כרגע מחוברים ל NAD C 372
תקציב: 12-8 אלף עם אפשרות לרדת ולעלות קצת במקרה וממש ארצה את מה שיש להציע.
אני מחפש פשוט משהו שיוציא מהם יותר כי לדעתי הם יכולים להישמע הרבה יותר טוב עם הגברה יותר איכותית...
יד שניה תמיד בא בחשבון
המגבר עצמו ישמש גם למוזיקה בסטריאו וגם לסרטים כך שהוא מחובר לרסיבר של ימהה 863 אם זה משנה משהו לשיקולים.
על מה אתם ממליצים שכדאי לבדוק?
וכמובן יש את הבעיה שאין את הרמקולים האלה בחנויות אז מה עושים?
אני מחפש מגבר סטריאו כמובן ואני אוהב צליל "חם", אני פשוט לא יודע כמה המגבר שהצעת לי הוא יותר טוב מה NAD הם נראים לי באותו רמה...
...
המגבר שהצעתי לך הוא מצויין. יש לו את כל היתרונות של מגבר מנורות אבל בו זמנית הוא מאוד דינמי עם סאונד פתוח ובאס בשרני. אני חושב שאתה תיהיה מרוצה ממנו.
בהצלחה.
קיבלתי בהודעות פרטיות עוד כמה המלצות מאנשי מקצוע\יד שניה , האם מישהו מכיר את החברות\המגברים ויכול להגיד לי את הרושם שלו מהם?
מגבר משולב CARAT A57mk2
מגבר משולב AUDIA FLIGHT THREE
מגבר משולב הייבריד מנורות Unison Research - Unico Secondo
בורמיסטר רונדו 991
(זוג מונובלוקים) של NUFORCE וקדם מנורתי טוב של EAR או של XINDAK
TRIGON ENERGY
ABRAHAMSEN
תודה
לא יכול להגיד כלום על השילוב יחד, אבל הTRIGON ENERGY הוא הדבר הכי טוב (בצורה ניכרת) בתחום מחיר שלו.
זו דעתי הסובייקטיבית, אבל עברה אצלי כמות ציוד מספקת כדי לומר זאת.
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.
liorms כתב:לא יכול להגיד כלום על השילוב יחד, אבל הTRIGON ENERGY הוא הדבר הכי טוב (בצורה ניכרת) בתחום מחיר שלו.
זו דעתי הסובייקטיבית, אבל עברה אצלי כמות ציוד מספקת כדי לומר זאת.
מה עם מגבר שפופרתי משולב? נדמה לי שבתחומי המחיר שנקבת (ובהרבה יותר) לא תמצא שום דבר משובח יותר מ-Mystere IA21.
זהו מגבר המפיק 50 ווט מוזיקליים להפליא, עם המון אוויר, במה עמוקה ורחבה, וטבעיות ממכרת. אני מכיר היטב את הרמקולים שלך, ואין לי ספק שזה יהיה שילוב מצוין.