האם קיים פתרון אולטימטיבי ל HTPC רב תכליתי?
חברים יקרים שלום.
הינני משתמש מתחיל ואינני מבין בנושא ומכאן שיתכן שאשאל שאלה שאינה כל כך חכמה.
צפיתי ברשימת המפרטים המומלצים בפורום ונראה שכל מפרט נותן דגש על סוג ספציפי של תוכן - אחדים מיועדים בעיקר לסרטים ואחרים בעיקר למשחקים.
שאלתי היא האם ניתן להגיע למפרט שיריץ גם משחקים ברמה טובה (אם כי לא אימתנית) וגם סרטים. האם כדי לעשות כן די בכך שאקח מפרט ייעודי מסויים לסרטים ופשוט אוסיף לו כרטיס מסך טוב?
תודה,
אלעד.
הינני משתמש מתחיל ואינני מבין בנושא ומכאן שיתכן שאשאל שאלה שאינה כל כך חכמה.
צפיתי ברשימת המפרטים המומלצים בפורום ונראה שכל מפרט נותן דגש על סוג ספציפי של תוכן - אחדים מיועדים בעיקר לסרטים ואחרים בעיקר למשחקים.
שאלתי היא האם ניתן להגיע למפרט שיריץ גם משחקים ברמה טובה (אם כי לא אימתנית) וגם סרטים. האם כדי לעשות כן די בכך שאקח מפרט ייעודי מסויים לסרטים ופשוט אוסיף לו כרטיס מסך טוב?
תודה,
אלעד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון כל מפרט שיריץ טוב משחקים מכיל מעבד חזק מספיק לניגון סרטים (גם 1080P) וכרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה בH264 (שזה אומר שהעומס של פיענוח הסרט נופל על הכרטיס ולא על המעבד) במידת הצורך.
מה שאני מנסה להגיד זה שמפרט שנועד למשחקים, יספיק בהחלט לניגון סרטים.
מה שאני מנסה להגיד זה שמפרט שנועד למשחקים, יספיק בהחלט לניגון סרטים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מפרטים 1-3 כוללים כרטיס מובנה לוח אם שהוא יחסית די חזק.
העצה שלי היא לקנות אחד מהם, לנסות קצת משחקים, ואם לא תהיה מרוצה תמיד אפשר להוסיף כרטיס מסך חזק יותר שיעבוד במקום זה המובנה לוח האם.
העצה שלי היא לקנות אחד מהם, לנסות קצת משחקים, ואם לא תהיה מרוצה תמיד אפשר להוסיף כרטיס מסך חזק יותר שיעבוד במקום זה המובנה לוח האם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא רק כרטיס מסך. צריך יחסית מחשב עם מעבד חזק (כל המפרטים כוללים מעבד שאמור להיות מספיק חזק לרוב המשחקים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"