ספק כח ללוח אם Mini ITX מבוסס על אדפטר ומעל DC-DC
אני בונה מחשב סביב לוח של אינטל mini itx D945gclf2
הנקודה היא שאני בונה מארז לבד מפרספקס, ומחפש ספק כח למחשב הזה, כמה שיותר קטן.
לא יהיה לו סידירום, אז אני גם לא חייב משהו חזק במיוחד.
אני לא מצליח למצוא ספקי כח קטנים, מצאתי כמה כאלה בגודל של 6 על 12 אבל המחיר שלהם מופקע לדעתי.
מארז שלם לא בא בחשבון, לא רק שהם מכוערים , הם עולים יותר ממה שעלה לי הלוח אם הנ"ל!
חיטטתי קצת באינטרנט ומצאתי דברים שנקראים PicoPSU שזה בעצם טרנספורמטור של כמו של לפטופים שמתחבר ללוח אלקטרוני קטן , והלוח הקטן הזה מתחבר לכניסת הATX בלוח האם.
ועכשיו לשאלות:
איפה בארץ אני יכול להשיג PcioPSU כזה ,אם בכלל , לפני שאני הולך לקנות מאיביי
או בכלל ספקים קטנים?
האם אני אולי יכול להשתמש בטרנספורמטור ישן של לפטופ יבמ? אם כן איך אני יכול להשיג או לבנות את המעגל שמתחבר לטרנספורמטור וללוח אם?
מודה מראש לכל עזרה בנושא (ובקרוב אפתח בלוג בנושא הבניה שלו , לכל מי שמתעניין בנושא הזה!)
הנקודה היא שאני בונה מארז לבד מפרספקס, ומחפש ספק כח למחשב הזה, כמה שיותר קטן.
לא יהיה לו סידירום, אז אני גם לא חייב משהו חזק במיוחד.
אני לא מצליח למצוא ספקי כח קטנים, מצאתי כמה כאלה בגודל של 6 על 12 אבל המחיר שלהם מופקע לדעתי.
מארז שלם לא בא בחשבון, לא רק שהם מכוערים , הם עולים יותר ממה שעלה לי הלוח אם הנ"ל!
חיטטתי קצת באינטרנט ומצאתי דברים שנקראים PicoPSU שזה בעצם טרנספורמטור של כמו של לפטופים שמתחבר ללוח אלקטרוני קטן , והלוח הקטן הזה מתחבר לכניסת הATX בלוח האם.
ועכשיו לשאלות:
איפה בארץ אני יכול להשיג PcioPSU כזה ,אם בכלל , לפני שאני הולך לקנות מאיביי
או בכלל ספקים קטנים?
האם אני אולי יכול להשתמש בטרנספורמטור ישן של לפטופ יבמ? אם כן איך אני יכול להשיג או לבנות את המעגל שמתחבר לטרנספורמטור וללוח אם?
מודה מראש לכל עזרה בנושא (ובקרוב אפתח בלוג בנושא הבניה שלו , לכל מי שמתעניין בנושא הזה!)
נערך לאחרונה על ידי Effie04 ב 07/04/2009 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנסה להיות יותר ספציפי:
איפה בארץ אני יכול להשיג מעגל DC-DC שישמש לאדפטר חיצוני , משהו כמו זה:
http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id.417/.f
איפה בארץ אני יכול להשיג מעגל DC-DC שישמש לאדפטר חיצוני , משהו כמו זה:
http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id.417/.f