המלצה ל 42 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני צריך המלצה לטלוויזיה 42 אינץ'. המרחק הוא 4 מטר (אני יודע שבמרחק הזה יהיו אנשים שיעדיפו גדול יותר) השימושים הם XBOX, YES, וכמובן עם הזמן גם יכנס לפה HD בצורה כלשהי (סטרימר או YES HD) - קשה לי להגיד כמה אחוזים ילכו לכל דבר אבל השאיפה היא שאט אט ה HD ישתלט יותר, אם כי שידורי YES יהיו בדרך קבע.

סוג הטלוויזיה יהיה LCD כיוון שהיא נמצאת ליד חלון ענקי שממנו נכנס אור חזק ולכן למיטב הבנתי אין דרך להתמודד עם זה בפלאזמה למעט דגמים יקרים (שאני לא מתכוון לרכוש, לעת עתה).

התקציב הוא 7000. הדגם היחידי שבינתיים ראיתי (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה) הוא 7403 של פיליפס בשקם אלקטריק. אני לא ממש יכול לספר רשמים עליו כי הצורה בה הם מציגים אותו היא כל כך בעייתית ולכן קשה לקבוע את טיב המסך אבל ממה שכן ראיתי אפשר להגיד שהתמונה בו היא 'לרוחי' - אין מריחות ב SD והצבעים נראו טוב, מה שכן אני בספק לגבי רמת הפרטים שהוא מציג ב HD.

השאלה שלי: האם ישנם דגמים מומלצים אחרים בתקציב שלי, שנמצאים בחנויות שאפשר להתרשם מהם בצורה מקצועית יותר (כלומר שידורי YES, סטרימר/נגן בלוריי) ? רצוי חנויות שמגוון ה 42 שלהם הוא גדול ככה שניתן יהיה להשוות כמה דגמים במקביל. אני גר במרכז.

קחו בחשבון שהתקציב גמיש! לא יודע בדיוק בכמה, אבל בואו נניח שאם יש משהו ב8000 שח שלדעתם יגרום לי ליפול אחורה אז אל תהססו לכתוב. המטרה כאן היא פחות לחסוך אלא לקנות משהו איכותי, ולכן התקציב קצת פחות קריטי.

תודה רבה לעוזרים !

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הייתי לוקח את ה40A650,הבעיה שלמרחק שלך היא כל כך קטנה כי היא לא 42 אפילו.
יכול להיות ש46a550 יהיה טוב יותר בשבילך.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

שלום amitgba,

אני חושש ש 46 כבר יהיה גדול מדי ויתחילו לראות 'מריחות'. לגבי הגודל אני דיי סגור. אל תשכח שקפיצות בגדלים כאלה מקפיצה את המחיר משמעותית ואני מעדיף לשלם על 42 איכותית יותר מאשר על 46 'בינונית'.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

MadCow כתב:שלום,

אני צריך המלצה לטלוויזיה 42 אינץ'. המרחק הוא 4 מטר (אני יודע שבמרחק הזה יהיו אנשים שיעדיפו גדול יותר) השימושים הם XBOX, YES, וכמובן עם הזמן גם יכנס לפה HD בצורה כלשהי (סטרימר או YES HD) - קשה לי להגיד כמה אחוזים ילכו לכל דבר אבל השאיפה היא שאט אט ה HD ישתלט יותר, אם כי שידורי YES יהיו בדרך קבע.

סוג הטלוויזיה יהיה LCD כיוון שהיא נמצאת ליד חלון ענקי שממנו נכנס אור חזק ולכן למיטב הבנתי אין דרך להתמודד עם זה בפלאזמה למעט דגמים יקרים (שאני לא מתכוון לרכוש, לעת עתה).

התקציב הוא 7000. הדגם היחידי שבינתיים ראיתי (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה) הוא 7403 של פיליפס בשקם אלקטריק. אני לא ממש יכול לספר רשמים עליו כי הצורה בה הם מציגים אותו היא כל כך בעייתית ולכן קשה לקבוע את טיב המסך אבל ממה שכן ראיתי אפשר להגיד שהתמונה בו היא 'לרוחי' - אין מריחות ב SD והצבעים נראו טוב, מה שכן אני בספק לגבי רמת הפרטים שהוא מציג ב HD.

השאלה שלי: האם ישנם דגמים מומלצים אחרים בתקציב שלי, שנמצאים בחנויות שאפשר להתרשם מהם בצורה מקצועית יותר (כלומר שידורי YES, סטרימר/נגן בלוריי) ? רצוי חנויות שמגוון ה 42 שלהם הוא גדול ככה שניתן יהיה להשוות כמה דגמים במקביל. אני גר במרכז.

קחו בחשבון שהתקציב גמיש! לא יודע בדיוק בכמה, אבל בואו נניח שאם יש משהו ב8000 שח שלדעתם יגרום לי ליפול אחורה אז אל תהססו לכתוב. המטרה כאן היא פחות לחסוך אלא לקנות משהו איכותי, ולכן התקציב קצת פחות קריטי.

תודה רבה לעוזרים !
...
למרחק צפיה כזה אתה חייב 50 אינץ, תרכוש PV80 , אין כמעט השתקפות, בטח אם החלון בצד, תהנה.

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

חברים יקרים,

אני רואה שכבר 2 אנשים המליצו על טלוויזיה גדולה מ42. לכן מה שאני אעשה בקרוב זה לנסות 'לסמלץ' 42 אינץ' על הקיר ונראה אם זה מתאים לי.

בכל מקרה בואו בבקשה נניח לעת עתה שהגודל הוא 42.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אם אתה מתעקש אז הפיליפס 7403,ואם לא אכפת לך מ2 אינץ' אז הA650
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

amitgba,

יש לך חנות אמינה ומומלצת באיזור המרכז ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”