שלום אני מתלבט בין כמה דגמי מסכים שהשימוש העיקרי בו יהיה:
הרוב דרך סטרימר WD HD ואחרי זה חיבור של המחשב ורק שידורי ספורט דרך ממיר של הוט מעט מאוד הייעוד העיקרי יהיה הסטרימר ככה שמה שמעניין אותי בעיקר זה למי יש את המעבד תמונה הכי טוב ופחות משנה לי אייך יראו תכני SD !!
הדגמים הם
SAMSUNG A450
SHARP D44
panasonic PV8 או PANASONIC PV-80 (תלוי אם נכנס בתקציב של 4500 בערך)
sony KDL37S4000E
זה מה שאני מתכוון לעשות פשוט רציתי לדעת האם יש מסך שלו מעבד תמונה יותר טוב
כי השימוש העיקרי שלי הוא לא לשידורי SD אלא דרך סטרימר ככה שאולי יש מסך שבהכרך יותר טוב לשימוש זה !
dtheater כתב:זה מה שאני מתכוון לעשות פשוט רציתי לדעת האם יש מסך שלו מעבד תמונה יותר טוב
כי השימוש העיקרי שלי הוא לא לשידורי SD אלא דרך סטרימר ככה שאולי יש מסך שבהכרך יותר טוב לשימוש זה !
...
לדעתי ללא ספק ה PV80, ברמות מחירים האלו LCD ייתן לך תמונה הרבה פחות טובה.
dtheater כתב:זה מה שאני מתכוון לעשות פשוט רציתי לדעת האם יש מסך שלו מעבד תמונה יותר טוב
...
...
פלזמה ? הוא אומר שלצרכים שלו הוא לא צריך שידורי SD
...
...
פלזמה ? הוא אומר שלצרכים שלו הוא לא צריך שידורי SD
לדעתי LCD תעשה את העבודה יותר טוב
...
אז מה?
אני לא מבין מאיפה הביאו את הקטע ש LCD עדיפה ב HD, זה ממש ממש לא נכון לרמות מחירים האלו, LCD לא תתן לך קונטרסט, עומק שחורים, פירוט בסצנות כהות, עומק תמונה, שיש בפלזמות טובות שאפשר להשיג בטווח מחירים הזה.
אולי אם יש לך טווח צפיה שבו תרגיש בהבדל בין FHD ל HDR שווה לחשוב על LCD כי פלזמה FHD זה מאוד יקר, אבל גם במקרה הזה הייתי הולך על פלזמה ברמה טובה.