מחפש המלצה למסך טלויזיה
אני מחפש מסך טלויזיה, הנתונים הינם:
מרחק צפיה: 2.5 מטר
תקציב: עד 5 אלף, תלוי אם זה שווה את ההשקעה.
שימוש עיקרי: 60 אחוז שידור הוט רגילים, לאחר קניה אני אזמין את ממיר HD (אבל לפי מיטב בהנתי, הדבר לא ישפר את כל השידורים, אלא רק יוסיף כמה ערוצים בHD. תקנו אותי אם אני טועה). הרבה שידורי ספורט.
שאר ה40 אחוז אלה הם סרטי DVD וסדרות. חלק מהם מופעלים ממחשב.
בהמשך הכוונה היא לרכוש PS3, ואז גם השיקול הזה יכנס.
סה"כ החשיבה היא גם לקדימה, אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בעוד שנה-שנתיים.
לפי הביקורות בפורום, ראיתי שבמקרה ומדובר בתכני SD העדפה היא לפלזמה, אך אני די נבהל מכל העניין של שטיפות שיש לבצע במקרה שיש תקלה (גם אורך חיים קצר יותר, נכון?). לכן העדפה היא לLCD. אם יש מסך שאני יתאים לי בול והוא יהיה פלזמה, גם זאת אפשרות. אין בעיה של אור בחדר, החדר בדר"כ לא מואר יותר מדי.
תודה למתייחסים וחג שמח.
מרחק צפיה: 2.5 מטר
תקציב: עד 5 אלף, תלוי אם זה שווה את ההשקעה.
שימוש עיקרי: 60 אחוז שידור הוט רגילים, לאחר קניה אני אזמין את ממיר HD (אבל לפי מיטב בהנתי, הדבר לא ישפר את כל השידורים, אלא רק יוסיף כמה ערוצים בHD. תקנו אותי אם אני טועה). הרבה שידורי ספורט.
שאר ה40 אחוז אלה הם סרטי DVD וסדרות. חלק מהם מופעלים ממחשב.
בהמשך הכוונה היא לרכוש PS3, ואז גם השיקול הזה יכנס.
סה"כ החשיבה היא גם לקדימה, אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בעוד שנה-שנתיים.
לפי הביקורות בפורום, ראיתי שבמקרה ומדובר בתכני SD העדפה היא לפלזמה, אך אני די נבהל מכל העניין של שטיפות שיש לבצע במקרה שיש תקלה (גם אורך חיים קצר יותר, נכון?). לכן העדפה היא לLCD. אם יש מסך שאני יתאים לי בול והוא יהיה פלזמה, גם זאת אפשרות. אין בעיה של אור בחדר, החדר בדר"כ לא מואר יותר מדי.
תודה למתייחסים וחג שמח.
תודה, במידה, וכנראה שכך גם יקרה, אני אלך על PV8.
איך עדיף לחבר אותו לממיר. ראיתי שמומלץ scart-svideo, זה מעביר גם את הקול באותו חיבור?
לאחר מעבר לממיר HD, לחבר עם HDMI בשני הקצוות.
האם יש צורך לבצע פעלות כלשהם אחרי רכישה (שטיפה וכו)?
אם יש למישהו עוד הצעות לדגם אחר, אשמח לשמוע.
איך עדיף לחבר אותו לממיר. ראיתי שמומלץ scart-svideo, זה מעביר גם את הקול באותו חיבור?
אם יש למישהו עוד הצעות לדגם אחר, אשמח לשמוע.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
סוני 4000e
אין צורך בשום פעולה, S VIDEO לא מעבר קול, יש כבל של SVIDEO +כבלים לקולthea כתב:תודה, במידה, וכנראה שכך גם יקרה, אני אלך על PV8.
אם יש למישהו עוד הצעות לדגם אחר, אשמח לשמוע....