לרוכשים POPCORN A110 מומלץ לבצע עידכון קושחה טרם השימוש...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
AVIH63 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
לשלילה:
קיבלתי את A110 השבוע , המכשיר הגיע טעון בגרסת קושחה : 081024 או יותר נכון להגיד גירסת "קורסה" בהתאם לכמות הפעמים שהמכשיר עבר איתחול בימים האחרונים.
לאחר עדכון הקושחה לגירסא האחרונה התחיל סוף סוף המכשיר להתנהג בערך כמצופה ממנו (לא מציג עדיין סרטים בפורמט AVI מהמצלמה).
חיסכו מעצמכם את הצורך להתאפק ו"לעדכן" את החומרה עם פטיש, כם ככה די מעצבן לקבל את המכשיר עם דף עלוב שמאלץ אותך לנבור כמה שעות באינטרנט כדי להתחיל להנות ממנו ולהבין שאתה בסדר והמכשיר לא.
החברה שמייצרת את המכשיר צריכה לתת לעצמה כאפה על שיחרור מיכשור שמכיל קושחה מלפני 3 חודשים.
אין מדריך ראוי לשמו, מכשיר מגיע ללקוח כשהוא צולע, עושים צחוק מהלקוחות ומהזמן שלהם.
לעניות דעתי לא ישרדו כיוון שאני לא קונה יותר כלום מחברה שמתיחסת ככה ללקוחותיה.
לפחות שישימו פתק קטן בתיבת המכשיר שמבקש מהלקוחות לשדרג, אני לא אמור לעבוד בבקרת האיכות שלהם....

לחיוב:
לאחר שידרוג קושחה, המכשיר עובד, מציג תמונות וסרטים בצורה חלקה וחדה, תענוג לראות.

LEVIA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

הכל בסדר ???
אבי היקר שלום
למה בעצבים מה עשו לך ? כולה הקושחה מלפני שלושה חודשים ובגלל זה החברה לא תשרוד ? מזלזלת?
נראה לי שזה המכשיר הראשון שקנית בחיים שלך כי היום אין חברה שמוכרת מכשיר שלא צריך לעדכן
ראה PS3 שאתה קונה אותו אתה מקבל קושחה מלפני שנה!!! אז מה ???
ראה הרמן קרדון שאת הרסיבירים צריכים לעדכן !! אז מה??
תגיד תודה שהחברה מנסה לשפר ולעדכן כי יש חברות שלא יעשו את זה בשבילך !!!
אגב את כל החומר על המכשיר יש באתר שלהם באינטרנט אם אתה צריך עזרה בתרגום אשמח לעזור !!
תהנה מהמכשיר !!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #3 

לגבי קבצי ה AVI מהמצלמה שלא מנוגנים, כנראה הם בפורמט Motion JPEG אשר נתמך כיום רק תחת מערכות HTPC.

AVIH63 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לזיו, תודה על ההתייחסות, אכן צי'פ הוידאו אינו תומך בפורמט קידוד המצלמה.
לLEVIA, הייתי מעדיף שהמכשיר יגיע ארוז בקופסאת קרטון פשוטה ולא מעוצבת מאשר ללא מדריך, לא מדובר בנגן MP3 סיני.
לא אכפת לי שהקושחה מלפני שנתיים אם היא עובדת טוב, אבל לא זה המצב.
לא ניראה לי שהבעייה בחוסר אמצעים בהפקת מדריך אלא בקונספט שאומר שהלקוח כבר יסתדר ויוריד מה שצריך מהאינטרנט.
לא מקובל עלי.
האם הרסיבר שלך הגיע ללא ספרון הפעלה או מכשיר אחר שרכשת בשוווי של מעל 400 ש"ח ??
אני מודה לך על הצעת העזרה, כרגע הכל מתפקד אבל לקח לי יום שיטוטים באינטרנט כדי להפעיל את המכשיר כראוי.
הייתי קונה מכשיר אחר אילו מראש ידעתי מה המצב.
בברכה,
אבי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”