חנות מחשבים -כמו שצריך
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
רשת באג,אומנם יקרים אבל במידה ואתה רוצה להתרשם בהיצע יש מספיק שם.
אחרי שתינעל על מוצר מסויים תעשה סקר שוק איפה הכי זול ותתחדש.
אחרי שתינעל על מוצר מסויים תעשה סקר שוק איפה הכי זול ותתחדש.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ללה סקאלה אמור להיות תצוגה מרשימה של HTPC כולל עובדים (וה-M18 המהולל).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אופיס דיפו ובאג הם מקומות טובים להתרשם מהמוצרים....
את הקניה באמת ניתן לרכוש אחר כך ברשת (יש מחקר מעניין בנושא מכירת מכוניות ברשת , שרוב סוכני הרכב לא האמינו שדבר שכזה יכול להתקיים , לבסוף התברר שהלקוחות הפוטנציאלים באים לנסיעת מבחן אצל הסוכן אבל מבצעים את ההזמנה בפועל ברשת תוך חסכון בעמלת הסוכן ...)
למרות שלדעתי אם תלך על קניה מרוכזת בבאג או באופיס דיפו בסופו של דבר תגיע לאותו מחיר בגלל דמי המשלוח מהחניות ברשת.
בעיקרון לגבי מקלדות ועכברים אני הייתי ללכת רק על מותגים של לוגיטק ומיקרוסופט (יקר אבל שווה כול שקל).
ולגבי רמקולים למחשב על ATP3 של אלטק לנסיג.
לגבי מסך אתה צריך להגדיר תקציב......
דרור.
למרות שלדעתי אם תלך על קניה מרוכזת בבאג או באופיס דיפו בסופו של דבר תגיע לאותו מחיר בגלל דמי המשלוח מהחניות ברשת.
בעיקרון לגבי מקלדות ועכברים אני הייתי ללכת רק על מותגים של לוגיטק ומיקרוסופט (יקר אבל שווה כול שקל).
ולגבי רמקולים למחשב על ATP3 של אלטק לנסיג.
לגבי מסך אתה צריך להגדיר תקציב......
דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני נוטה שלא להסכים למה רשמת דרור, בבאג לעיתים המחירים (אפילו לכרטיסים של זכרון) יש הפרש של 100+ ש"ח, כלומר שגם עם דמי משלוח זול יותר.
וכמו שאמרת מוצרים שאינם יחודיים והיצרן מייצר אותם עבור כל החנויות אותו דבר, יש לבדוק.
מה שכן כדאי לקחת בחשבון זה 2 פרמטרים, ופה לעיתים השיקול לקנות ביקר יותר יוצא זול יותר והם:
1. קבלת המוצר
2. שירות\אחריות
אפרט:
1. לעיתים (לא רחוקות) שאתה מזמין ברשת, אתה לא יודע אם תקבל כלל! או את הדגם שהזמנת (אם זה חשוב לך), ולעיתים אין לך עם מי לדבר על טעות זו.
2. אם קנית מוצר ויש בו בעיה ב-BUG החליפו לי (OFFICE DEPOT לעולם לא נתנו לי שרות!!!!!!), מספר פעמים ROUTER שרכשתי, כך שאפילו ששלמתי +100ש"ח ביודעין! השרות היה שווה זאת (ע"ע KSP ששולחים אותך לסניף בגעש, ושם שולחים למעבדה וזה למרבה הפלא אחרי צעקות (לדעתי לא נשלח אפילו) חוזר אליך "ללא תקלה" ועדיין לא עובד).
אז הכלל הפשוט הוא, אין כלל!
אם זה מוצר חשוב ויקר שדורש שרות...שיקול אחד.
אם זה מוצר פשוט (DISK ON KEY וכדומה, או מוצר שיש יבואן מסודר שמגבה אותך =ישפאר) שיקול שונה.
בהצלחה.
וכמו שאמרת מוצרים שאינם יחודיים והיצרן מייצר אותם עבור כל החנויות אותו דבר, יש לבדוק.
מה שכן כדאי לקחת בחשבון זה 2 פרמטרים, ופה לעיתים השיקול לקנות ביקר יותר יוצא זול יותר והם:
1. קבלת המוצר
2. שירות\אחריות
אפרט:
1. לעיתים (לא רחוקות) שאתה מזמין ברשת, אתה לא יודע אם תקבל כלל! או את הדגם שהזמנת (אם זה חשוב לך), ולעיתים אין לך עם מי לדבר על טעות זו.
2. אם קנית מוצר ויש בו בעיה ב-BUG החליפו לי (OFFICE DEPOT לעולם לא נתנו לי שרות!!!!!!), מספר פעמים ROUTER שרכשתי, כך שאפילו ששלמתי +100ש"ח ביודעין! השרות היה שווה זאת (ע"ע KSP ששולחים אותך לסניף בגעש, ושם שולחים למעבדה וזה למרבה הפלא אחרי צעקות (לדעתי לא נשלח אפילו) חוזר אליך "ללא תקלה" ועדיין לא עובד).
אז הכלל הפשוט הוא, אין כלל!
אם זה מוצר חשוב ויקר שדורש שרות...שיקול אחד.
אם זה מוצר פשוט (DISK ON KEY וכדומה, או מוצר שיש יבואן מסודר שמגבה אותך =ישפאר) שיקול שונה.
בהצלחה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך