לבנות RCA לבד
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אל תבנה על זה שכבל המתאים ל-18GHZ בהכרח טוב לסינון רעשים של 50HZ. כידוע במטוסים התדר של הגנרטורים הוא 400HZ כך שההפרעה EMI/RFI היא שונה בסדר גודל בתדר. אבל בהחלט יכול גם להיות שהכבל יתאים לאודיו. לא בטוח שהוא יהיה טוב יותר מכבל אודיו אחר (כבל מיקרופון למשל). נסה ותהנה. 
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כנראה שמנהל הפורום ואחראי קטגורית נושאים טכנים מעודדים שב"ח ברכוש צה"ל.chalmh כתב:אל תבנה על זה שכבל המתאים ל-18GHZ בהכרח טוב לסינון רעשים של 50HZ. כידוע במטוסים התדר של הגנרטורים הוא 400HZ כך שההפרעה EMI/RFI היא שונה בסדר גודל בתדר. אבל בהחלט יכול גם להיות שהכבל יתאים לאודיו. לא בטוח שהוא יהיה טוב יותר מכבל אודיו אחר (כבל מיקרופון למשל). נסה ותהנה....
"נסה ותהנה"
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
זורו44,
Diforce לא ציין שהוא "גנב" את זה אלא "שם יד על הכבל". זה שישנם כאן "פרשנים" שהופכים את זה לגנבה, זה עניינם. אני לא מנסה להגן על הבחור, אלא מנסה לפרש את מה שהוא כותב כהווייתו. אם מישהו סבור שהבחור "גנב" ויכול להוכיח שהוא גנב, למה לו להיתלות "בפורום"? יואילו נא מלומדים להגיש תביעה פלילית בגין גנבה מצה"ל (ויוכיחו אותה בטריבונל).
ישנם ג'אנקרים שמוכרים ציוד צבאי פגום ישן (שאינו סודי) ואולי הבחור קנה את הכבל? אולי הוא קיבל אישור מהמפקדים לקחת מספר מטרים של כבל "פגום" בביצועים?
אני לא מתעסק או מתייחס לאספקטים האחרים אלא הטכניים, מה גם שגם אני מגנה "גנבה" מכל סוג שהוא ובטח מצה"ל.
יאיר צודק, אפשר לסגור את הדיון גם מבחינתי.
Diforce לא ציין שהוא "גנב" את זה אלא "שם יד על הכבל". זה שישנם כאן "פרשנים" שהופכים את זה לגנבה, זה עניינם. אני לא מנסה להגן על הבחור, אלא מנסה לפרש את מה שהוא כותב כהווייתו. אם מישהו סבור שהבחור "גנב" ויכול להוכיח שהוא גנב, למה לו להיתלות "בפורום"? יואילו נא מלומדים להגיש תביעה פלילית בגין גנבה מצה"ל (ויוכיחו אותה בטריבונל).
ישנם ג'אנקרים שמוכרים ציוד צבאי פגום ישן (שאינו סודי) ואולי הבחור קנה את הכבל? אולי הוא קיבל אישור מהמפקדים לקחת מספר מטרים של כבל "פגום" בביצועים?
אני לא מתעסק או מתייחס לאספקטים האחרים אלא הטכניים, מה גם שגם אני מגנה "גנבה" מכל סוג שהוא ובטח מצה"ל.
יאיר צודק, אפשר לסגור את הדיון גם מבחינתי.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!