רמקולים גדולים עם סאב קטן
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שבת שלום לכולם.
האם זה אפקטיבי לחבר בסטאפ סאב וופר שגודל היחידה שלו הוא 6 אינצ' והרמקולים הקדמיים הם רמקולים די גדולים שגודל יחידת הבס שלהם הוא 12 אינצ'? לפי ההיגיון היחידות הגדולות יותר אמורות לרדת יותר נמוך בתדרים או שיחידת הקרוס אובר היא קובעת את התדרים ובכל מקרה בסטאפ הזה הסאב הוא אפקטיבי.
זה מאוד מעניין/מטריד אותי כי אחרת הסאב מיותר פה ואין מה לחבר אותו בכלל.
האם זה אפקטיבי לחבר בסטאפ סאב וופר שגודל היחידה שלו הוא 6 אינצ' והרמקולים הקדמיים הם רמקולים די גדולים שגודל יחידת הבס שלהם הוא 12 אינצ'? לפי ההיגיון היחידות הגדולות יותר אמורות לרדת יותר נמוך בתדרים או שיחידת הקרוס אובר היא קובעת את התדרים ובכל מקרה בסטאפ הזה הסאב הוא אפקטיבי.
זה מאוד מעניין/מטריד אותי כי אחרת הסאב מיותר פה ואין מה לחבר אותו בכלל.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תחום התדרים של הרמקולים הוא 30 - 22000 ה"ז, אני לא יודע מה תחום התדרים של הסאב אבל אני אברר את הנתונים, וגם אבצע בדיקות שמיעה ונראה.
* המגבר שלי הוא מגבר ק"ב אבל משמש אותי כרגע רק לסטריאו כי זה המגבר של חדר העבודה, אבל אפשר להגדיר שימוש בסאב גם בסטריאו.
* המגבר שלי הוא מגבר ק"ב אבל משמש אותי כרגע רק לסטריאו כי זה המגבר של חדר העבודה, אבל אפשר להגדיר שימוש בסאב גם בסטריאו.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

בדקתי את השפעת הסאב האם הוא משפיע או בלתי מורגש ואכן הוא בלתי מורגש לעומת הרמקולים הקדמיים, הבאס שלהם מאוד חזק והסאב לא תורם מאומה. כרגע הוא מנותק, עד שאמצא מה לעשות איתו.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הצילום קצת בעייתי עקב המיקום של הסאב. זה סאב של אלטקס, אני קניתי אותו משומש, אני מאמין שהוא חלק מסט שנמכר בדיוטי פרי.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

התמונה הכי נורמלית שיכולתי להעלות
-
- ELTAX 6" sub woofer
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

עכשיו לאחר שהמשכתי להנות ממוזיקה שנובעת מזוג הרמקולים הגדולים אני מבין שהסאב הזה הוא מיותר לחלוטין ולא מוסיף כלל.
לזה קוראים סאב
תרום אותו לאיזה מוסד או מועדון
ותתחיל לשדרג בשלבים
תרום אותו לאיזה מוסד או מועדון
ותתחיל לשדרג בשלבים
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

אני רוצה לשדרג, רמקולים כמו שרציתי יש לי כבר, נגן CD הגון, כרטיס קול נחמד, אני רוצה להחליף את המגבר למגבר סטריאו הגון, כי אני לא חושב שהמגבר ק"ב שיש לי עושה את העבודה כמו שצריך.