שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי מסך FULL HD לחדרי, וחשבתי שברגע שאני אחבר די וי די בעזרת כבל HDMI אני אתחיל לראות סרטים באיכות HD. שהגעתי שחנות מדיה אנשים דיי צחקו עלי ואז חשפו בפני את הסטרימר.
נדלקתי! וכמו ילד קטן התלהבתי ואמרתי שגם אני רוצה אחד כזה!. אבל בפעם הראשונה בחיים שלי אמרתי שאני רוצה לברר קצת על הדבר הזה לפני שאני קונה. וכך הגעתי לאתר הזה.
קראתי את המאמרים והקישורים ועלו אצלי כמה שאלות.
1) אני נורא התלהבתי מה M6500A של DVICO אך ראיתי שהסקירה שלכם פורסמה ב2008 רציתי לדעת האם המכשיר הזה יצליח להחזיק מעמד בשנים הקרובות מבחינת הטכנולוגיה. כלומר הכוונה שלי שבמידה ואני רוכש את המכשיר הוא לא תוך כמה חודשים כבר ייחשב מיושן.
2)קראתי שאפשר לחבר את M6500A לרשת האלחוטית ולא רק בחיבור LAN . איך עושים את זה צריך לקנות כרטיס מיוחד לתוך המכשיר או שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי של כל מחשב שמתחבר בעזרת USB.
3)האם בעזרת המכשיר הזה אני באמת אצליח לראות סרטים באיכות HIGH DEF אצלי בטלויזיה וסוף סוף אצליח לממש את הפוטנציאל הגלום בה.
בתודה מראש לכ העוזרים,
שי
עזרה במזרים מדיה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שלום לך וברוך הבא לפורום.
כאמור, כמו שכבר הבנת בעצמך, DVD (גם אם יש לו יציאת HDMI) לא יכול לנגן HD. הרזולוציה המקסימלית האפשרית בו היא 720x576, מה שלא מספיק בשביל HD (מינימום 1280x720).
אענה לך על מה שאני יודע:
בעיקרון, בשרשור הבא תוכל לראות על דור חדש של סטרימרים שאמור לצאת בקרוב:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=180.
לי אין מזרימדיה כך שלא אוכל להמליץ לך על אחד מאלו המופיעים בדביק. אני בטוח שחברים אחרים ישמחו להמליץ לך.
שים לב שתקן אלחוטי 802.11g בדר"כ לא מספיק כדי לנגן תכני 1080p (בגלל ה- bitrate הגבוה), לכן צריך תקן N או להשתמש בחיבור LAN רגיל. את התקן הזה ניתן להשיג בעזרת dongle USB וכמובן צריך נתב שתומך בתקן N. (שוב, שים לב שבקישור שנתתי לך ייתכן שהמזרימדיות מהדור הבא יכללו כבר חיבור אלחוטי 802.11n פנימי).
כן, בעזרת מזרימדיה אתה תצליח לראות סרטים באיכות HD.
כאמור, כמו שכבר הבנת בעצמך, DVD (גם אם יש לו יציאת HDMI) לא יכול לנגן HD. הרזולוציה המקסימלית האפשרית בו היא 720x576, מה שלא מספיק בשביל HD (מינימום 1280x720).
אענה לך על מה שאני יודע:
בעיקרון, בשרשור הבא תוכל לראות על דור חדש של סטרימרים שאמור לצאת בקרוב:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=180.
לי אין מזרימדיה כך שלא אוכל להמליץ לך על אחד מאלו המופיעים בדביק. אני בטוח שחברים אחרים ישמחו להמליץ לך.
שים לב שתקן אלחוטי 802.11g בדר"כ לא מספיק כדי לנגן תכני 1080p (בגלל ה- bitrate הגבוה), לכן צריך תקן N או להשתמש בחיבור LAN רגיל. את התקן הזה ניתן להשיג בעזרת dongle USB וכמובן צריך נתב שתומך בתקן N. (שוב, שים לב שבקישור שנתתי לך ייתכן שהמזרימדיות מהדור הבא יכללו כבר חיבור אלחוטי 802.11n פנימי).
כן, בעזרת מזרימדיה אתה תצליח לראות סרטים באיכות HD.