אכזבה מפלזמה A450
לאחר שבוע של שימוש בפלמה 42A450
התאכזבתי מ:
1. בעיית השתקפויות קשה.
2. איכות תמונה בינונית בחיבור RF.
3. איכות הרמקולים סבירה מינוס.
מצטער מאוד שלא קניתי LCD....
כל הפנוסיניקמאנים למינהם אל תקפצו אני בטוח יש השתפויות בטלבזיה שלהם בטח ש PV8
התאכזבתי מ:
1. בעיית השתקפויות קשה.
כל הפנוסיניקמאנים למינהם אל תקפצו אני בטוח יש השתפויות בטלבזיה שלהם בטח ש PV8
ההשתקפות בפנסוניק ובפיוניר מאוד מאוד זניחה, אין הבדל בנושא הזה בין ה PV8 ל PV80, אם יש דברים שבהם יש יתרון ברור לפלזמות של פנסוניק ופיוניר על שאר המתחרות זה נושא השחורים ונושא ההשתקפות.מלאך כתב:לאחר שבוע של שימוש בפלמה 42A450
התאכזבתי מ:
1. בעיית השתקפויות קשה.
כל הפנוסיניקמאנים למינהם אל תקפצו אני בטוח יש השתפויות בטלבזיה שלהם בטח ש PV8...
תיגש לכל חנות מתמחה ויגידו לך שההשתקפות בפנסוניק PV8 הרבה פחות מורגשת מבסמסונג ו LG, זה דבר ידוע גם בדורות הקודמים של הפלזמות של פנסוניק.
לחברה שלי יש PV8, עם ויטרינה ענקית בצידה, וההשתקפות ממש כמעט ולא מורגשת, כמעט כמו LCD, יש לי גם חברים וקרובי משפחה עם פנסוניק PH10 וגם שם ההשתקפות מאוד מאוד זניחה, אם אין לך ויטרינה ענקית מול המסך ההשתקפות בפנסוניק ובפיוניר מאוד קרוב לשל LCD.
בכל אופן לדעתי גם הפלזמה 450 עדיפה על הרבה מאוד מסכי LCD, זה אולי לא פנסוניק או פיוניר, אבל זה בהחלט עדיף על מרבית מסכי ה LCD בשידורי SD, הבעיה של ה 450 שהיא מראה פחות פרטים בתמונה וגם השחור שלה יחסית לפלזמות של פנסוניק ופיוניר הוא לא משהו, ודי דומה לרמה של מסכי ה LCD.
עדיין, עם כל המגרעות של הסמסונג 450, אני ממליץ חד משמעית על פלזמה , ברור שעדיף פנסוניק ופיוניר, אבל אם כבר רכשת פלזמה של סמסונג זה עדיין עדיף על LCD , בטח בטווח מחירים הזה.
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 04/04/2009 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא יודע איפה רכשת, אבל אם זה בחנות שמכבדת את עצמה (עדיף מתמחה) , אז אם יש לך את הקרטון של המסך אתה יכול לבקש החלפה, תוך 14 יום זה אפשרי אצל הרבה מאוד חנויות (בעיקר מתמחות אבל גם ברשתות גדולות), אולי תשקול את העניין, אני הייתי ממליץ לך כמו רוב האנשים כאן ללכת על הפנסוניק PV8\80 שבהן ההשתקפות הרבה פחות מורגשת, או אם אתה בכל זאת מתעקש על LCD אז יש את הפיליפס סדרה 5 שזה מסך לא רע יחסית ל LCD.
אני בכל אופן הייתי הולך על הפנסוניק, אבל מה שהכי חשוב שאם אתה מרגיש לא טוב עם הקניה אז תחליף, שילמת ממיטב כספך, ואני מכיר אנשים שכבר החליפו בעבר, זה דבר שכיח יחסית.
אני בכל אופן הייתי הולך על הפנסוניק, אבל מה שהכי חשוב שאם אתה מרגיש לא טוב עם הקניה אז תחליף, שילמת ממיטב כספך, ואני מכיר אנשים שכבר החליפו בעבר, זה דבר שכיח יחסית.
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 04/04/2009 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
תשמע ההשתקפויות מאוד מגבילה גם על זוית הראייה וגם על איכות הצפייה
תשמע ראיתי היום בטלבזיה LCD 32 של מוצר מדבקה ב1800 ש"ל ותשמע לא רואים
כל כך נורא בחיבור SCART ל YES.
ב LCD לא צריך וילונות לא צריך הרצה, פחות חשמל רואים פצצה בחיבור מחשב
אז SD רואים טיפה פחות טוב...
אז SD רואים טיפה פחות טוב...
ממש ממש לא נכון!מלאך כתב:תשמע ההשתקפויות מאוד מגבילה גם על זוית הראייה וגם על איכות הצפייה
אז SD רואים טיפה פחות טוב......
בפלזמה יש לך עומק תמונה שבחיים לא תמצא ב LCD לא קריסטלי.
בפלזמות של פנסוניק ופיוניר אתה תמצא עומק שחור שלא תמצא בשום LCD בטווח מחירים הזה וגם לא בטווח מחירים של כמה אלפים יותר.
כשאתה מכבה את האור אי אפשר להשוות בכלל סרט עם עומק שחור ועומק תמונה אמיתי, LCD ניראה כמו בדיחה רעה במצב תאורה כזה לעומת פלזמה ברמה גבוהה.
השידור ב SD הרבה יותר טוב בפלזמה, ובפלזמות של פנסוניק ופיוניר רמת הפירוט בסצנות כהות עולה על מה שאתה רואה ב LCD, ובכלל, קונטרסט ועומק תמונה הם מהפרמטרים הכי הכי חשובים באיכות תמונה, ובדברים האלה פלזמה איכותית תנצח בגדול.
גם בשידורי HD וסרטים מהמחשב אתה תיראה טוב יותר בפלזמה טובה, בגלל אותם פרמטרים שציינתי קודם.
אני יכול לאמר לך בלב שלם שב 5000-6000 ש"ח שאתה קונה פנסוניק PV8\80 אתה לא תמצא שום מסך LCD שמתקרב בכלל לרמת התמונה של הפנסוניק, בטח שלא ב SD וגם ב HD.
בטח ראית את ה LCD בחדר מואר ששם LCD תמיד נראות טוב יותר מבחדר חשוך.תנסה לשבת טיפה בזווית מול LCD בחדר חשוך,ואחר כך תאמין לי שתתגעגע להשתקפויות בזווית...חוץ מזה ש 32" זה לא 42".אל תנסה לשכנע את עצמך,שום LCD לא תיתן לך מה שפלזמה תיתן לך באותו טווח מחירים פחות או יותר.אם רוב השימוש שלך זה חיבור מחשב אז תחליף ל LCD,בכל מקרה אחר תישאר עם הפלזמה.
וגם בפיוניר לא יראו משהו בחיבור RF אז אל תצפה ליותר מידי בכל מסך.
וגם בפיוניר לא יראו משהו בחיבור RF אז אל תצפה ליותר מידי בכל מסך.
אני רואה בעיקר SD דרך חיבור RF בלבד אין לי ממיר.
יש לי HDX שמדי פעם אני רואה סרטים ב720 .
הסלון שלי מואר מאוד שני חלונות גדולים בצד ימין למסך ומאחרה בצד שמאל דלת יציאה מזכוכית.
אני מיאש ומבולבל האם כדאי לי:
להחליף ל 40A550 LCD או LCD אחרץ.
לנסות להחליף ל PV80.

יש לי HDX שמדי פעם אני רואה סרטים ב720 .
הסלון שלי מואר מאוד שני חלונות גדולים בצד ימין למסך ומאחרה בצד שמאל דלת יציאה מזכוכית.
אני מיאש ומבולבל האם כדאי לי:
להחליף ל 40A550 LCD או LCD אחרץ.
לנסות להחליף ל PV80.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לי יש PV80 ומצד שמאל חלון 4מ', מצד ימין חלון קטן ותאורה ברמות שאתה לא מכיר. רמת ההשתקפות ממש קטנה וזניחה בפלזמה הזו. בכל מקרה , הבעיה היחידה שיש לי היא עם תאורת המטבח במרחק 10 מ' מאחור וגם זה לא נורא בכלל. איכות הצפייה מפצה על הבעיה הזו. התמונה במסך הזה פשוט מדהימה בחיבור SVIDEO לממיר הוט. אני משווה למסכי LCD של חברים (חלקם יקרים מאוד) ופשוט לא ניתן להשוות. דרך אגב, במסכי LCD רואים על הפנים כאשר יש תאורה חזקה מהצד מחלון ויושבים בזוית נגדית, תקח את זה בחשבון, בפלזמה אין את הבעיה הזו.
חיבור RF ??מלאך כתב:לאחר שבוע של שימוש בפלמה 42A450
התאכזבתי מ:
איכות תמונה בינונית בחיבור RF.
...
אתה רציני ..ניראה לי יותר שהפלאזמה מאוכזבת ממך מאשר אתה ממנה !
חשבתי שהחיבור הזה עבר מהעולם , כנראה מדינת עולם שלישי גם בתחום הזה
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
מלאך,
פרט לבעיית ההשתקפויות קשה להאמין שמסך LCD ייתן תוצאות טובות יותר.
כמו כן כנראה שהרמקולים בדגמים אחרים יהיו באותה רמה כמו שבסמסונג.
מה בדיוק הבעיה בתמונה ובקול? אולי ההגדרות שלך לא נכונות?
לבעיית ההשתקפויות אין פיתרון קסם. או שתתלה וילון או שתחליף למסך עם ציפוי מט.
לבעיית ההשתקפויות אין פיתרון קסם. או שתתלה וילון או שתחליף למסך עם ציפוי מט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מסך מט כמו שיש ב LCD הוא בעצם פילטר מפזר ויש לו את הבעיות משלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
גם לפנסוניק מדגם PV80 יש בעיית השתקפויות וזה לפי דברי אחד מחברי הפורום amtigba (אם אני זוכר נכון את השם)
הבעיה אצלך יכול לנבוע מכיול לא מתאים, וגם מהחיבור (RF )-שגם ב-LCD לא יניב איכות
הבעיה אצלך יכול לנבוע מכיול לא מתאים, וגם מהחיבור (RF )-שגם ב-LCD לא יניב איכות
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
חבוב,הקשר ביני לבין הפנסוניק הוא מקרי בהחלט,לא יודע איך הגעת אלייyuria כתב:גם לפנסוניק מדגם PV80 יש בעיית השתקפויות וזה לפי דברי אחד מחברי הפורום amtigba (אם אני זוכר נכון את השם)
הבעיה אצלך יכול לנבוע מכיול לא מתאים, וגם מהחיבור (RF )-שגם ב-LCD לא יניב איכות...
אני קניתי בכלל את הסמסונג 40A650 שמתקינים אותה מחר במקרה...
אם אתה רוצה אני אציין את ההבדלים בין פלזמה ג'נרית לLCD של סמסונג
אגב,דווקא הבנתי של650 יש בעיית השתקפויות אבל זה לא כל כך משנה לי.
הבעיה שהוא משתמש בחיבור נחות וצופה בכבלים אנלוגיים אז האיכות לא משהו. בכל טלוויזיה גדולה האיכות לא תהיה טובה.yaronkle כתב:מלאך,
לבעיית ההשתקפויות אין פיתרון קסם. או שתתלה וילון או שתחליף למסך עם ציפוי מט....
ב-HDMI איך רואים?