נפתח הת'רד ואמליץ

שליחה #25 

חד משמעית ללכת על רסיבר של NAD ולא על אף אחד מהאחרים שהוזכרו. למטרות מוזיקליות בתקציב הנ"ל NAD עושה בי"ס לכל יפני מצוי והיחיד שאולי יוכל לדגדג אותו ולו במעט יהיה מרנץ 5500 או 5600. בכל מקרה אם המטרה היא קבלת סאונד טוב יותר בסטריאו מהרמקולים הקיימים וזאת ע"י החלפת רסיבר והתקציב מאפשר את הדגמים שציינת, הייתי ממליץ חד משמעית וכבעליו של NAD T763 שנרכש לאחר שיטוטים והאזנות מרובים מאוד (לדנונים, ימאהות, אונקיואים, מרנצים, הרמנים, פיונירים וגם רוטלים וארקמים) ללכת על -T743 ואם התקציב מאפשר על ה-T753. תהיה פשוט מבסוט.
בהצלחה!

nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #26 

אין ספק שבוז טובים יותר מרוב ה NO NAME שיש. אבל, הם רמקולים יחסית יקרים, וככאלה אין ספק שניתן לאמר שהם נותנים תמורה גרועה ביחס למחיר בכל הונגע למערכת ביתית.

בזמנו השוויתי בין רמקולים של בוז (כולל הסדרות הטובות יותר, שאינן סטליטים 501 901 וכו') ובין כמה רמקולים אחרים (טוטם, אנרג'י מישן ) תוך שימוש באותו ציוד הגברה שהיה אלמנטרי למדי (רסיבר ימהה 540). הבוז נשמעו בהתחלה מרשימים מאוד אבל אחרי האזנה חוזרת נשמעו מנופחים ולא מדוייקים. אחת הסיבות שבמקומות ציבורים בוז (או JBL למשל) מצליח הינו הצליל המוגזם שלהם. מה שעובד בפאב עשוי להיות גרוע מאוד למערכת ביתית.
בנוסף- אני חסיד גדול של להאזין קודם ורק אחר כך לשפוט. אז אחרי שהאזנתי ולא התרשמתי, בדקתי באתר של בוז- רציתי לראות את נתוני הרמקול. לרוב הם מוסרים אינפורמציה מינימלית.

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... c&start=15
נועם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”